Sommarsallad med kyckling & halloumiost

Hej hej,

Igår eftermiddag var Nomi och jag iväg och hämtade vår nya vän Putte” vi har väntat ett tag på honom nu och blev glada när de ringde från posten och sa att han nu var färdig för att bli hämtad. Putte är våran nya gräsklippare, en robotgräsklippare. Så nu ska gräset klippas ofta så ofta, och snart är mossan puts väck ( säger de som vet) Så idag har vi nog en stund med att koppla in honom och lägga ut tråd så att han inte ”smiter”.  Dck ser det just nu rätt så mörkt ut över himlen här över småland, men det skulle lätta upp sa det på nyheterna- så vi håller tummarna. Och då hoppas jag på att vi ska kunna grilla idag igen. Önskar ni mer tips på grillmat, så kan jag varmt rekommendera denna goda sommarsalladen med grillad kyckling & halloumiost.

Matblogg recept

Det behöver inte vara svårare än så här, en god sallad på mache, söta körsbärstomater, oliver, fetaost rödlök med en kall sås som du rör ihop med 1 dl creme fraiche och 1/2 msk chilisås.
Till detta grillad halloumiost och grillad kyckling.

Bästa lördagen önskar jag er alla.

På återseende inom kort.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tine
10 år sedan

Har du något tips på fika till studenten ? 🙂

Josefine
10 år sedan

Hej!

Hoppas att ingen i ditt område har ADSL uppkoppling (via telefonjacket) då robotgräsklippare nämligen väldigt ofta stör ut kopparledningen (så kallad radiostörning) och gör att man tappar internet ofta och hastigheten blir låg 🙁

Det är verkligen ingenting som allmänheten vet men vi som jobbar på teknisk support på diverse bolag som levererar bredband vet att detta blir ett större problem för varje år som går.

Tänkte endast informera så du vet vem boven är om bredbandet strular ^^

/Josefine

Nästa inlägg

In och tävla med er

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x