Påskägg

Påskafton och då har världens bästa Karin ( eller jag menar påskharen ) sedan tidigare lämnat påskägg till alla barnen. Man blir aldrig för stor för påskägg, och vill man inte ha godis i dem så kan man ju bara ha någon lite present i dem istället. Jag tyckte att dessa i plåt som barnens farmor hittade var både snygga och praktiska. Mycket lättare att spara än alla dessa pappersägg som bara går sönder.

Och en riktigt glad påsk till er alla där ute. 

Påsk ägg tradition

Nu ska vi lämna soliga öland, och åka på påskmiddag hos Karin & Tomas innan vi ska hem till växjö igen.
Och där står fortfarande resväskorna och väntar på oss i hallen 😉

På återseende, jag kikar förbi bloggen senare i eftermiddag.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kajsa
9 år sedan

Vart är äggen köpta?

Karin
9 år sedan

Vilka fina och praktiska ägg! Glad Påsk på dig också!

Viola
9 år sedan

Tänk att jag aldrig sett eller tänkt på plåt påskägg! Så smart idé, istället så har vi försökt spara de som sett fina ut till nästa år då vi ett tag hade många små som förväntade sig fina påskägg varje påsk. Usch för att packa upp, det enda som kan göra det lite lättare är ju att man kan tvätta och hänga ut just nu, varmt å strålande sol! Trevlig påsk

www.solglans.blogg.se
9 år sedan

Vilken härlig färg på ägget!

Nästa inlägg

The boat house- Central Park

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x