The boat house- Central Park

Hej igen, 

Då är det redan eftermiddag igen och vi har haft det jättebra på Öland- kusinerna leker massa och busar för fullt. Vi åkte en sväng till Mommo & Moffa och fick god påskfika och skvallrade lite. Nu är vi hemma hos syster igen och ska snart förbereda grillen, och kvällens middag. Och på tal om middag så höll jag på att glömma middagen på ”The Boathouse” vi var på i Central Park , här kommer lite bilder på vårat besök.

Bordet med ”sjöutsikt”

The boat

Jag hade blivit rekommenderad från flera olika håll att besöka detta ställe, och det var verkligen värt ett besök. Tips om ni ska dit : boka innan ( går att göra via nätet ) eller sikta på att gå dit efter lunch & innan middagen. Vill ni inte äta middag går det utmärkt att beställa in en god drink istället.  Det är en mycket trevlig utsikt över central park, god mat och väldigt bra service

Vi hade  inte förbokat och behövde vänta i två timmar på vårat bord – men det var värt väntan.

Förrätt -crabcake

Fantastiskt goda crabcakes till förrätt. Till varmrätt beställde Jonathan in en hummerrätt  & jag valde en kryddig kyckling.
Kanon gott.

The boathouse

The Boat House

The boat house

Nu ropar lillasyster på mig – dags att börja med middagen.

Trevlig kväll & en riktigt Glad Påsk.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna Simonsson
10 år sedan

Åh så mysigt….. Var det inte där Carrie o Big föll ner i vattnet i Sex and the city? Tack för en fin blogg.. Följer den dagligen 🙂

Anna
10 år sedan

Har för mig det var där Chris och Madde träffades 🙂 Fint ställe!

9 år sedan

Vi gick dit efter att min man friat i Central Park. Tog en räkcocktail och osttallrik och skumpa för att fira! Gick tillbaka året efter på vår bröllopsresa och åt samma sak igen 🙂 Vi satt dock på deras servering bredvid restaurangen. Ni ser ut att haft det underbart, jag längtar tillbaka!

Nästa inlägg

Citronpaj med marängtäcke

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x