Härliga Lördag

Tjingeling 

Vädret verkar fortsätta och det blir allt grönare och grönare i trädgården, den fina röda häggen på framsidan blommar för fullt och tillochmed de små syrenblommorna börjar synas. Brukar man inte säga man inte att det är som finast mellan hägg & syren? Jag håller med isåfall – helt ljuvligt!

Det blev en sen frukost med extra allt på frukostbordet – och med mycket prat om sommarstugan 🙂 

IMG_8912

Snart ska jag ge mig ut och rensa lite ogräs ( är det inte lite som balsam för själen att bara gå och fixa i trädgården & se hur allt blommar  ) men innan dess kasta in kvällens efterrätt i ugnen. Ikväll kommer Ingela med familj hit på grillat, ska bli så trevligt så.

Hoppas ni får en riktigt fin lördag – stäng nu ner datorn &  ut i solen med er.

Kram 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anette
10 år sedan

God lørdag til deg også Jenny! Du har en strålende matblogg med masse inspirasjon 🙂

Maria
10 år sedan

Hej Jenny!
Igår testade vi krispiga kycklingspett! Gjorde dom i ugnen pga tidsbrist men dom blev supergoda. Verkligen knapriga med paneringen. Serverade med vitlökssås, ugnsrostade potatisskivor och sallad med stekta päron, ruccola, chevreost och rostade valnötter!! Mums!
Tack igen för inspiration och goda recept!!

Alvina
10 år sedan

Sommarstugan?! Men nu blir jag nyfiken och vill veta mer! Minns ju att du skrev att ni letar sommarstuga eller lämplig tomt på Öland, har ni hittat något, har ni kanske t o m köpt något redan? Sedan frågade jag för ett par dagar sedan under inlägget med Pulled beef, vilket som är bäst att använda till fläskkarré, receptet från 18 maj med Pulled pork eller det senaste med Pulled beef? Det skiljer ju en hel del på recepten. Skulle vara så tacksam för svar eftersom jag inte vågat mig på att göra Pulled Pork tidigare!

Jennys_matblogg
Reply to  Alvina
10 år sedan

😀
Allt är snart klart med syugan , då ska ni få veta mer.
Pulled pork med fläskkarre är jättegott ( du kan göra detta långkok med vilket kött som helst ) och den vanligaste kryddningen är barbequesås. Men man kan göra med vilken kryddning som helst – detta är en smaksak. Men ett en eller ett par dl vätska och kryddor ska över. Ta det du tycker är godast.

Ha en underbar söndag

Alvina
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Tack snälla för svaret! Nä men har ni hittat en stuga, så roligt, längtar att få höra allt om den, stort Grattis! Så spännande!

Nästa inlägg

Fiskburgare med gurkdressing

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x