zucchinimix & tzatziki

Godkväll godkväll,

Här har mesta delen av dagen gått åt att förbereda för Puttes ( gräsklipparen)  plats här hemma i trädgården. Om vi är färdiga? Njaaee, imorgon hoppas vi *håll tummarna*  Till middag grillade vi som vanligt , kommer nog liksom aldrig tröttna på det, vi hade både färsk potatis och zucchinimix till, och mums va gott. Något till sommarens grillkvällar är hemmagjord tzatziki, här hittar ni mitt bästa recept.

Zucchinimixen är jättlätt att göra, och blir fräsch och god på grilltallriken.
zucchini

Du behöver till zucchinimixen:
1 stor zucchini
3 stora solmogna tomater
1 rödlök
olivolja
salt och peppar
ost

Serveras med veg. snitzel
( finns att köpa i frysdisk i butik)

IMG_0650-001

Tvätta  och skiva tomat & zucchini tunt, skala löken och skär fina/ tunna ringar.
Varva sedan tomat, zucchini och lök i en form , ringla över rikligt med olivolja, salta och peppra och strö över en god ost.

Gratineras i ugnen på 225 grader i cirka 23-30 minuter
Jennysmatblogg

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanna
9 år sedan

Jenny, bästa bloggen jag vet. Men vad har hänt, varför är den plötsligt full med reklam? Förstår att det är en del av ditt levebröd, men charmen med bloggen liksom försvann lite…. Trist

Jennys_matblogg
Reply to  Susanna
9 år sedan

Hej Susanna,
Kul att du gillar bloggen. Och jag förstår vad du menar men det är en del av mitt jobb. Jag är noga med att välja mina samarbeten, och tackar nej till massa olika varje dag. Oturligt nog bokade jag in dem samma veckor – så därför tror jag att det upplevs som mycket.
Men vill man kan jag såklart bara bläddra förbi tävlingen eller om det är något inlägg man tycker är mindre roligt.

Ha en jättefin söndag.

Carin
8 år sedan

Jag strödde på fetaost ovanpå istället för att salta. Kanongott!!!

Nästa inlägg

Sommarsallad med kyckling & halloumiost

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x