Rhode Island-dressing

Kycklingsallad är alltid gott till lunch,
och denna hemlagade Rhode Island-dressingen är makens favoritdressing.

dressing

När jag gör denna såsen brukar jag använda en stark chilisås,
så det blir lite sting / styrka i dressingen. Men vill man kan man byta ut chilisåsen mot ketchup.

Rhode Island – dressing :

2 dl gräddfil
2- 3 msk chilisås ( mer eller mindre beroende på hur stark du vill ha såsen )
2 msk majonäs
2 tsk saft från pressad citron
1 nypa socker.

Rör ihop alla ingredienser och låt stå kallt 1 timme innan servering.

 

0
Prenumerera
Notis om
4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CJ
7 år sedan

Hej, vad gott det lät :-). Hur länge står sig en färdigblandad dressing i kylen innan den blir förstörd?

Jennys_matblogg
Reply to  CJ
7 år sedan

Med lock iallfall en tre fyra dagar.
men den brukar gå åt innan dess 🙂

4 år sedan

[…] Den godaste såsen till kycklingsallad är antingen cesardressing, recept HÄR Eller Rhode Island-dressingen HÄR […]

1 år sedan

vilken god dressing tack Jenny

Nästa inlägg

LCHF müsli

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x