Fem miljoner !

Helt galet…. Och så roligt 😀
Idag kom det hem ett blombud med en jättefin bukett från Bonnier redaktionen, så från och med att jag flyttade över min sida hit till Damernas Värld så har bloggen redan haft över 5 miljoner sidvisningar här under dessa månader. Jag kan inte riktigt föreställa mig hur mycket (många) det är, och när jag försöker så får jag faktiskt direkt skrivkramp 😉 Ville bara tacka dig – ja ett stort superstort tack från hela mitt hjärta till er alla därute som gillar bloggen och kommer tillbaka. Det gör mig så glad och rent av lycklig  att få läsa om alla er som lagar recepten, bakar kakorna här på bloggen och gillar mina kladdkakor.

IMG_0365

Sötaste buketten i gulligaste vasen – kan inte titta mig mätt på denna färgklick.

IMG_0370

Helst av allt skulle jag vilja ge er alla en varsin sådan här bukett – för  utan er hade inte bloggen varit alls lika rolig.

Tack ♥

0
Prenumerera
Notis om

30 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna_DV
9 år sedan

Grattis! & vad fin buketten är!

Viola
9 år sedan

Stort grattis. ,men är inte det minsta förvånad!

Katarina Saarinen
9 år sedan

GRATTIS!! Du inspirerar verkligen, kram!

Lena Brixörn
9 år sedan

Grattiskramen till en duktig tjej …. du förtjänar verkligen detta !!! <3 <3

Helena
9 år sedan

Tack själv för inspirationen!

al68
9 år sedan

Det är VI som skall tacka till den bästa bloggen

Anna
9 år sedan

Grattis !! Älskar dina recept … måste bara våga prova några snart 😉

9 år sedan

Åh så fina blommor! Det är du helt klart värld! Kram

Anna-Panna
9 år sedan

Stort grattis! Jag läser din blogg varje dag! Den är SÅ bra och inspirerande och du är fantastiskt duktig! Varje gång jag bjuder svärföräldrarna på mat eller fika som kommer från din blogg vill de alltid ha receptet! Det slår aldrig fel! 😀

Linda H
9 år sedan

Grattis och tack för en inspirerande blogg!

Jenny
9 år sedan

Va kul!! Stort grattis. Är oxå inne o läser här varje dag o gillar det verkligen. Sen har jag bara testat några få av dina recept men letar jag efter nåt så är det alltid hit jag kommer först…
Keep up the good work!!!

Ulle
9 år sedan

Hej Jenny kan du inte visa barnens rum? Behöver inspiration. Kram

Lotta
9 år sedan

Grattis grattis du är bäst! Gör dina recept nästan varje dag! Nu är det spännande med er renovering av fritidshuset efter som vi själva gjort den resan ! Så kul lycka till! Kram

Lena
9 år sedan

Har alltid gillat din blogg var du än har varit, har flyttat med dig från ställe till ställe. Du har en gudomligt fin blogg, har provat många av dina recept, följt med på dina resor med familjen, följt förändringarna i ditt hem mm. Stort grattis Jenny till dina 5 miljoner 🙂

Leila
9 år sedan

Har nyss hittat dig men har redan gjort två av recepten.

Sanna
9 år sedan

Grattis en fin blogg och enkla recept att göra inga konstigheter/ det bästa av allt är att din blogg är nästan fri från reklam tro folk tröttnar på det/ ha det gott och ännu ett grattis från ett regnig Växjö:-)

Annika
9 år sedan

Grattis. Du bjuder på så härligt inspirerande bilder och fantastiskt goda recept så det är ett nöje att följa dig på bloggen.

Emelie
9 år sedan

Stort grattis! Det är du värd! 🙂 Du gör så att matlagningen blir hundra gånger roligare. Det mesta som jag lagar/ bakar nuförtiden är recept från din blogg. Tack för en inspirerande blogg 🙂

annicka
9 år sedan

Grattis !!!.Gillar din blogg och ditt ödmjuka sätt att skriva plus att recepten är kanon

JessicaN
9 år sedan

Grattis!!!!

Catarina
9 år sedan

Grattis i massor !!!
Den och många fler blombuketter är du värd då du inspirerar till så mycket god matlagning och som dessutom inte är något krångligt.
Tack för att du delar med dej av dina goda recept samt all annan inspiration här på din fina blogg.
Kram och Grattis än en gång
Catarina A

Sofia
9 år sedan

Grattis ! Det är verkligen inte mer än rätt att uppvakta dig med blommor, din blogg är så rolig, inspirerande och till hjälp i vardagen. Du har dem bästa recepten och dessutom en fin blogg med fina foton vilket är mycket uppskattat ! Man ser hur mycket tid du lägger ner på bloggen, tack för en superbra blogg Jenny !!!

Linda
9 år sedan

Du förtjänade verkligen dessa fina blommor! Du gör ett enormt jobb med bloggen. Alla underbara recept och tjusiga foton gör oss läsare glada (och sockerberoende!) 🙂

Maria Malmberg
9 år sedan

Grattis!!! Så härligt! Måste bara säga att detta är den enda matbloggen som jag går tillbaka till för att läsa. Många råkar man googla in sig på men din blogg har kommit för att stanna! Många härliga recept! Tack!!

Violina
9 år sedan

Stort Grattis, du är värd den allra största blombuketten! Du har ju den allra bästa matbloggen, så enkla recept med inte alltför många ingredienser. Du verkar dessutom vara en sådan genomgullig och rar tjej! Gillar ju dina inredningsbilder så mycket, längtar som en galning att få se massor med bilder på nyinköpta stugan och få följa era renoveringar och hur du inreder den!

Jennys_matblogg
Reply to  Violina
9 år sedan

<3

Margareta
9 år sedan

Grattis till dig! Det förstår jag att du får så många läsare. Man har ju hamnat i himmelriket med alla goda recept och fina bilder.
Jättebra blogg och det är roligt och följa dig på instagram också tycker jag 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Margareta
9 år sedan

😀 Tusen tack

Brittis
9 år sedan

Stort grattis till dig och din blogg.
Har följt dig i flera år och gjort så mycket gott av dina recept.
Du har den absolut bästa bloggen.

Jennys_matblogg
Reply to  Brittis
9 år sedan

Vad roligt att höra 😀

Nästa inlägg

Extra tävling – Superberries & mer pepp i vardagen

30
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x