Shake Shack- ett måste om ni gillar hamburgare

Ni har önskat mattips både finare restauranger och bra snabbmat här på Manhattan. Och Igår åt vi världens godaste snabb-hamburgare – hit måste ni om ni ska åka till New York, Manhattan.  Jag fick tipset av en av er gulliga bloggläsare, och vi fick köa en liten stund för att komma fram och beställa. Men oj vad det var värt det! 🙂  Mycket godare än än Max, McDonalds eller Burger King  tillsammans – går faktiskt inte ens jämföra med dem. Så vill ni äta något snabbt, billigt och smidigt  och framför allt gudagott ( går att ta som take away ) – rekommenderar jag varmt Shake Shack.

Shake Shack New York

Vi beställde in dubblaburgare med ostpommes , och så goda de var. De smakade verkligen”hemgjorda”

Manhattan matställen

Våra menyer , inga små burgare här inte 🙂

shake shack New York

Ni vet väl att ni har fler bilder från våran resa på instagram också.
Där hittar ni mig : @jennysmatblogg.

Hoppas du får en jättefin onsdag, vi hörs om en stund.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
http://matochbakverkstan.se
10 år sedan

Härligt! Jag drömmer om deras cheese fries emellanåt och nu blev det ju inte bättre, hi! Ser ut som ni hittade ”shacken” om ligger närmast Times Square. (Nästa gång du är i London, så kan jag tipsa om att de har öppnat en restaurang vid Convent Garden också).

Jennie
10 år sedan

Så otroligt gott! Och så jäkla värt den långa kön som alltid går genom hela restaurangen!

Om du inte testat det, så rekommenderar jag snabbmatsrestaurangen chipotle, funkar typ som Subway fast med texmex och buritos. Himmelskt gott! Hade jag bara fått äta Chipotle och Shake Shack för resten av mitt liv hade jag nog ändå varit nöjd 😉

Wilma
10 år sedan

Vill ni äta god mat på ett väldigt mysigt ställe så ska ni beger er till PJ Clarkes. Detta var bland annat Frank Sinatras och Nat King Coles favoritrestauranger. Deras hamburgare är ”to die for”. Detta underbara stället hittar ni på 55th Street and 3d Avenue.

Nästa inlägg

Panerad kyckling med potatis provencale

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x