Snart dags för lunch

 

Hej igen
Sådär ja….  nu har jag varit riktigt effektiv och har fotat möblerna 😉 så de kommer alldeles snart dyka upp  här på bloggen. Men först lite lunch – och jag har redan  förbertt för att  göra denna kycklingsalladen som finns i receptarkivet. Perfekt eftersom vi fick över en hel del kycklingen över från grillen igår. Och vem kan tröttna på matiga sallader, det känns lite extra gott en sådan här varm dag.

Sallad är också bästa kylskåpstömingen också inför dagens storhandling. Detta kommer jag ha i min sallad: Isbergs-, blandsallad, rödlök ( massa ) och grilladkyckling, fetaost ser att jag även har lite körsbärstomater  & oliver hemma. Nomnom. Och såklart hemmagjord dressig- alltså  inte köpedressing som bilden . . .

kycklingsallad

Receptet på Rhode Island dressing hittar du här ( busenkelt och mkt godare än den man köper i butik .)

Vad äter / ska ni käka till lunch idag ?

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
10 år sedan

Här är det mannens hemmalagade lasagne och den är uuuunderbart god!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Nästa inlägg

Loppisfynd

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x