Extra tävling – Superberries & mer pepp i vardagen

sponsorskyltextra

Hej och godmorgon vänner,

Måndag idag och vi startar upp denna veckan med en härlig tävling i samarbete med Extra – nu har ni nämligen chansen att vinna en stor påse fylld med Extras nya smak ”Superberries” och ett par snygga Urbanears -hörlurar. Tuggummin med en liten försmak av sommaren om du frågar mig, både blåbär & björnbär i ett. Detta är en lite rolig tävling, där jag tänkte att vi kunde vardagspeppa varandra och ge bra tips !  Mitt bästa vardagspepp är att komma iväg på en snabb & frisk powerwalk runt sjön, gärna direkt efter frukosten med riktigt bra musik i mina hörlurar, detta ger mig extra energi hela dagen.

* * * * * * *
Extra tuggummi med bärig smak-  det är bra för tänderna och smakar gott.

Extra

IMG_0149

För att du ska vara med och tävla om detta stora extra-paket med snygga hörlurar från Urbanears är allt du behöver göra att svara på frågan i kommentarsfältet :

Vad är ditt bästa superpepp-tips i vardagen?

* Glöm inte att ange din mailadress korrekt när du är med och tävlar *
Tävlingen pågår to.m den 28:e Maj.

2

284 responses to “Extra tävling – Superberries & mer pepp i vardagen

 1. al68 skriver:

  Mitt absolut bästa vardagspepp är när jag får ta cykeln till gymmet och köra ett pass innan jag cyklar vidare till jobbet. Det jag precis har gjort denna morgonen. Nu kommer man må kanon hela dagen, underbar känsla. kramis

 2. pauline skriver:

  Mitt bästa superpepp är att varje morgon innan jag kliver upp tänka på en positiv sak om dagen, kan vara allt från vädret till något man ska göra eller som oftast för mig… Nått man ska äta 😉

 3. Teres skriver:

  Härlig tävling! Mitt bästa tips är att ta vara på vardagsmotionen. Finns så många enkla sätt som te x ta trapporna istället för hissen, om du inte kan gå eller cykla till affären så parkera längst bort.

 4. sandra skriver:

  när min bästa vän levde så va hon mitt super pepp!! hon kunde förgylla dagen för mig bara genom ett telefon samtal till henne!! nu vakar hon lver mig i himeln och numera går jag ut och tränar hundarna om jag känner mig nere, el tar hundarna på en tur till skogen i en underbar terräng..och alltid ett par lurar i öronen med musik som peppar upp mig

 5. emma skriver:

  Det bästa vardags pepp jag har är varje morgon som jag får gå en lång promenad med min hund min allra bästa och trognaste vän i skogen. En helt fantastisk start på dagen 🙂 emmaa_olsson@live.se

 6. Stressad små barns mamman skriver:

  Mitt pepptips är att hitta något som är du och gör något aktivt. Jag har många barn å studerar då är det svårt att hitta träning å andhämtning åt sig själv. Jag går minst en promenad om dagen med hög musik i öronen. Fullt ös. Det är inte det stora som räknas utan allt det lilla du gör. Stå inte still vid spisen gå på stället. Hitta hela tiden plats att röra dig så kan du sedan mysa ner dig i soffan med barnen.

 7. Ann-Helen Forslund skriver:

  Mitt vardags pepp är att försöka ta vara på vad dagen har att erbjuda! Styr dagen lite efter humör och väder!

 8. Madeleine Karlsson skriver:

  Mitt tips är; Act as if, det vill säga låtsas som om… Du är pigg måndag morgon, att du är sugen på en PW på morgonen. Hela känslan i kroppen blir genast bättre för mig när jag tänker annorlunda. Prova!

 9. Lisa skriver:

  Mitt bästa pepp inför dagen är att planera middagen och se fram emot att familjen alltid äter tillsammans och delar med sig av dagens händelser…jag älskar och ser fram emot detta ☺

 10. Malin skriver:

  Ta cyklen istället för bilen till jobbet. Bästa starten man blir pigg resten av dagen. Och på vägen hem hinner man rensa tankarna så man är redo för familjelivet när man kommer hem!!!
  malin@mann04.net

 11. Anette Segerlind skriver:

  Att inte glömma andas mellan varven av jobb, hem och familj. Jag brukar ta mig ett bad med tända ljus och hörlurarna på. Slappna av och njuta. Låta all stress rinna av mig. Sen kommer man upp och är en ny människa .

 12. Frida skriver:

  Mitt bästa vardagspepp är att försöka se mig själv ur min sambos ögon! Starta dagen med att säga något positivt till mig själv. Sätta upp mål som just jag vill uppnå och som är rimliga, och när jag uppnått de belönar jag mig själv med att köpa något jag gärna vill ha, inte mat utan exempel nya tränings kläder eller inredning. Ta vara på allt det lilla i livet!

 13. Emelie E skriver:

  Mitt bästa pepp är att starta dagen med en god kopp te, sedan gå ut att ta en härlig morgonpromenad och bara lyssna på fåglarna, helt underbart.
  emelie-ekholm1@hotmail.com

 14. Katharina Wass skriver:

  Min bästa vardsgspepp är Spotify! Ladda ner eller gör en spellista med just dina peppigaste låtar. Lyssna i bussen, på promenaden eller lite närsom för en direkt lyckopeppboost!

  1. Katharina Wass skriver:

   Och ja, lyckopeppboost är ett ord! 😉

 15. Anna skriver:

  Mitt superpepp-tips är att njuta av stunden på morgonen då barnen vaknat och hela familjen ligger i sängen ihop o myser. Då tankar jag energi & kärlek ❤

 16. Helen skriver:

  Mitt bästa pepptips är att sätta upp ett träningsmål utifrån dina förutsättningar, när det är uppnått så får man unna sig en liten belöning. Sen sätter man upp ett nytt mål som är lite hårdare osv…

 17. Gabriella skriver:

  Mitt bästa tips är att när man känner sig sådär trött och seg en vardagseftermiddag så åker man iväg till gymmet, tränar ett ordentligt pass med grym musik i lurarna, efteråt känner du dig som en ny pigg människa och så åker du hem och lagar en good middag! Ha de bra!

 18. Lina Johamsson skriver:

  Åh vilken rolig tävling. Älskar lila. Vi brukar äta en stadig frukost ihop och prata om vad vi ska göra underdagen & vad vi tror ska hända. Vår son Ralf har helt underbar fantasi & förhoppningar att man ler hela dagen. Så att börja dagen ihop tycker jag är ett trevligt tips och att inte stressa sönder den.

  1. Kristina skriver:

   Mitt enkla pepptips är att le mot mig själv i spegeln direkt på morgonen i badrummet. Jag koncentrerar mig på att hitta positiva tankar som jag uttrycker högt till mig själv om mitt utseende, fin näsa, vackra ögon, håret etc. Jag avslutar med att känna efter och fokusera på några fina egenskaper jag har, snäll, idérik, kreativ etc. Jag avslutar med att säga högt till mig själv: Nu går vi ut och möter världen, undras vad för spännande som kommer att hända idag? Jag kommer då att lättare se/upptäcka allt det fina även i andra människor och i min omgivning. Säger jag ja till mig själv säger jag ja till andra människor och livet!

 19. Nathalié - Mamma till Charlie skriver:

  baah vilken supertävling! För min del så är det att ta en stund för sig själv trots att man har barn! det kan vara allt ifrån att åka till badhuset och basta på kvällen, cykla till gymmet för ett träningspass, ta en kaka efter lunchen eller bara lyssna på sin favoritlåt. Att inte glömma bort sig själv helt enkelt!

 20. Jenny skriver:

  Jag, och många andra småbarnsföräldrar, jobbar heltid och vill hinna umgås med barnen så mycket som möjligt. I stället för o ta en promenad ensam brukar jag ha grabbarna cyklade bredvid mig, spela fotboll med dom, ta sparkcykeln och åka tillsammans med dom. Dom älskar när jag är med i leken och jag har något roligt att se fram emot under tiden jag väntar på att jobbet ska sluta. Sedan kan vi i lugn o ro krypa ner i sängen hela högen o läsa några böcker.

 21. Flisan skriver:

  Mitt tips är att göra något extra som bryter av vardagen ..lite fest mitt i veckan och då menar jag att tex äta något extra gott med familjen och bara stanna upp i vardagsstressen strunta i disken och tvätten och bara umgås

 22. Linda D skriver:

  Mitt superpepptips börjar kvällen innan;
  Avsluta dagen med att skriva upp 3 positiva saker som hänt under dagen.
  Så börjar man morgonen med att tänka ”just idag är jag bra , just idag är jag stark”. Andas o ta vara på stunden.

  Jag vill gärna vara med och tävla 🙂

  Mvh Linda D

 23. Elin skriver:

  Mitt bästa super pepp tips är att sluta lyssna på alla andra, gör lite i taget, njut av varje andetag i naturen och må bra. Öka försiktigt i den mån du kan och känner dig stark! Ta med en vän på Powerwalk istället för på fika, ta en gemensam familje promenad några gånger i veckan och er livsstil kommer successivt ändras till det bättre! Det är bara att njuta och känna hur bra ni mår❤️

 24. Linda skriver:

  Jag är kanske lite ovanlig, jag peppar mig själv genom värme, det är så jag samlar energi och slappnar av. Ett långt, lyxigt bad är det bästa, men jag lever utan badkar. Då fixar jag istället mitt favoritte, tänder doftljus och kryper upp i soffan insvept i värmefilten och gosar med minst 2 katter som också vill krypa in under filten!
  Pga sjukdom (ej dålig cirkulation) så fryser jag jämt och utan uppvärmning blir jag totalt dränerad på energi och orkar inte med vardagslivet.
  Så en fin lila present lagom till min födelsedag på lördag vore inte dumt! 😉

 25. Karin skriver:

  Om dagen vart grå, dyster och mörk. Brukar jag ta några djupa andetag och komma ihåg att morgondagen står runt hörnet, och en ny dag innebär nya tag. Även om det känns hopplöst, ska man aldrig ge upp. Även om det är en sån liten sak som att inte orka gå till gymmet, ska man försöka minnas känslan när man är där, och hur det känns efteråt! Det allra viktigaste är att vara empatisk i vardagen, och älska så mycket man kan!

 26. Linda skriver:

  Hej, mitt tips är att försöka planera veckas middagar så gott det går och att minst en middag görs i lite större mängd så att eftermiddagen när vi är hemma sent inte kräver matlagning från grunden utan att den eftermiddagen/ kvällen blir mer än stressad matlagning och allt annat som hör till inför näst kommande dag/ Linda

 27. Joanna skriver:

  Andas. Stor kopp kaffe på altanen. Barnen vid Bolibompa. Japp, hepp livet är härligt! Mitt bästa morgonpepp.

 28. sofia skriver:

  Vad kul att läsa kommentarerna, alla har olika sätt att må bra på 🙂 jag har två pepptilfällen på dagen. En stund för mig själv på morgonen, gärna ståendes på balkongen med kaffe i handen innan morgonstressen börjar. Nr 2 är när jag får träffa sambon efter jobb på kvällarna och bara få vara glad över det jag har, kan knappast fyllas med mer glädje och energi

 29. Evelina Jochmus-Stöcke skriver:

  Mitt tips för att komma igång är att ta en promenad på morgonen. Har du hund ta med den, gå och lämna barnen på förskolan/skolan, låt bilen stå till jobbet (om möjligt). Du får frisk luft, möjlighet till att rensa tankarna och stressa ner, givetvis motion också.

 30. Tine Liljehammar skriver:

  Mitt bästa vardags pepp är att känna att man sovit gott. Äta en rejäl god frukost och sedan gå en prommenad längs havet. Lyssna på musik och bara njuta av livet.

 31. Madelene Moats skriver:

  Mitt bästa tips är att kickstarta dagen med en supersmoothie där du tillsätter ingredienser som får kroppen att le, som till exempel spirulinapulver, ingefära, chiafrön, avokado, spenat och färskpressad apelsinjuice. (Faktiskt) jättegott och supernyttigt!

 32. Theresia Schützer Augustsson skriver:

  Mitt tips är att gå upp en halvtimme tidigare (innan barn ska väckas och cirkusen är igång), då får man en liten egen stund med kaffekoppen där man kan förbereda sig för dagen och bara njuta av tystnaden och lugnet, gärna utomhus nu vid denna årstiden! Fåglarna kvittrar gudomligt nu på försommaren 😉 theresia.schutzer-augustsson@telia.com

 33. Therese skriver:

  Vilket härligt och färgglatt extrapaket! Unna dig något gott att äta/dricka, träna, baka, plantera, umgås med dina nära och kära, eller gör det som får just Dig att må bra och känna glädje. Sänk kraven på dig själv, låt kroppen vila ibland och se varje dag som en ny möjlighet till att utveckla dig själv. Ha saker att se fram emot 🙂 Kram!

 34. Kristina skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att starta varje dag genom att skratta högt! Detta skapar positiva känslor i dig och du får lättare en bättre dag! Le mot en främling påväg till förskolan jobbet eller skolan! Det smittar

 35. Emelie skriver:

  Boka ett svettigt pass på Friskis, såsom skivstång eller cirkelfys. Efteråt är man helt utpumpad och superlycklig!

 36. Sofia skriver:

  Mitt tips är att bära med dig leendet hela dagen, med positivt tänk och att sprida glädje får man trevligare dagar 🙂

 37. Lina skriver:

  Oj, vilka snygga tuggummipaket och supercoola hörlurar! Lila är såå snyggt! 🙂
  Mitt supperpepp-tips i vardagen är att sprida så mycket positiv energi som möjligt! Med ett leende och en positiv attityd så kommer man långt! Positiviteten sprider sig lätt bland vänner och kollegor och man får en härlig dag! 🙂

 38. Josefine Wall skriver:

  Mitt pepptips i vardagen är att ställa klockan en stund tidigare än vanligt och åka till gymmet. När jag väl är på jobbet känner jag energin flöda och idéerna spruta!

 39. Viola skriver:

  peppaigång tips – börja med dig själv(jag kommer alltid igång genom att lyssna på ABBA..) le och hälsa god morgon på väg till jobbet, var artig och uppmärksam mot andra. Helt galet att man inte är det alltid faktiskt, men sen jag började aktivt med detta så märker jag att responsen är galet trevlig och beroendeframkallande!

 40. elin skriver:

  Mitt bästa tips är att baka något riktigt gott och åka till någon ensam person i ens närhet, kanske mormor eller farmor? Att bjuda på hembakt och samtidigt dricka en kopp kaffe, med en person som verkligen uppskattar det – det piggar iallafall upp min vardag 🙂

 41. Christina Kilhage skriver:

  Innan man går ur sängen på morgonen, så tänker man ut tre positiva saker om sig själv. Dom har man sen med sig hela dagen och allt blir mycket lättare!!

 42. Marie Håkansson skriver:

  Jag jobbar på kontor och har börjat med en powerwalk på lunchen-30 minuter ut i friska luften med bra musik i lurarna ger mig en extra energiboost för att klara eftermiddagen utan att gäspa mig igenom den

 43. Camilla skriver:

  Mitt superpepp-tips är att omge sig med människor som ger energi och inte tar energi. Efter att ha sorterat ut lite i omgivningen så mår jag så otroligt mycket bättre och så fort jag känner mig lite låg så finns det alltid människor som är redo att lyfta upp mig. Inte alla man kan välja bort, typ släkt, men minska ner tiden man måste tillbringa med dem så långt det går.

 44. CC skriver:

  Kul initiativ med tävlingen!

  Superpeppad blir jag av de små stunderna av njutning. De stunder som finns i vardagen, men som man sällan unnar sig. Därför är min genväg till livsglädje att tillåta mig själv att njuta. Att unna sig en godbit till kaffet, att sitta kvar en extra stund i solen eller att köpa något fint till sig själv – bara för att vi är värda det, precis som vi är.

 45. Zandra skriver:

  Mitt bästa tips är att unna dig en mysig frukost innan alla vaknar. Se sen till att få och ge en massa pussar och kramar innan jobb och skola. Med den energipåfyllningen så blir dagen en fröjd. Passa på att dela med dig av glädjen till kollegorna. Blir det tid över på kvällen så är det skönt att avsluta med en uppfriskande PowerWalk.

 46. Liselotte Bergstedt skriver:

  Mitt bästa tips är att byta om till träningskläder medan man är pigg och sen efter middag och nattning av ungarna och tröttheten smyger sig på…brukar jag ta mig ut ändå eftersom jag ändå bytt om. Känns ju onödigt att vara träningsklädd utan att nyttja dem och efteråt blir man fylld av energi

 47. Emelie Westberg skriver:

  Mitt superpepp-tips är att ta sig tid till att höra av sig till vänner som det var länge sedan du pratade med. Det tar inte lång tid och jag tycker att man alltid får massvis med energi av bara ett samtal med en gammal vän. Ge och ta energi är mitt tips!

 48. Charlotta Nilsson skriver:

  I lördags deltog jag i GöteborsVarvet för första gången. Mitt superpepp-tips är att man alltid ska tro på sig själv – man klarar alltid mer än vad man tror, vilket jag märkte under varvet (2,1 mil). Hur gör man för att tro på sig själv? Jo, man bevisar det genom att sätta upp mål (rimliga) och sedan genomföra dem. Jag märkte hur folk peppade varandra. Ett parti var mycket jobbigt så jag saktade ner för att gå. Då la en kille sin hand på min axel och sa: ”Kom igen nu, det är inte långt kvar, kämpa!” Då blev jag alldeles varm i kroppen och faktiskt nästan tårögd för att han brydde sig. Efter detta gjorde jag samma sak mot andra som hade det tufft. Min slutsats av detta är alltså att sprida positiv energi till andra – för du får det alltid tillbaka!

 49. Emelie Wiking skriver:

  Åh vilken fantastisk tävling! Jag vaknar varje morgon med ett leende på läpparna och inställningen ”ny dag nya möjligheter”, det hjälper mig genom dagen oavsett motgångar och hinder, man lär sig ju alltid något nytt varje dag och så får man ju nya bra erfarenheter! Du har verkligen en fantastisk blogg, tar åt mig många av dina underbara recept! Kram

 50. Isabell Hegnes skriver:

  Mitt superpepp tips är att sålla bort all negativ energi i sin omgivning och ägna tid åt det som får en att må bra 🙂 samt en pw med skön musik i lurarna som får igång en

 51. Lena Wolf Arwidsson skriver:

  Mitt superpepp-tips är att varje gång du under en dag tänker en negativ tanke om dig själv måste tänka två positiva tankar. Något jag kan komma på mig själv med ibland. Ex imorse tyckte jag att jag så fruktansvärt långsam tack vare dålig sömn. Vände på steken och tänkte på hur fin jag blev i min nya tröja och hur god min frukostmackor var som jag bakat själv. Helt plötligt kände jag mig mer positiv!

 52. Jessica Sundberg skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att göra det man mår bra av. Omge dig med personer som du gillar, hitta på något som du alltid velat göra, unna dig det där lilla extra du länge längtat efter, lev dagen! Livet går inte i repris! Carpe Diem lixom 🙂 jess.sndbrg@gmail.com

 53. Emma skriver:

  LÄR DEJ NÅGOT NYTT!! Hitta nåt roligt som du vill lära dej. Om det är stå på händer, hjula eller sticka spelar ingen roll. Det är alltid roligt och bra för själen och göra något bara för att det är ROLIGT! Ta med barnen (om du har barn), dom uppskattar minst lika mycket!

 54. Marie skriver:

  Egentid på Maxi säger jag! Låter både oglamouröst, dyrt och trist men jag tycker det är såååå skönt. När barnen har somnat flyr jag huset en gång i veckan. Drar till favvisaffären. Handlar det nödvändigaste först och sen strosar jag. Kommer självklart hem med mindre nödvändiga saker men det är det värt;)

 55. Moa Andersson skriver:

  Mitt bästa tips för att få ny energi är att ta på sig solbrillorna en fin dag, leta upp en sjö, plugga in musik i öronen och gå. Då kan man promenera i timmar för att naturen är så fin! Gå även utan musik å bara lyssna till naturen moa.andersson@live.com

 56. Therese Marklund skriver:

  Att ta tillvara på tiden med sina nära och kära och njuta av nuet. Tag dig tid med dina barn utan att sitta med mobilen eller datan och lyssna på vad de har att berätta. Gå ut på en promenad tillsamans och umgås. Musik och glädje förlänger livet.

 57. Natalie skriver:

  Om solen skiner gå upp några minuter innan du måste, gör en kopp kaffe el te och gå ut och sätt dig o lyssna på när dagen gryr… Sen väcker du familjen med ny energi:-)

 58. Emelie skriver:

  Hur man gör storstädningen lite roligare? Musiken är peppen.
  Släng ut famijen, satt på din favoritmusik på hög volym och dansa loss i vid diskbänken,
  Dansa och sjung med medans dammsugaren dansar med dammråttorna. Tiden går mycket fortare och du får chans att dansa loss. Efter städningen njuter du av ett glas av ditt favoritvin i lugn och ro innan familjen välter in. maila.till.emelie@gmail.com

 59. Emelie skriver:

  ”Smile, cause you where meant to shine” Börja dagen med ett leende, detta citat har jag satt upp på spegeln hemma för att få en påminnelse. Det finns inget bättre sätt att starta dagen på, både för dig och andra.

 60. Anna skriver:

  Mitt tips är enkelt! Lev ditt liv med en hund! En fantastisk vän som är lojal och ger dig motivation att leva ditt liv lite sundare. Att bara stryka med din hand genom pälsen några ggr sätter igång fysiska reaktioner som gör dig friskare på många sätt. Att du delar din vardag med hund är en ren hälsovinst för hela samhället.

 61. Elin skriver:

  Kul tävling! 😀
  Mitt tips, som även har blivit en tanke som jag tänkt på mer och mer ju äldre jag blir ( är 19 år), är att inte ta allt för givet. Idag är vi människor duktiga på att så fort ett litet problem uppstår är det helt plötsligt ett mycket stort samt märkvärdigt problem. Men att ta sig en funderare och fundera över allt bra som omger oss och att det finns människor som har det betydligt tuffare och jobbigare än oss i sin vardag är ett bra tips, för att uppskatta sin vardag mer. 🙂

 62. Anna skriver:

  Superpepp: en promenad i skogen och bara insupa den härliga doften och lyssna på alla fåglar som kvittrar – det är balsam för själen (andra_anna@hotmail.se)

 63. Elisabeth skriver:

  I med hörlurarna och på med bra musik, släppa alla tankar och bara promenera. Som terapi för själen

 64. Kristina skriver:

  Mitt bästa vardagspepp är att när jag på morgonen kommer in i badrummet, ler jag mot mig själv i badrumsspegeln. Jag säger högt flera positiba saker till mig själv om mitt utseende, t.ex. du har fina ögon, du är söt, du har vakra ögon etc. Sedan säger jag några fina egenskaper om mig själv också högt, t.ex. du gör ditt bästa, du är snäll, du hjälper gärna andra, du är kreativ etc. Till sist avslutar jag med att säga högt: Undras vilka spännande människor jag kommer att möta idag? Vad kommer att hända idag som är positivt för mig? När jag sedan är på väg till jobbet ler jag mot andra människor. Efter min morgonboost är det mycket lättare att se allt det fina i andra människor och vad som dyker upp för att gynna mig. Säger jag ja till mig själv säger jag också ja till det fina i andra människor och till allt det fina i livet!

 65. My Ragnarsson skriver:

  Mitt superpepp-tips är att ha träningskläder och skor som är sköna och som man känner sig fin i och det ett par färgglada hörlurar med peppmusik så är det lätt att ta en pw runt sjön, en löprunda i skogen eller ett par timmar på gymmet etc. 🙂
  fourmi@live.se

 66. Vicki skriver:

  Mitt bästa tips är att sova med någon man tycker om, automatiskt vaknar (man) jag upp med ett leende vilket ger mig energi!!

 67. Majapaja skriver:

  Mitt superpepp-tips är att se till att gå på ut och andas in frisk vårluft på lunchen för att orka med resten av dagen, att sen komma hem till superpepp-tips nr2 (mina grabbar) är inte heller fel 😉

 68. Mimmi Larsson skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är nog, glöm igår för det har varit, Imorgon är inte här ännu, du är här idag. Lev ditt liv till fullo och lägg din fokus på din resa! Så vad väntar du på? 🙂

 69. Mona skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är när jag på morgonen umgås med mina barn innan jobb och skola. När vi promenerar och sjunger och är fulla av energi på väg till skolan tillsammans. Deras glädje och energi ger mig det bästa pappet på hela dagen!
  Ha en superfin dag!

 70. Jenny Lyckborg skriver:

  Favorit musiken i lurarna och gå en runda i skogen. Eller för den delen lyssna på fågelkvitter i skogen och alla andra ljud skogen ger… 🙂

 71. Emma skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att gå upp en halvtimma tidigare varje morgon. För slipper man morgonstressen så får man mer energi under dagen, i min mening iaf 😉

 72. Julia skriver:

  Mitt tips är att gå ut på sin lunchrast för att få frisk luft! Även om du inte hinner ta en promenad under lunchen så gå ut och bara andas, då orkar du mycket mer under eftermiddagen 🙂

 73. Denise skriver:

  Man startar inte alla dagar superpepp och på topp med smoothies, promenader och annat. Ibland hamnar man i soffan å har ingen lust att ta sig därifrån. Då är mitt tips att bestämma sig för att om 5 min reser jag mig och börjar rensa ur min garderob, kryddskåpet, skafferiet, dammsuga osv. Detta brukar funka kanon och när man gjort en sak leder det ofta till nästa rum eller skåp och vips har man blivit super-pepp när man fått urrensat och ny energi i sitt hem! Härligast är det när hemmet blivit rent och man i farten råkar baka en härlig paj, bara för att man blev sugen. Det kallar jag att bli super-pepp!

 74. Sandra skriver:

  Mitt bästa pepp tips i vardagen är att när Saker och ting är jobbigt säga till mig själv att smärta är bara svaghet som lämnar kroppen, inget att bry sig om!

 75. Josefin skriver:

  Mitt bästa pepp tips är att umgås med vänner som ger energi, strunta i dom andra.

 76. Jenny F skriver:

  Superpepp är något jag försöker ge!
  En snäll kommentar är gratis och ger så mycket. ”Åh vilken fin tröja du har idag!”, ”Oj, vad pigg & fräsch du ser ut” el något som väntar i kylen på jobbet till alla.
  Älskar att baka och då hamnar det lätt där. För oj vad bra man jobbar efter en kaka

 77. Ingela Visbypinglan skriver:

  Le och va glad och ge gärna en komplimang till dina arbetskamrater. Leenden smittar av sig och delad glädje är dubbel glädje. Säger någon till dig – va fin du är i dag så blir dagen såååå mycket bättre.

 78. camilla skriver:

  Bästa sättet att börja dagen och komma igång som jag gör varje dag. Extra lätt att komma igång på mörka tiden av året. Det är att starta dagen med att gå ut till hästarna,säga god morgon och få gnäggningar till svar och en varm mule mot ansiktet som andas på dig. Lugnet infinner sig omgående,mår du dåligt och är stressad så är det som bortblåst. Står sedan kvar en stund för att lyssna när hästarna tuggar i sig maten,rogivande till tusen. Sen går det mesta under dagen ganska lätt när tankar och problemen försvinner. Önskar att alla kunde få uppleva detta varje dag,då jag själv inte skulle vilja missa en dag av det.

 79. Wictoria skriver:

  Mitt bästa superpepptips är att ställa sig i duschen och ta en långdusch och sjunga så högt du bara vill! 🙂

 80. Åsa skriver:

  Mitt bästa tips är att umgås med de man älskar! O förresten så hade de lila hörlurarna superpeppat mina träningspass!

 81. Madelene skriver:

  Mitt pepptips är att man ska alltid försöka se allting positivt. Att allting händer av en anledning och att de är någon mening med det som händer och att de alltid löser sig på ett eller annat sätt. Då blir allting så mycket enklare och all negativ energi och tankar försvinner spårlöst! 😀

 82. Louise h skriver:

  Mitt superpepptips i vardagen är att om man känner sig trött eller hängig rycker jag att man ska gå ut och ta en promenad för att bara rens tankarna och sedan göra en supergod smoothie på hallon och blåbär för en energikick!

 83. Sanna skriver:

  Mutt bästa pepp är att ringa en vän/syskon och prata med dom!

 84. Carina Sorvoja skriver:

  Laga och ÄT god, färgglad och ekologisk mat och KRAMAS mycket!

 85. Diana Jörgensen skriver:

  Att tillåta sig själv att få lov att vara på det humöret man är på. Ibland har man jobbiga dagar och då får man lov att bara lite nere. Att försöka se varje dag för vad den är och göra det bästa av dagen. Att umgås och vara omringad av folk man tycker om och att skippa lägga sin energi på ”energi tjuvar”. Att se livet ifrån den positiva sidan och försöka att alltid blicka framåt och att ta vara på det livet man har. Att göra, och unna sig, saker man tycker om. Det är mitt ”pepptips” 🙂

 86. Nicolina skriver:

  Mitt bästa tips är att gå ut i trädgården, sticka ner händerna i jorden. Det är avkopplande och energi givande.

 87. Annelie skriver:

  Jag blir peppad av att kika på roliga inredningsbilder och fina matbilder på instagram.

 88. Gunilla skriver:

  Vilket fint paket, blir glad av den fina färgen:)
  Att ta sig tid med familj och vänner, gärna i solen och gärna med en god kopp kaffe, det ger massor av energi.

 89. Sofie skriver:

  Mitt superpepp-tips är att ta med familj och/eller vänner packa en picknickkorg med sina absoluta favvo-saker (jordgubbar, melon och ostar för mig) och ta kosan till skärgården och njuta av den vackra naturen bade i de fina vattnet och hoppa från de höga klipporna, det ger energi för veckor framåt !

 90. Åsa i Växjö skriver:

  När livet känns lite tungt.. Jag har en liten ask/låda där jag lagt ner fina saker, minnen och kort som jag fått av vänner och bekanta. Även ”fina ord” från nätet som satt sig i mitt hjärta. Bara att öppna den och börja läsa och minnas så mår jag lite bättre direkt! Kärlek!

 91. jennie skriver:

  Mitt super-pepp tips är när du är trött och seg efter en jobbdag. Ta på dig goa kläder och röj ordentligt på gymmet för att sedan gå hem och njuta av en lugn go kväll i solen 🙂

 92. Emmeli skriver:

  Om möjlighet ges! Cykla till jobbet! Många fördelar! Man blir pigg, glad, motionen för dagen blir avklarad och man kommer fram mycket piggare än man kände sig när man gick upp ur sängen!!! Vardagsmotionene är den viktigaste motionen!

 93. Maria skriver:

  Att gå ut på en promenad utan vare sig mobil eller musik. Bara andas och njut av den friska luften och fågelkvittret. Då garanterar jag att man blir på mycket bättre humör och uppskattar livet mer!

 94. Tessan skriver:

  Mesta energin för mig det är att ta på mig ”natur-ögonen”! Jag kan gå samma sträcka för motions skull men för att få energi, eller peppar som ni kallar det, så tar jag det lugnt och njuter av varje träd, buske och blomma! Aldrig ser jag så många djur som då, så många vackra löv, sådan livskraft och så mycket energi!
  Att lyssna på naturen och följa en spindel som klättrar i sin tråd – det är magiskt!
  Ger mig energi och glädje 🙂

  1. Tessan skriver:

   *pepp, inte peppar 😉

 95. Jennifer skriver:

  Mitt bästa pepptips är att börja dagen med en kopp nybryggt kaffe och en tidig morgon pw. Sen tar jag ut min islandhäst på en skogstur och njuter av naturens ljud omkring mig. Det är verkligen en boost för själen!

 96. Natalie skriver:

  Barnens härliga skratt som värmer det mest sorgsna hjärtat<3 det kan få en att skratta genom tårar och får i allafall mig att vilja vara i nuet och uppskatta det som man ofta tar för givet. Även i de dåliga dagarna finns det hopp tro och kärlek. Även ett förtroget samtal med din bästa vän över en god fika ger glädje:)

 97. Maja skriver:

  Le mot en främling på väg till jobb, skola, förskola eller vart du nu är på väg, känn lyckan i hela kroppen när du får ett leende tillbaka. Bättre start på dagen är svår att hitta 🙂

 98. Mia skriver:

  Mitt bästa morgon pepp är när jag får bege mig till jobbet på Maria’s Bakglädje och känna doften av nybakat och följa hela processen fram till dess att jag ska sälja alla dessa godsaker. Det gör den gråaste dagen underbar.

 99. Frida skriver:

  Att omge sig med positiva & glada människor som ger en energi! Försök ha en positiv inställning till allt, då blir livet enklare. Bjud människor som ser nere ut på ett léende, de kostar så lite men ger så mycket och känns så bra för en själv. Alla förtjänar att skratta & vara glada!

 100. Jessica skriver:

  Det som peppar mig vilken dag som helst är att ta ett avkopplande bad och sedan göra mina naglar vackra. Då känner jag mig fräsch och glad ett par dagar framöver 🙂

 101. emma skriver:

  Mitt bäst tips är att plugga i hörlurarna när du måste göra alla tråkiga vardagssysslor! Plugga i hörlurarna, sätt på din allra bästa spellista och sjung med!! VIPS så är inte vardagssysslorna lika tråkiga längre! 🙂

 102. Sara Lundborg skriver:

  Som Hälsocoach på jobbet är jag van att peppa andra människor. Men för att peppa mig själv är musik och motion en stor del i mitt liv! Sen gillar jag att tugga tuggummi med, gärna Extra 😀

 103. johanna skriver:

  Poppa musik på hög volym och sprid komplimanger runt dig. Det ger både dig och din omvärld massa glädje. /johanna clarin jozzing@hotmail.com

 104. Camilla skriver:

  Mitt bästa pepp-tips i vardagen är att komma ut och gå en promenad oavsett väder och tidpunkt. Det är alltid jobbigt att komma ut men när det är gjort är (i alla fall jag) fylld med ny energi! Jag går minst fem dagar i veckan runt kl 10 (är mammaledig) och bara njuter av vad mina omgivningar har att erbjuda – skog, blommor, förändringar på hus m.m.

 105. Camilla skriver:

  Alla ska göra sitt bästa och det viktigaste är inte att vinna utan att man deltar!!

 106. Sarah Adolfsson skriver:

  Musik hjälper alltid mig att peppa igång. Är jag segstartad på morgonen så drar jag igång lite musik och är snart igång. Så mitt bästa superpepp-tips är att hitta musik som man blir riktigt peppad av och köra igång med den när det behövs. =)

 107. Malin Jonsson skriver:

  Mitt bästa pepptips är att alla duger som dom är. Var dig själv, gör det du orkar och är bra på. /Malin Jonsson, zitaz06@hotmail.com

 108. Viktoria Moberg skriver:

  Mitt bästa pepptips!
  Att leva och njuta av dagen! Jag har tidigare gått och oroa mig för onödiga saker som jag ändå inte kan påverka. Det är så onödigt mycket energi som går åt att man glömmer bort allt som pågår just här och nu! Som en mycket vis vän till mig sa: ” Låt inte dagens sol täckas av morgondagens moln” Lev och njut!

 109. Mie Sundbom skriver:

  Det viktigaste är inte att vinna utan att man gör sitt bästa och att alla i laget har roligt.

 110. Mathilda skriver:

  Det absolut bästa superpepp-tipset som man kan ha i vardagen är att stanna upp för en stund och faktiskt ta sig tid till sina vänner och sin familj. En fika, en pratstund eller bara en kram på morgonen. Det gör så mycket för att resten av dagen ska bli bra!

 111. Louise skriver:

  Mitt bästa tips är:
  Att sätta på bra musik som man gillar och sedan baka eller laga någon god kaka eller mat! Inte tänka på hur det ser ut, utan smaka sig fram och ha roligt!

 112. Jessika skriver:

  mitt bästa super-pepp tips i vardagen är definitivt att LE 😉 Le mot dig själv i spegeln trots svullen mage o celluliter, le mot familj o vänner, le mot den tjuriga kassörskan eller din bittra granne.. le mot de människor du möter under en dag även att de e folk du inte känner, ditt leende kan lysa upp någon annans tillvaro:)

 113. Louise S Ballarin skriver:

  Jag har många knep för att förgylla vardagen men här är ett av mina favorittips. Då jag börjar tidigt varje morgon och är vaken innan alla andra så går jag runt och kikar på min sovande familj (även djuren) och känner hur tacksamheten och lyckan bara rusar genom kroppen! Sen åker jag lugn och harmonisk i sinnet med en uppfriskade smoothies i högsta hugg redo för en ny dag 😉 / Louise S Ballarin famballarin@msn.com

 114. Moa skriver:

  Mitt bästa tips när man har en tung morgon är att lyxa till det med frukosten! Att just den morgonen när det känns tungt så slänger jag gärna ihop en smarrig smoothie med banan, bär, kvarg, vaniljpulver som är lika nyttig å mättande som min vanliga tråkiga frukost men får mig å känna mig lite lyxig. Kan både drickas i bilen på väg till jobbet (så får man snooza en extra gång utan stress) eller hemma i lugn och ro. 🙂

 115. Karin skriver:

  Mitt bästa supepepp-tips är att alltid försöka ha ett leende på läpparna och ge folk komplimanger. Vem blir inte glad av det? Även fast vissa människor kan ha svårt att visa hur glad man blir så blir man alltid glad för en komplimang. Ett leende smittar alltid vidare till personen man talar med eller som man vistas i samma rum som. Personen kan sen i sin tur förmedla glädjen vidare . En enkel sak man kan göra utan att behöva lägga mycket tid och energi på. Men som ändå går vidare till fler personer och inte bara gynnar mig själv 🙂

 116. Isabella K skriver:

  Gör en god gärning för någon 🙂 När du ser att personen blir glad så blir du det med!

 117. Caroline Macknow skriver:

  Mitt superpepptips är att prova nya utmaningar och få med mej de i min närhet på dessa upptåg. Har alldeles nyss fått med mej grannen och anmält oss till tjejemilen, vårt första lopp någonsin och vi är såååå peppade båda två! 🙂
  Så testa vingarna och se vilken kick det ger!

 118. Madeleine skriver:

  Mitt vardagspepp är att komma ut på powerwalk så ofta som möjligt. Helst tidig morgon då familjen sover. Sen har man en bra start inför dagen som kommer. Frisk luft och motion innan jobb är toppen.

 119. Anita skriver:

  Mitt superpeppis tips ar att ta promenad i naturen direkt pa morgonen. Blir sa peppad nar jag pratar men min allra basta van, vi har inte setts sedan vinter -98 pga avstand. Vi hors av varje dag och vi har hjalpt varandra genom mycket. Prata med henne ar nog det basta super peppet som finns!!!!

 120. Anne Rodensjö skriver:

  Mitt superpepp tips är att man ska cykla till jobbet.Jag som jobbar i hemtjänsten cyklar alltid mellan mina kunder.Jag tycker det är så härligt att cykla vinter som sommar.

 121. Sanna skriver:

  Varje dag som jag stiger upp är jag tacksam för att vi är friska. Mitt tips är enkel behandla andra dom du vill bli behandlad, le även om det är tungt ibland ät gott drick gott och umgås med dina nära och kära. Livet går fort och när vi dör är vi r borta väldigt länge…

 122. Louise skriver:

  Mitt bästa pepp tips är hund! Jag har hela mitt liv varit hundrädd och skaffade mig en labradortjej. Varje morgon går vi en timme i skogen oavsett väder! Det piggar upp även om det regnar, det gör underverk med kropp och själ.
  Hoppas jag vinner då ska min son få tuggummi 🙂

 123. Johanna D skriver:

  Någonting jag mår bra av i vardagen är att dansa zumba! Det är superkul samtidigt som man får bra träning 😀 mitt pepp tips är att hitta någon aktiv form av aktivitet som du tycker är kul 🙂 både sinnet och kroppen får må bra! 🙂 sen kan du alltid ta med en vän så kan ni dela den roliga upplevelsen 🙂

 124. Lucila Maldonado skriver:

  Det bästa pepptipset jag har är när man ser andra folk, vänner och familj. Är de ute och tränar så vill man själv ut och träna, man blir peppad på att testa nya grejer. Man kan se på nätet alla olika sorters övningar som man även kan göra hemma, och du behöver inte åka iväg till gymmet för att göra de, man blir peppad av varandra!

 125. Sabina skriver:

  Det bästa pepptipset jag har är att köpa sig en riktigt snygg träningsoutfit! Trivs du i dina träningskläder så mår du mycket bättre när du väl tränar, plus att man kommer längta tills att få dra på sig träningskläderna, sätta på en riktig peppspellista och bege sig ut i regn eller solsken 🙂 Sedan får man välja miljö efter det som inspirerar en mest, jag väljer att ta en runda i spåret med vovven 🙂

 126. Sandy skriver:

  Mitt bästa pepptips är helt klart att lyssna på musik. Som DJ så finns det ingenting som kan få mig så peppad som att sätta på mig hörlurarna och låta mitt sinne dras in i en annan värld, en värld full av känslor och kärlek.

 127. Katarinabrorson skriver:

  Mitt bästa superpepp tips är att äta en bra och nyttig frukost efter en liten Powerwalk och en dusch! Att starta dagen på det sättet får iaf mig att må bättre under dagen och man vaknad till ordentligt på morgonen 🙂

 128. Ingrid Ottosson skriver:

  Två koppar kaffe och sedan ut i motionsspåret och därefter blir det gröt med äpplemos eller bananskivor…då är jag redo för dagens äventyr

 129. Jessica skriver:

  Mitt bästa vardags-superpepp är när min hund Texas kommer upp i sängen, knuffar på mig några gånger och talar med ett rakt språk, ”dags att gå upp mamma, här blir det inget gjort”. Både han & jag älskar långa promenader och frisk luft innan jobbet!

 130. Jennica skriver:

  Mitt bästa superpepptips är att innan frukost ut å springa med Håkan hellström på högt ljud i öronen 🙂 sen hem och äta en god stor nyttig frukost så kan dagen få börja:)

 131. Rosa skriver:

  Mitt tips är att ringa någon du håller kärt och säga den mycket simpla meningen ”jag älskar dig”. Känslan efteråt kan varken uppnås med en runda i träningsspåret, en frukost eller musik

 132. Linda Sassersson skriver:

  Mitt bästa tips är att njut av nuet, skratta mycket och glöm ej berätta hur mycket du älskar nära och kära! linda_tiffy3@hotmail.com

 133. Karin skriver:

  Mitt tips är att vara med människor du tycker om. Att inte ha för höga krav på omgivningen + att se det positiva i vardagen och SKRATTA högt!

 134. Madelene Andersson skriver:

  Mitt bästa tips är att sätta igång riktigt bra musik i högtalarna hemma och storstäda! Det fungerar riktigt bra för mig genom att det kopplar bort alla tankar allt skolarbete och jag blir genast på ett mycket bättre humör. Sen är det också ett superpepp-tips som håller i sig då det ger positiv energi att ha det rent och fint hemma!
  madelene_2@hotmail.com

 135. camilla skriver:

  Mitt bästa pepp är att unna sig en rejäl Gofika varje dag!

 136. Leila skriver:

  Mitt bästa tips för en mer harmonisk dag är enkelt, Andas. Ta ett djupt andetag oftare.
  Det är otroligt vad ett djupt andetag kan göra, det är underskattat idag.

  ANDAS. / Leila

 137. Mallan skriver:

  Att le! Genom att le får du leende tillbaka och det gör hela dagen! Dessutom känns det bättre att le än att gå runt och se sur ut 🙂

 138. Nicole skriver:

  Mitt bästa tips är att alltid tänka på det positiva och det som glädjer dig och att möta dagen med ett leende på läpparna.

 139. Lisa skriver:

  Jag tycker att min dotter på 11 år har det allra bästa superpepp-tipset i vardagen. Hon skriver alltid ett meddelande till sig själv på mobilen när hon går och lägger sig så att det är det första hon ser på morgonen när hon sätter på mobilen. Det kan vara allt från att ”idag kommer du lyckas på engelska provet” till ”idag kommer bli en bra dag” eller ”du är fantastisk”. Det tycker jag är fantastiskt:-)

 140. Marita skriver:

  Som ensammamma blir det dåligt med sovmornar. Så jag vänder på steken, lägger mig extra tidigt en eller två dagar i veckan. Då hinner jag läsa, skriva dagbok och sova så att jag får kraft hela veckan. Utsövd orkar jag så mycket mer.

 141. Lotta skriver:

  som fembarns mor har man jämnt mycket att göra. Det bästa superpepp tipset för en stor familj är att alltid ha en bra planering och något roligt att se fram mot det blir man lycklig av.

 142. Guest skriver:

  Jag har haft problem med anorexia under en period men har nu kommit ur det tyngsta stadiet. Något som får mig att må bättre varje dag är att varje gång jag går förbi en spegel ge mig själv en positiv kommentar. Låter kanske enkelt och fånigt men det gör så himla mycket för både kropp och själ! Det räcker att säga ”Godmorgon vackra du” så blir dagen genast mycket bättre 🙂

 143. Tina skriver:

  Bara man gör sitt bästa så duger det gott!! Så brukar jag peppa mig och säger det till mina barn ofta. ❤

 144. Therese Sirsjö skriver:

  En lång skogspromenad i sällskap med en bra ljudbok ljusare upp den gråaste vardag 🙂 Men det allra bästa är ändå att krypa upp i soffan med familjen, utan telefon eller tv, och småprata om jobb, skola, dagis och helgplaner <3

 145. Cissi skriver:

  För att bli superpeppad till någonting, det kan vara vad som helst, så är mitt tips att lyssna på ”gammal” musik och sjunga med. Gamla favorit låtar måste vara bland det bästa som finns. Jag menar, vem blir inte glad av att tänka tillbaka på någonting som har gjort en så glad och taggad förut? Jag själv älskar nostalgi och lyssna på musik från förr och sjunga med gör mig på väldigt bra humör. Helst ska man dansa runt som en galning också, men självklart inget krav!

 146. dunderbara skriver:

  Mitt allra bästa tips är att lägga sig i tid. Vakna utvilad med en peppande mening på mobilen, ta hunden och börja morgonen med en härlig Pw när syret är som bäst! Hem och gör en god smoothie på kvarg , bär och vaniljpulver. Sen är du redo för allt

 147. tova skriver:

  När jag behöver vardagspepp sätter jag igång spotify, galet bra musik, gärna lite danssteg på det. Man blir direkt gladare 🙂 att röra på sig överhuvudtaget gör en piggare och gladare.

 148. Katarina Grahn skriver:

  En långpromenad med någon av mina kära grannfruar tillsammans med min kära hund är mitt bästa superpepp-tips. Det ger mig både motion för kropp, knopp och själ.

 149. madeleine skriver:

  För att bli superpeppad i vardagen så sjunger jag en sång för min tre månaders lilla flicka. Att se henne så glad och uppspelt som hon blir då ger mig all energi och pepp i världen ! 🙂

 150. Jenny skriver:

  Mitt pepp-tips är att tänka ut något man vill unna sig, det kan vara allt från något att äta till något att göra. Det ska vara enkla saker men ändå något man ser fram emot! Detta får inte upplevas förrän man motionerat

 151. Karolina Evald skriver:

  Min bästa vardagspepp är att alltid plocka undan kvällen innan, disk, leksaker, kläder mm. Morgonen blir så mkt bättre med ett städat hem, en bra start på dagen helt enkelt!

 152. Lina skriver:

  Mitt bästa vardagspepp är att spela Enya i hörlurarna och ta en promenad, ensam. Då hinner jag komma ner i varv, får energi av promenaden och rensar huvudet efter en arbetsdag. Jag älskar det!

 153. Ida Grossfurtner skriver:

  Mitt vardagspepp är att gå upp lite tidigare än vad man brukar så att man i lugn och ro kan ta en lång skön dusch följt av en riktigt rejäl och god frukost som enligt mig gärna får innehålla färska bär och frukt! För mig gör det att hela dagen blir lite bättre än vad den blivit annars 🙂

 154. Elin Johan skriver:

  Bästa vardagspeppen är att höja stereon i bilen upp till max och bara sjunga med! Gärna så att man inte hör sin egen röst, då kan man fortsätta tro att man är madonna!;)

 155. Johanna skriver:

  sätta ett kul mål för något antingen varje vecka eller varje dag. Som ex, idag ska jag ta mig ut innan frukost på promenad och sen ha tid att äta en stadig frukost. Eller att, om jag äter nyttigt i en vecka och tränar oavsett så får jag unna mig något i helgen, ett bio besök kanske. Eller bara att man gör något ihop som familj, t.ex. middag =)
  För mig som ä matälskare så är att bjuda familjen på middag något som kan göra mig riktigt pepp en hel vecka för då har man något att se framemot! Och efter varje måltid så finns det inget så underbart som att få ta ett tuggummi så man känner sig lite fräsh (älskar lök och vitlök…) =)
  Kram! /jag som tipsade om shake shack burger, Johanna!

 156. Mayra skriver:

  Bästa superpeppen är att lyssna på musik på väg till jobbet/Skolan eller under en härlig promenad med hunden och till det tugga ett par goda tuggummin som gör att man inte heller är så hungrig och kan ta det lugnt och samtidigt bli på ett super bra humör! Det skadar inte heller om det i framtiden råkas bli ett par lila från urbanears 😉

 157. En86 skriver:

  Bästa vardagspeppen är att äta lunch ute med underbara vänner

 158. cathrine andersson skriver:

  Att inte låta negativa människor ”sura” ner min dag! Möter varje sur kommentar med ett leende. Peppar mig med att inte låta dem vinna!!

 159. NathalieP skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att avnjuta en koppkaffe med skummad mjölk i kvällssolen. På balkången med dammernas när barnen är nattade och mannen är på jobbet.

 160. Jessica Nolin skriver:

  Mitt superpepp tips är att dagligen försöka glädja någon annan. Gärna en för mig helt främmande person genom att ge en positiv kommentar eller bara tala om vad fantastisk den människan är! Om vi spred lite mer glädje runt oss tror och vill jag tro att det blir mindre krig och bråk i vårat samhälle.

 161. Malin skriver:

  Under en dålig dag brukar jag tänka ut vad jag ska äta till kvällen, något som är riktigt gott för vardagslyxen. Jag tänker på varenda ingrediens, om något behöver inhandlas, tillvägagångssätt och framförallt hur underbart det kommer bli att slå sig ner vid matbordet och avnjuta mästerverket! Är dagen värre en värst kan det hända att någon sötsak läggs till, gärna i form av choklad!

 162. Marlene skriver:

  Mitt superpepp-tips när det gäller träning..att hur motigt det än är att komma iväg, så har man ALDRIG ångrat sig efteråt 🙂

 163. Eija skriver:

  SHOPPING!!! Att unna sig en ny outfit på stan, äta en god bit mat o ta glas vin till!

 164. Mikael skriver:

  Att arbeta som polis i yttre tjänst är mitt super-pepp tips i vardagen då jag genom
  detta arbeta ha ställts inför livets många baksidor. Jag har tröstat kvinnor som blivit
  våldtagna och både fysiskt och psykiskt misshandlade. Jag har lyssnat på förtvivlade
  unga tjejer och killar som tappat tron på samhället och mänskligheten. Jag har
  kört kvinnor som under lång tid blivit misshandlade av sina män, till skyddade
  boende. Jag har lyft upp bebisar ur deras spjälsängar och upptäckt att de inte fått en ren blöja på hela dagen. Jag har lyft ner människor som hängt sig när de inte längre orkat
  med sin vardag. Jag har övertalat personer att livet är värt att leva. Jag har
  berättat för barn att deras förälder aldrig mer kommer hem. Jag har
  lyssnat på ett litet barn som ringde 112 och viskade ”pappa har nog slagit
  ihjäl min mamma”.

  – Men trots alla dessa baksidor så ger det mig en sådan pepp i vardagen då jag tror på en bättre värld om man värnar om varandra och tror på omtänksamhet. Så mer
  omtänksamhet i vardagen!

 165. Johanna skriver:

  Mitt bästa superpepp är att le mot dig själv och mot andra, det kan lysa upp vilken grå dag som helst!

 166. Marie skriver:

  Då min sambo jobbar mkt kvällar, sätter vi klockan tidigt vissa dagar, då fixar en av oss kaffe, myser i soffan 15 min och sen ut på power walk, hemma strax innan 07.00 så jag hinner dusch och sticka till jobbet. Dessa promenader är supermysiga då vi hinner prata och planera. Underbar start på dagen när man får umgås med sin kärlek och får träningen på köpet.

 167. Ulrika skriver:

  Just nu sitter jag och skriver en stor uppsats på universitetet och då är mitt bästa vardagspepp helt klart att sätta på en låt som gör en riktigt glad när humöret börjar svika. Så är bara att sätta igång låten (just nu är det Ten feet tall med Afrojack som gör mig allra mest pepp!) på lite för hög volym och dansa! Dansa, dansa, dansa! Släpp allt annat och studsa som att det inte finns någon morgondag för fem minuter 🙂 Efter en liten eftermiddagsdans mår jag alltid mycket bättre och orkar skriva några timmar till!

 168. Rebecca skriver:

  När jag vaknar upp så sjunger jag, då blir jag alltid på bra humör.
  Sen har jag skrivet ”Le!” på min badrumspegel (med rosa läppstift).
  Det är en bra påminnelse!

 169. Madeleine skriver:

  Mitt superpepp är så enkelt och kanske låter så löjligt, men det är att ge mig själv komplimanger. Komplimangerna peppar mig och får mig inse att jag faktiskt kan om jag vill, vilket har resulterat i en hälsosam viktuppgång på nästan 9 kg sedan i somras. Något så enkelt som att ge sig själv komplimanger ger ökat självförtroende vilket i alla fall för mig leder till ökad motivation! 😀

 170. Jennika skriver:

  I min vardag är det mycket träning (vilket jag älskar) men de gånger då mjölksyran bränner eller mitt under en tenta i skolan då man behöver peppning (eller vid annat tillfälle då man behöver peppning) tänker jag på min kompis som enligt mig bor alldeles för många mil bort. Bilden av henne som ler jättestort brukar poppa upp i mitt huvud och det får mitt leende att spricka upp. 😀

 171. Annis skriver:

  Stanna upp, ta ett djupt andetag, titta upp bland trädkronorna och njut och var tacksam för allt som är bra i ditt liv!

 172. Linn skriver:

  Dra på ett par lurar med bra musik på hög volym i öronen och bara stäng bort vardagen för ett tag. Det är riktigt befriande!

 173. Violina skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att sätta av några timmar till bara dig själv, något som du själv tycker om och längtar efter att få göra. Kan vara ett härligt bubbelbad med skön musik, tända ljuslyktor och en bra bok. Eller smita iväg ensam eller med bästa-väninnan på bio eller fikastund på ett kondis. Något så enkelt som att krypa ner i sängen/soffan med en spännande deckare och någon god choklad eller smågodis. Det viktigaste är att göra något som man själv vill och tycker om. Slutligen, tänk på att vara snäll mot dig själv
  och försöka tänka positiva tankar, du är värd det allra bästa!

 174. Thea skriver:

  Superpepp är att man går upp morgonen har en fighterinställning till livet. Aldrig ge upp och behandla alla med respekt o kärlek. Älska dig själv oavsett vad, alla duger som de är <3

 175. Lovisa skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att ta på sig träningskläderna, ( jag känner mig alltid snygg i mina ) trycka play på Spotify och springa, ibland känns det tungt, och ibland lättare, men känslan efteråt är oslagbar !

 176. Malin skriver:

  Jag håller just nu på att skriva en uppsats på högskolan och energin är väldigt låg:( Jag brukar därför börja dagen men att dra upp alla persiener i lägenheten för att vakna till så fort som möjligt, därefter brukar jag avnjuta en frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgon:) Därefter blir det städning av lägenheten, diska, bädda, dammsuga osv bara för att därefter kunna fokusera helt på studierna! Får jag tid över försöker jag hinna med en promenad eller en joggingtur och njuta av härlig musik som gör mig glad. Jag gillar när det är enkelt och att man inte behöver fixa så mycket för att bli glad:) Så min pepp blir nog att njuta av det enkla och att längta efter sommaren såklart!!

 177. jullan skriver:

  Jag bor uppe i kiruna och här kan man aldrig förvänta sig sommar och värme, vilket lätt kan göra en lite nere. Så mitt superpepp- tips är att man när man stiger upp från sängen bestämmer att denna dag ska bli toppen oavsett omständigheter. För jag tror att dagen påverkas av vad man har för inställning!

 178. Anna-Karin skriver:

  Köpa fina blommor och pynta med hemma. Jag blir glad och får energi av att det blir fint hemma. Maten smakar godare och hemmet är inbjudande 🙂

 179. Maria Johansson skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips i vardagen är kärlek! Ge dig själv och andra kärlek så går livet lättare!

 180. Veronica skriver:

  Favoritlåten på högsta volym (så högt det går beroende på barnen), eller varför inte i bilen så man kan sjunga högt till utan att nån hör 😉

 181. Rebecka Nilsson skriver:

  Mitt supertips i vardagen är att inte alltid klä ner sig när man kommer hem från skola/jobb utan även klä upp sig i snygga kläder och piffa till sig lite extra, duka med vinglas och göra fin servettvikning det gör vardagarna lite roligare 🙂

 182. Malin skriver:

  Att boka in en träff med kompisarna för en fika eller en Afterwork gör att veckan går snabbare och man har något att se fram emot.

 183. Sofia skriver:

  Mitt superpepp-tips är att när man vaknar och tänker positiv att det här kommer bli en bra dag! 🙂 Göra någon/några sak/saker under dagen som får en att må bra t.ex köpa sin favorit fika, träffa någon man tycker om!

 184. Sandra Arveborn skriver:

  Ha en bild i din telefon på dig själv, spelar ingen roll hur gammal bilden är där du är nöjd med hur du ser ut. Eftersom man tittar på telefonen ofta så blir man ständigt påmind om hur man sett innan och vill tillbaka till. Jag har själv en bild på mig själv innan jag fick mina barn, förväntar mig inte att komma ner till just det utseendet men en bra bit på vägen dit!

 185. Emma skriver:

  Mitt superpepp-tips är att boka in något roligt som du verkligen gillar, det spelar ingen roll om det är en stor eller liten sak, bara du bokar in det så du har något roligt att se fram emot, det ger extra glädje i vardagen. Dessutom är det ju superkul när dagen väl kommer 🙂

 186. Emina skriver:

  Mitt superpepp-tips är att LE så mycket som möjligt. Var du än är, hur du än känner dig så LE! Det peppar inte bara dig, det peppar även andra!! :-)))

 187. Soffi skriver:

  Superpeppad blir jag iaf när jag drar på en fin repa på stereon och sjunger med. Gärna med lite luftgitarr.

 188. Hanna sadighi skriver:

  Mitt Superpepp-tips är att göra det man mår bra av. Oavsett om du är gammal/ung, hur du ser ut osv. Man ska våga göra det som gör en glad och utmana sig själv varje dag och verkligen inse att ingenting är omöjligt! Vi klarar av precis vad vi vill och när vi vill sålänge vi har viljan med oss! Ingenting är omöjligt så ” just do whatever makes you happy” 🙂 ha en super bra kväll allesammans kram

 189. Marita skriver:

  Jag cyklar till jobbet och får massor av energi att använda under dagen. Man upplever alltid något nytt under cykelturen djur natur och mycket mera, det är mitt vardagspepp.

 190. Johanna skriver:

  Mitt allra bästa superpepp-tips är att aldrig somna arg! Är du i ett förhållande eller har du kanske bråkat med dina föräldrar eller vänner så se till att lösa tvisten innan du går till sängs. En lättat hjärtat sover och vaknar mycket lättare än ett som är fyllt av ilska och ångest!

 191. Marlene P skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att börja dagen med ett stort glas vatten med färskpressad citron och sen ta en liten powerwalk med den bästa musiken på hög volym och för det måste man ju ha snygga lila lurar så blir det pricken över i:et 🙂 Man blir sååå mycket piggare av den där lilla vardagsmotionen sen kan man äta lite godare också med gott samvete. Kramis

 192. Elsa E skriver:

  Mitt super-pepp tips är att samtidigt som jag äter en stor och god frukost med enn kurrande katt i knäet så säger jag 5 bra saker som ska hända den dagen högt för mig själv.Det behöver inte vara självklar a grejer utan grejer som. ”Vad bra att det regnar idag,då blir ju naturen gladare och och jag får pröva min nya regnjacka.”
  Det gör gör mig mer positiv inför dagen och med ett positivt sinne känner jag mig ’on top of the world’…Katten och frukosten gör bara morgonen ännu mysigare.
  Min mail är elsawekstedt@gmail.com

 193. Johanna skriver:

  Mitt vardagstips är att man njuter av stunden och inte tänker på jobbiga saker som man måste göra senare. Njut av det fina som finns för tillfället, till exempel att solen skiner, bären kommer och att det snart är sommar!! :))

 194. Johanna skriver:

  Mitt superpepp tips är något jag lärde mig hos psykologen idag. Att man inte ska jämföra sig med andra utan bara fokusera på sig själv och känna att man själv duger och är bra.

 195. Daniela skriver:

  Mitt superpepp-tips är att finnas där och uppmuntra vänner och bekanta i vardagen, att finnas till hands och känna att man kan göra skillnad ger mig väldigt mycket positiv energi 🙂

 196. Maria skriver:

  Mitt bästa vardagstips är att känna efter varje morgon vad din kropp helst vill, vilket helt klart kan variera. En morgonpromenad kan vara jättemysigt och skönt ibland, likaså en seg sovmorgon eller en vällagad frukost. I vilket fall är mitt tips att känna efter och starta dagen på det sätt du själv önskar, för att därefter fortsätta resten av vardagen med ditt välmående i fokus. 🙂

 197. Elin skriver:

  Mitt superpepp-tips är att ta vara på tiden i vardagen. Känner du inte att du hinner med att träna efter jobbet, kanske ska du hämta barn på förskola/skola? Ta en promenad på jobbet, 30 minuter om dagen gör så mycket för energin!

 198. Hanna Larsson skriver:

  Mitt bästa tips för att vardagen ska gå lite lättare är att ha minst en tjejkväll i veckan, som i mitt fall är varje onsdag. Vi träffas och äter mat, snackar ”skit” och laddar batterierna för att sluta veckan på topp!! Vännerna ger en alltid energi!

 199. Johanna skriver:

  Känner att jag nästan måste vinna det här x) Tuggar tuggummi väldigt ofta (flera gånger om dagen) och hade också tänkt köpa ett par urbanears ( kanske till och med i lila eftersom det är en av mina favoritfärger, skulle passa mitt näst intill hellila rum så bra lol )

 200. Agnes Tuggumituggaren skriver:

  Det löser sig det gör det alltid.

 201. Glenn skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips i vardagen är Sätt igång, Inte stor nog med Timbuktu och dansa loss sen löser allt sig.

 202. Guest skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att le! Man blir på så bra humör och att se andra le tillbaka gör en mycket gladare!

 203. Misstacobell skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att le så mycket som möjligt!! Man blir på så bra humör och att se andra le tillbaka gör en mycket gladare!

 204. Åsa skriver:

  Mitt superpepp-tips är att sätta på låten JUMP (eller nån annan liknande) på hög volym och dansa med barnen! Hjälper genast vid såväl städning som jobbirritation, man blir mycket gladare och dessutom barnen eftersom mamma är så knasig! 🙂

 205. Frida skriver:

  Mitt bästa tips är att försöka se positivt på allt man gör, och gör det med ett leende! Det kommer man långt med 😀

 206. Cecilia skriver:

  Jag sträcker på mig och ler åt min spegelbild och säger -Hej snygging, visst skall det bli en bra dag idag. Jag lyfter ofta blicken och ser vad som finns runt omkring mig och tar tillvara på det. Ibland har man en dålig dag, men det betyder inte att man har ett dåligt liv:) Le mot alla du möter, det smittar!

 207. Sandra skriver:

  Bästa peppen är att skjuta undan alla negativa tankar och glädjas åt det man har, det man är och vad man själv värdesätter- det är det som får mig att må superbra i långa loppet i stället för att ödsla energi på saker som man retar sig på.

 208. Maria skriver:

  Sträck på dig, kroppen känner sig stolt, lungorna får mer luft, du får fin hållning du talar automatiskt om för dig själv att du mår bra (även om du egentligen mår kiss).
  Det är mitt bästa superpepp i vardagen 🙂

 209. Angeliqa Jönsson skriver:

  På med lediga kläder och smeta på aniktsmasken, måla tå/gfingernaglar medans du tittar på en bra film med väninnan. Så enkelt att man borde ta sig tiden till det oftare. Ett glas vin kanske kan vara pricken över i:et 🙂
  Skål och njut av vardagslyxen

 210. Jumbodumbon skriver:

  Det bästa jag har gjort är att installera stegräknare på mobilen! Efter morgonpromenaden med hunden (som också ger pepp och energi) ser jag att jag redan har fixat över tvåtusen steg, det peppar mig att fortsätta att gå resterande 8000 och få en medalj i mobilen varje dag är väldigt trevligt!

 211. Frida Axelsson skriver:

  Det som gör mig pepp är att sätta på hög svängig musik i högtalarna och bara dansa loss till musiken då blir man riktigt pepp och blir motiverad till att göra de tråkiga sysslorna också!

 212. Carro skriver:

  Något som borde vara en självklarhet egentligen och är det för de flesta, men inte för alla, är att bli respekterad av omgivningen. Tyvärr blir man hela tiden dömd utav samhället, inte minst efter sitt utseende. Det tråkiga är att jag inte har självförtroendet och styrkan att känna mig fin från insidan, utan behöver ”göra mig fin på utsidan” med smink, stylat hår samt kläder jag känner mig bekväm och snygg i. Detta gör jättemycket för mitt självförtroende och min energi då jag märker att jag får en helt annan respekt från omgivningen. Möter många kunder i mitt yrke och det är stor skillnad på hur man blir bemött beroende på om man bedöms som ”ful” eller ”snygg”. Jag skulle vilja kunna gå en dag osminkad, utan att vara stylad topp till tå och ändå bemötas på samma sätt.

  Så mitt bästa tips för att peppa sig själv, och inte minst alla andra människor man möter, är att vara trevlig, glad, respektfull. Glädje smittar av sig och med glädje kommer positiv energi och kärlek. Och vem blir inte glad och peppad av att kunna glädja andra dessutom?

 213. frida skriver:

  Låt dig själv ha en skit dag! Alla dagar kan inte vara de bästa och att gå o handla kläder och trycka i sig sjuka mängder godis kommer inte göra dig lyckligare. Sätt på en serie och försök att sova, jag brukar alltid tänka att imorgon kommer det va en bättre dag!

 214. Sofie skriver:

  Att ta dagen som den kommer! Livet är upp och ner ibland men det får det också vara. 🙂

 215. Paulina skriver:

  Mitt tips är att ha någonting att se fram emot och belöna sig själv med det efter en hård arbetsdag. Själv följer jag och en spännande serie och glömmer bort alla vardagsproblem man har för stunden!

 216. Elina skriver:

  Måste faktiskt säga att du själv har sagt det bästa vardagspeppet! Ibland brukar jag avsluta mina morgonpromenader med att gå förbi Ica och köpa med mig godaste frukosten. Kanske någon tidning också. Sen en dusch på de innan man hugger in i kalaset.
  Men är man extra vardagsdepp piggar fina blommor (älskar tulpaner) på köksbordet upp tycker jag!
  Något som är avslappnade efter en stressig dag är massa levande ljus när man myser runt hemma =)

 217. Pernilla skriver:

  Gör en lista på saker som ska göras nästa dag kvällen innan så kan du köra igång direkt på morgonen, dessutom är det lycka varje gång du får stryka något.

 218. sara skriver:

  Mitt superpepp-tips är att gå upp tidigt och äta frukost ”tillsammans” med det somriga gänget.
  Att vakna väldigt tidigt, runt 6, av ett otroligt fågelkvitter är helt underbart. Jag brukar ta med täcket ut o lägga mig i en solstol. Vilken härlig sommarkänsla. Vi säger att vi ska ”fånga dagen” och så kändes det verkligen just då mellan klockan 6-9h tidigt på morgonen.
  Det gäller att ta vara på varje dag och göra det bästa av den.

 219. Nathalie skriver:

  Att alltid gå i kläder du trivs i och ibland sminka sig för att få en liten snyggkick och måbrakick varje gång du går förbi spegeln. Det funkar för mig iaf. 🙂 Bästa superpeppen är att må bra helt enkelt. 🙂

 220. Mitta skriver:

  Att bara sätta på musik och gärna högt och med fart i så blir man alltid glad!! Oavsett miljö eller tid.

 221. Molly skriver:

  Att allt man kämpar för idag får man belöning för sen. En jobbig inlämning i skolan ger ett gott betyg, en hård träning ger bra resultat och välmående samt en slitig dag på jobbet ger en god summa pengar!! Att alltid se det från det ljusa sidan helt enkelt! 😀

 222. Alex skriver:

  Släpp in mycket ljus på morgonen och duka fram en rejäl frukost med en massa nyttigheter, mums! Vilken superpepp alltså! 🙂

 223. Lovisa skriver:

  Något som verkligen ger energi är att le mot spegeln och säga fan vad jag är grym, jag duger så bra som jag är. Så få ord men ordentlig eroboost. Övning ger färdighet, tänk om alla kunde peppa sig själv. Vilken härlig värld vi skulle ha. Det är tyvärr bitterheten och avundsjukan som trycker ner oss.

 224. satu skriver:

  Mitt superpepp-tips är att under dagen när man börjar känna sig lite trött sätta på en riktigt bra låt och bläddra bland inspirerande bilder på pinterest 🙂

 225. Julia skriver:

  Mitt tips är att gå upp 20 minuter extra på vardagarna och äta en ”helg frukost” (kanske inte varje vardag men någon gång då och då) jag lovar dig att du får den bästa starten och du håller dig glad hela dagen 🙂

 226. Nicole Lovee skriver:

  De tuggumin såg ju inte liite goda ut! 😉 yamyam

  Att inte sitta och slöa framför soffan utan isstället ut en runda med vovven är aldrig fel och när man kommer hem avsluta med en fruktsallad 🙂

 227. Marlén skriver:

  Mitt tips!
  – gå ut i skogen med hunden och lite peppande musik och ta en joggingrunda sen hem i en skön dusch och börja dagen med ett extra tuggummi!

  – obs!!! Är beroende av extra tuggummi & musik så hade varit den bästa vinsten, eftersom jag inte klarar mig en dag utan tuggummi eller musik äter/tuggar ungefär 1 paket om dagen helt ensam! Så ja det hade absolut varit den bästa presenten 🙂

 228. Emma skriver:

  Börjar alltid dagen med 7km långpromenad och alltid musik i lurarna. Sedan gör jag frukost till mig och sambon . För att alltid ha andedräkten i styr har jag alltid extra tuggummin hemma:) det räcker för att få min dag att bli bra:) för att hålla formen kan extra tuggummin också dämpa mitt sötsug och få mig i balans igen:)

 229. sara skriver:

  Den bästa peppen är att göra andra glada! Överaska någon med exempelvis en god hemlagad middag eller en liten present =)

 230. Sandra skriver:

  Stesolid och en grogg! Sand.chri@gmail.com

 231. Angelic skriver:

  Att ALLTID ställa klockan en halvtimma tidigare än övriga familjen och njuuuuta av tystnad, lugn och en stor kopp kaffe!! Underbart!!!

 232. Mita skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att sitta på bryggan vid vår sommarstuga med en kopp kaffe och en bra bok. När fötterna plaskar i vattnet, fåglarna kvittrar och allt är lugnt och stilla, då finns inga bekymmer i livet för en stund.

 233. Katarina skriver:

  Mitt bästa super -pepptips är på helgen när jag vaknar före resten av familjen och kan gå ut på altanen och sätta mej en stund och njuta av sommaren och lungnet före frukosten

 234. Caroline skriver:

  Bästa pepptipset.
  Att verkligen sova ut och vakna av dig själv, ta på dig bekväma kläder, sätt i hörlurarna med favorit musiken och gå en lång promenad med hunden. Låta dina tankar ch känslor flöda, och samla in en massa positiv energi. Kommer sedan hem för att duka upp en ordentligt frukost bord och bara njuta av den goda
  Maten ! Finns inget bättre än att starta dagen på detta sätt, då mår jag bra ! Kram på er

 235. Caroline skriver:

  Och ville bara tillägga att jag ganska nydlingen börjat läsa din blogg och måste säga att dina bilder och din positiva energi, mat bilder och din fina familj blir man så glad av att se att du delar med dig av. Jag har blivit så inspirerad av dig på denna korta tid, och dina matsedlar dom du dela med dig av varje vecka har hjälpt mig otroligt mycket! Ville bara dela av mig av mina tankar. Har långe velat skriva detta 🙂

 236. Emma Udd skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att ta sig tid att vara för sig själv, jag drar på musik på mobilen och går ut och går.. Men jag gör det sent på kvällen när det är lugnare ute så man inte behöver se all stress i vardagen och bara samla sina tankar å drömma sig bort när man går i skymningen.. Jag älskar vekligen det, då känner man sig trött när man går och lägger sig och vaknar pigg å glad och kan ta tag i vardagen alla uppgifter!:) ett tuggummi på det är ju verkligen inte fel det heller! 😉

 237. ingrid stenmark skriver:

  mitt bästa tips är att göra något som gör en glad varje dag, det gör att vardagen flyter på lättare eftersom man har något att se fram emot varje dag.

 238. Angelica tröm165.se skriver:

  Vardagspepp är att ge sig ut i skogen/naturen! Ta en promenad, eller bara sitta en stund på valfri sten och andas och tänka på allt fint man har i livet

 239. Anna Skarsjö skriver:

  Det bästa du kan göra för att riktigt peppa igång dig en morgon kl 5 när alla sover och du måste åka till jobbet
  Är att på med musik i lurarna, öppna fönstret på vid gavel, slut ögonen, andas 3 djupa andetag och sen dansar du. Bara 2 min räcker

 240. Sara skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att varje morgon vakna upp och säga tre saker som du är nöjd över med dig själv. Kanske att du är stolt över att du sprang 5 km kvällen innan. Det är även bra att säga några saker som du är glad över finns i sitt liv. Man får egoboost och man blir mer tacksam för det man har i livet. 🙂

 241. Louise skriver:

  Att tänka positivt på saker och ting!
  Allt sker av en mening så de är bara att acceptera och se det på den positiva sidan! Det hjälper mig väldigt mycket i vardagen att tänka så 🙂 skulle bli jätte glad om jag vann den här tävlingen, tuggummi är bland de bästa jag vet 😀 kram

 242. Ann-Sofie/Colour it skriver:

  Mitt bästa superpepptips är först och främst att älska sig själv, för den man är och se sig själv i spegeln varje dag och säga till sig att man är fin och duger gott som man är. Och att omge sig med människor som man tycker om och som ger en härlig energi. Och att ta väl hand om mig, min kropp och knopp. Även att ta hand om min utsida, för känner jag mig fräsch och snygg så utstrålar jag det och mår bra. Att le gör också att man känner sig gladare och mår bra.

 243. Jess skriver:

  Mitt bästa vardagspepp är att kramas med de man älskar.

 244. Jenny R skriver:

  Gör något för en medmänniska! Delad glädje blir dubbel glädje!

 245. Helena skriver:

  Mitt bästa super-pepp i vardagen är att vara nyfiken och tänka ”hur kan jag göra den här människan jag möter bättre?”. Det kanske låter konstigt, men det ger så mycket tillbaka! Hur gör jag taxichaufförens dag bättre? Ställa en fråga om taxijobbet kanske. Hur gör jag kassörskans dag bättre? Ett leende och ”ha en bra dag” kanske. Hur gör jag min chef bättre på mötet idag? Förbereder mig och ställer frågor kanske. Att vara nyfiken är ett enkelt knep att få sig själv och andra att växa!

 246. emmelie skriver:

  Jag brukar tänka att det är en mening med allt som händer och att man ska ta vara på det man har eftersom det är nu vi har och vi vet inte om imorgon kommer att komma. Än fast något inte gått din väg så kan något bättre komma ut av det.

 247. Therese skriver:

  Gör något oväntat, lite kreativt eller helt galet. Gå ett varv runt en lyktstolpe eller köp en blombukett, bara en vanlig måndag. Det är peppande att kliva ur komfortzonen ibland.

 248. Olov skriver:

  Mitt är att möt alla med ett leende för man har ingen aning om vad människan man möter har gått igenom och ett leende kan göra så stor skillnad. Ett leende. Det är inte mycket och kan förändra någons dag helt och hållet 🙂

 249. Åsa skriver:

  Baka !!!!! det finns inget mer rogivande och stimulerande. Gör det själv eller med nära och kära!!!! Ät och njut……bästa vardagspeppet!

 250. Anna À skriver:

  Älskar att börja dagen med en tidig promenad, med fåglarna och radion som sällskap i öronen. Sätter på kaffet, går en halvtimma och väcker mina älsklingar full av energi för dagen. Står sedan rustad för vad än som faller på!

 251. Sofie Johansson skriver:

  Ett leende! Från mannen i mitt liv, från sonen på rätt humör eller från en okänd på väg till jobbet. Ett leende gör min dag!

 252. Hanna skriver:

  Mitt bästa vardags-pepp är självklart musik! Det finns i princip inte en enda dag som jag känner att mitt humör blir sämre av lite musik utan snarare tvärt om! Är jag ledsen så är musik en bra tröst, är jag glad så ger musiken ett extra lyckorus och är jag trött eller orklös så blir jag snabbt peppad av lite bra musik! Musiken ger mig ork att ta mig iväg på den där träningen jag egentligen vill skippa, eller sätta mig ner med det där plugget jag är så stressad över, har jag svårt att sova så är lite lugn musik alltid bästa kuren! att vinna denna tävlingen skulle göra mig så himla glad!

 253. Britt skriver:

  Hej!Vardagspepp för mig kan vara att kika in här på din blogg o ta del av det du delar med dig:)Mycket god mat mm har det blivit tack vara dig!:)Min andra vardagspepp är att go ut på morgonen på en powerwalk med min underbara lilla vovve samt musik i mina lurar,,,,,,,det sorgliga nu är att mina lurar gått sönder och det blir inte riktigt samma sak utan dem:(Lycka,när jag såg din tävling här….kanske kanske:)))Ha en underbar dag fina du!:)Kram Britt

 254. Amanda skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att starta dagen med att öppna alla fönster och släppa in en massa frisk luft och ljus, äta en stor och härlig frukost, sätta på en podd i hörlurarna och gå ut på en liten promenad, skicka ett uppskattande sms till en vän och berätta hur bra hon/han är. Sedan är jag peppad, glad, pigg och redo för en dag i skolan!

  P.s Tack för en härlig blogg!

 255. Anna skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att försöka underlätta för en själv och sin familj i vardagen. T ex. om man har en ledig eftermiddag/kväll; gör matlådor, gratänger, grytor etc. och frys in. Då har man mat färdig de dagar då orken och tiden tryter! På så sätt får man vällagad mat istället för att kanske svänga förbi Ica och köpa färdiga köttbullar och snabbmakaroner.

 256. Christina Stina Thelin skriver:

  Ha kul, skratta tillsammans och se alltid möjligheter istället för svårigheter.

 257. Emelie skriver:

  Mitt superpepp är att vakna på morgonen och ut och ta en promenad med våran älskade Chihuahua, Man hinner vakna till, få friskluft, lyssna på fågelkvitter, se naturen och sedan känns det riktigt bra att ta en cykeltur till jobbet och få ta hand om våra kära patienter hela dagen.
  tack för en fantastisk blogg
  MVH// Emelie

 258. Oskar skriver:

  Bästa Superpeppen är att mysa sig ner i sängen en måndag kväll och mumsa i sig lite för många rutor choklad framför levande ljus och en riktigt mysig film på TVn

 259. Wendela skriver:

  Min bästa superpepp är att vakna tidigt på morgonen och ta en lång skritt tur i skogen och se hur hela världen vaknar från häst ryggen!

 260. Ina skriver:

  Mitt superpepp-tips är att sluta säga ”jag borde/jag måste”. Istället, ta på dig hörlurarna och ta en lång skön promenad vid vattnet för att DU VILL, inte för att du borde eller måste. Relax & love.

 261. Rebecka skriver:

  Mitt bästa vardagstips är att se på livet ur en positiv synvinkel le mot en främling, gör en extra god frukost ut någon du tycker om, håll upp dörren för brevbäraren som har fulla händerna med brev och tidningar. Det är så mycket roligare att ge än att ta för man får så mycket positivt tillbaka!
  rebeckawikluund@hotmail.com

 262. Sophia Soffilofftoffel Källstr skriver:

  Mitt bästa vardagspepp tips är att göra en schysst smoothie på hallon, blåbär, banan och vaniljyoghurt.
  Sen en stund I eftermiddagssolen på balkongen och man är redo för vadsomhelst!

 263. Bella skriver:

  Mitt bästa vardagstips är att börja morgonen med att tänka på vad man är tacksam för och vad för bra saker som kommer hända under dagen. När man går och lägger sig tänker man återigen på vad man är tacksam för och vad som varit bra under dagen! Man blir mycket mer positiv och mycket mer peppad på allt! 😀
  Bellaabrahamsson1998@gmail.com

 264. Darya skriver:

  Mitt tips är att starta dagen med en bra frukost och en kopp grön te. Sedan sätta in nån träning i form av promenad elr på gymmet under dagen!

 265. Johanna skriver:

  Alla vet innerst inne att motion gör oss lyckliga, så varför inte göra det på ett roligt sätt? Sätt på musik direkt på morgonen innan skola och jobb å bara släpp loss!!! Ger en sååå mycket energi! Å man blir på superhumör efter det oxå. Har man både energi och är på bra humör, vad är det då som ska kunna stoppa en från att ha den perfekta dagen 🙂 ps. Har du en dålig dag? Nej! Bara en dålig halv timme!! Låt inget stoppa dig ;D

 266. Emelie skriver:

  Tänka positivt hela tiden och om någon säger något negativt ta ett tuggummi och vänta några minuter så är allt positivt igen 🙂
  emelie_edlund@live.se

 267. Anna skriver:

  Mitt bästa superpepp-tips är att vakna upp och dela med sig av glädje och vara positiv 🙂

 268. mikaela skriver:

  Tänka posetivt vara glad över den man är vara stark och verkligen stå för den man är .. 🙂 ..mikaela097@live.se

 269. Nadia Milotti skriver:

  Superpepp är att välja din cykel och möt dagen med ett öppet sinne, tänk ”gör en bra dag!” och skapa dig ännu ett härligt minne! Du vill, du kan!

 270. Petra skriver:

  Att le till någon som ser butter ut. Det smittar av sig och leendena kan sprida sig hur långt som helst! Tänk dig en morgon på flygplatsen. Ler du åt alla trötta affärsresenärer så ler snart hela världen tillbaka.

 271. Linda skriver:

  Sätt på en härlig sommarklyscha i högtalarna, dansa som om ingen ser dig och sjung med som om ingen hör dig. Ställ dig framför spegeln och le till dig själv, kan kännas töntigt men förändrar hela ditt humör! 🙂 lindaforslund@live.se

 272. Veronica skriver:

  Att varje dag möta världen med ett leende, att se hur mycket det kan betyda för någon annan får mig att bli super pepp. Att något så litet kan göra en så stor skillnad får mig att sprida min glädje.

 273. Fatima skriver:

  Att vakna med ett leende, gå till skolan och lyssna på bra musik samtidigt som jag tuggar extra tuggummi

 274. Christina Andersson skriver:

  Att samlas på morgonen med familjen äta frukost med fönstret öppet och nyplockade syrener på köksbordet.Prata om läxor och annat som kommer hända under dagen medan vovven ligger under borde ifall något ramlar ner.När ungarna gott sätts diskmaskin igång och jag tar med mig vovven på promenad har hörlurarna med mig och lyssnar på allt från rock till blues,medan jag tuggar tuggummi och slappnar av. Dock har jag lärt mig att för att sjunga med måste jag gå en bit in i skogen för tydligen är min röst så vacker att min lilla hund vill yla med mig högljutt.

 275. Karin skriver:

  Mitt bästa tips är att prata med nära och kära omkring sig, inte gå runt och hålla saker inom sig!

 276. Victoria skriver:

  Mitt bästa pepptips i vardagen är att hitta inspirerande citat och bilder på tex tumblr och göra ett collage av de på mobilen, sedan spara de som bakrundsbild på mobilen. Så när varje gång man låser upp mobilen så ser man något man blir glad av tex ; livet blir bättre,le, ha hopp osv. Kram. :)) <3
  Victoria.111@hotmail.com

 277. Elin skriver:

  Mitt bästa morgon pepp är att vakna upp bredvid den jag älskar och sen äta en lång frukost ute med nära och kära. Jag tycker inte det behöver vara så avancerat på morgonen, det är dom små sakerna i livet som gör dagen bra.

 278. A-M skriver:

  Roligt tävling! Mitt bästa superpepp tips är att starta dagen med en positiv attityd – det är inte alltid lätt, och ibland är livet svårt men det är farligt lätt att hamna i en negativ spiral. Genom att påminna sig om småpositiva saker förändras mycket – ens syn på saker och ting, den energin man sänder ut och den glädje man känner. Man är dessutom öppen för positiva saker när man är positivt inställd. Peppande citat hjälper mig, mina favoriter har jag nedskrivna lite varstans för att ständigt bli påmind. Nyligen upptäckte jag mitt nya favorit ord: serendipity – förmågan att göra lyckliga upptäckter av en slump utan att egentligen leta. Det ger mig en positiv inställning när det är svårt och jobbigt – för att små händelser kan ibland leda till stora positiva förändringar!

 279. Linn skriver:

  Mitt bästa superpepp tips är att njuta av livet, tänk så här! Vissa ligger på sjukhus och kämpar för livet medan du skjutsar barn till olika ställen och handlar. Njut av att du kan göra detta jämfört med dom som ligger på sjukhus. Tänk hur glada dom skulle vara om dom skulle kunna stressa runt å skjutsa runt sinabarn men har för ont för att klara av det. Om man tänker så här så märker man vilket bra liv man har och att vissa inte hinner uppleva det!!!

 280. Lina Persson skriver:

  Mitt bästa pepp är att stretcha stora muskelgrupper några ggr per dag, drick mycket vatten och lyssna på fin musik….(kanske i de nya läckra urbanears’en)
  Mvh Lina

 281. A-S skriver:

  Mitt bästa superpepp tips är att ge en liten hälsning och ett leende eller ge en komplimang till någon du vanligtvis inte känner eller pratar mer. Att göra någon annan glad resulterar alltid i att jag själv mår så mycket bättre och jag blir på ett så bra humör efteråt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *