Sista dagen på Manhattan

Ja, idag är vår sista dag här i New York och på Manhattan, flyget går hemåt om några timmar. Vi har haft det så roligt och det är en helt fantastiskt stad att besöka – det finns verkligen ALLT. Har ni möjlighet tycker jag att ni ska åka hit, ni kommer inte ångra er. Ni önskar tips till er New york resa.

Något som jag både jag & Jonathan tyckte var värt tiden så var  det båtturen förbi frihetsgudinnan- och så såg vi hela Manhattan längst turen.

Manhattan frihetsgudinnan

Alla människor som står här utanför är de som missat att man måste ansöka minst ett halvår tidigare för att gå in i byggnaden.
Så tänk på det i god tid om ni vill göra detta påer resa.

Brooklyn bridge

Väldigt vackert- men välj gärna en dag med sol och varmt i luften, för det fläktar en hel del där man står. ( Så det är ingen vits att kamma håret innan denna båttur)   Här ovan är en glimt av Brooklyn bridge.

Manhattan tips

Det är mycket man vill se när man reser så här långt och stannar på kort tid, men i det stora hela. Planera inte in för mycket – utan bara upplev staden till fots / tunnelbanan/ taxi / cykel. I denna staden händer tusen saker samtidigt hela tiden.  Love it.

New york we will be back!

Och för fler bilder från New York- följ mig  på insta : @jennysmatblogg

Jennys instagram

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Vilken härligt resa ni verkar haft. Längtar till september när det är vår tur. Ha en skön hemresa så får ni ju fira påsk med era goa barn. Kram kram

Angela
10 år sedan

Smakade du på cronuts? Jag är så nyfiken på hur det smakar. 🙂

Lena
10 år sedan

Jättekul att läsa om din New York resa! Jag har aldrig varit där men kommer absolut planera in en resa någon gång framöver. Låter super!

Lena
10 år sedan

Idag gjorde jag cowboysoppan till mina barn, de fullkomligt älskade den!
Tack för dina goda recept:)

mari
10 år sedan

Alltså dina efterrätter får mig att känna mig som en gourmetkock! Tack för att du delar med dig:-)

Nästa inlägg

Shake Shack- ett måste om ni gillar hamburgare

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x