Damernas Värld och en bit choklad

Godkväll i stugorna.

Har ni haft en bra start på veckan *hoppas det* Här har det varit kanonbra förutom att det regnat hela dagen.  Nu håller vi tummarna för sol och lite värme tills på lördag då det är dags för Jacobs konfirmation, då har vi ju planerat att sitta ut och äta & fika.  Nu tänkte jag ta och sätta sig ner en stund framför tv:n och kika på halv åtta, och bläddra igenom senaste Damernas Värld som trillade ner i lådan förra helgen. Jag har gått och sneglat på tidningen hela helgen, men nu så har jag lite tid över att sätta mig och läsa.

Härligt blå färg också på detta numret- matchade blommorna.
Damernas

Dagens blommor: en underbar spretig handplockad bukett med förgätmigej från trädgården. Till läsningen blir det de sista bitarna av lördagsgodiset – sött så sött &  gott så gott.

IMG_9982

Hoppas ni får en jättefin kväll

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pia
10 år sedan

Åh vi ska snart också ha konfirmation men vet inte vad vi ska bjuda på. Vi blir ca 40 st har du något bra tips. Har följt din blogg ett tag och tycker den är toppen. Goda bra recept och inspirerande bilder.

Jennys_matblogg
Reply to  Pia
10 år sedan

Vi ska bjuda på smörgåstårta- min familj är galna i det 😀 Annars hade jag gjort någon god pastasallad och bjudit på gräddtårta.
Lycka till.

ewa
10 år sedan

Har gjort korvlådan, helt suverän, tack

Jennys_matblogg
Reply to  ewa
10 år sedan

Vad roligt att höra:)

Nästa inlägg

Jacobs currykyckling med sås & ris

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x