Sockerströare och påsktema

Hej igen,

Solen skiner och himlen är blå ( förutom ett och annat moln )  – jag har inte prioriterat att sitta inne framför dator alls idag. Jag betade av jobbmailen snabbt i förmiddags med  ett par koppar kaffe på altanen och sedan har Nomi & jag promenerat med Molly och sen har hon har övat att cykla på sin nya cykel. Linda och jag har iallafall bokat in nya temadag på torsdag- och denna gången blir det påskinspirerat. Detta tror jag inte att ni vill missa – jag är lika nyfiken jag på vad Linda ska göra för något…. har nämligen ingen aning.

Däremot så kommer min söta sockerströare från greengate till användning till min efterrätt som jag ska bjuda på. 
greengate inspiration

Ska äntligen ta och köpa mig några lattekoppar därifrån, men har inte lyckats bestämma mig vilken modell jag ska köpa….
Vaddå i-landsbekymmer eller vad 🙂

IMG_7829-002

Nu är det läxläsning och matlagning på schemat ( recept kommer snart på bloggen)

Jag önskar er alla som kikar förbi här en fortsatt fin dag, på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Englamo
10 år sedan

Jag har lika sockerströare…så fin tycker jag.

Stins
10 år sedan

http://www.ekebymobel.se har fina saker från greengate 🙂

Nästa inlägg

Crispy nacho-chicken

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x