Fantastiska New York

Vi har det så bra här, och resan gick smidigt trots byte i Amsterdam. Vi  kom fram till hotellet i går vid klockan två amerikansk tid och gav oss genast iväg för att kolla in staden och äta en bit mat.  New York bjöd på soligt och varmt väder och det är verkligen hur stort som helst, allt. Idag blev det lite knepigt med tidsinställningen – vaknde både jag och Jonathan vid klockan 05.00. Inget som hör till vanligheten hemma i sverige- men man vill ju inte sova bort hela vistelsen heller…..

Beställde in en tallrik med minihamburgare- tyckte de var rätt stora för att vara mini 🙂 Väldigt goda kan tilläggas.

IMG_8350

Vi besökte Macys och gick mot time squre sen blev det matstopp. Det blev inte så många bilder tagna igår, ska bättra oss resten av tiden. Idag ska vi börja att pricka av vår lista. Empire state building, Wall street, frihetsgudinnan . m.m

IMG_8341

IMG_8342

På återseende vänner- nu ska vi ut och möta staden.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
johanna
10 år sedan

Ät på shake shack på time square garden (?)! Hört de ska ha riktigt goda burgare! 🙂 så kanske du kan komma upp med ett liknande recept på bloggen. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  johanna
10 år sedan

Nu har jag fått så många tips om just detta ställe – så det måste jag ju bara testa 🙂

10 år sedan

Vad kul! Hamburgarbrödet ser ut lite som tyska ”pretzelbröd”, har inte tänkt på den kombon innan men sånt bröd är ju bara för gott!

Malin
10 år sedan

Ett tips om ni vill gå upp i Frihetsgudinnan så måste man förboka de via internet innan. Annars får man bara gå utanför och titta där på ön där Frihetsgudinnan står.

Emelie
10 år sedan

Hej alla pigga bloggmänniskor!

Jag är en tjej som just nu skriver en C-uppsats vid Umeå Universitet. Jag driver en undersökning där syftet är att kartlägga hur kostvanor innan, under och efter en graviditet ser ut hos kvinnor som fött ett eller flera barn.

Den bifogade enkäten består av 17 frågor och ingen personlig information som namn eller bosättning behövs. Era svar kommer att bli anonyma!

Hoppas ni kvinnor som fött ett eller flera barn kan hjälpa mig!

Tusen tack!

https://docs.google.com/forms/d/14lX4rKHLxpyVQ1PkIaiTUMqYf7GvaroAfBI71sRt-rY/viewform

Catarina
9 år sedan

Hej ,
Åker snart till NY , skall bli sååååå himla kul.
Längtar massor 🙂
Vad heter den restaurangen där ni år mini hamburgarna ?
Mvh Catarina

Nästa inlägg

Veckomatsedel

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x