Baka baka lite kaka

Varmt välkommen fredag ( och även solen och den klarblåa himlen )
Hoppas att solen lyser från klarblå himle även hemma hos dig- vadå bästa starten på helgen liksom! Och jag bara måste fråga, nu är ni så otroligt många här inne om dagarna, som söker och letar , och provar recept ( jätteroligt).Och då blir jag  lite nyfiken på vad det är som ni mest letar efter….. Är det vardagsmat, helgmat, bakverk, småkakor eller kladdkakor. Berätta gärna 🙂

Här blev Nomi och jag har nyss blivit klara med förberedelserna för helgens efterrätt- och det är något med oreo-smak. Och efter att ha provsmakat smeten så tror både jag & Nomi att detta kommer bli en höjdare.

Baka oreo

Hoppas du får en jätte jätte-fin fredag.
Vi hörs om en stund!

0
Prenumerera
Notis om

34 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Josefine
10 år sedan

Jag hamnade här då jag letade allmän inspiration till både vardagsmat, helgmat och bakverk och sen har jag blivit kvar bland alla goa recept 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Josefine
10 år sedan

😀

Jessica
10 år sedan

Jag tittar mycket på vardagsmat och bakverk, typ kakor och godis:-)
Annars gillar jag allt du gör! En otrolig inspirationskälla! // kramar Jessica

Jennys_matblogg
Reply to  Jessica
10 år sedan

🙂 Tusen tack.

Kram

10 år sedan

God morgon Jenny,
Jag letar mest efter vardagsmat-inspiration.
Nu när jag gjort en Gastric bypass så bakar jag inte så mycket och äter mest mat enl LCHQ ( dvs low carb high quality) . Detta löser sig ofta lätt genom att plocka bort kolhydraterna till maten 🙂 Men älskar alla dina recept:-) och alla dina inlägg!

Trevlig helg!

Catrin Wiberg
10 år sedan

För mig blir det mest vardagsmat. Sen använde jag en hel del av dina bufférätter till mannens 30-års fest i februari – superlyckat! Tack för all inspo!

Jennys_matblogg
Reply to  Catrin Wiberg
10 år sedan

🙂

Maja simonsson
10 år sedan

Jag har inte testat något än! Men i sommar ska jag ta 1 eller 2 hel dagar och bara testa saker här ifrån både bakverk och mat!:) allt ser så himla gott ut! Speciellt bakverken!

Jennys_matblogg
Reply to  Maja simonsson
10 år sedan

🙂 Då vill jag höra vilka recept du har provat sen
Lycka till.

Karin
10 år sedan

Hej, Jenny! Kollar din blogg varje dag och har fått sååå mycket inspiration av fr a vardagsmat. Tidigare var jag ofta inne på Tasteline. Nu är det din blogg som gäller! Supergoda recept precis i min och familjens smak! Förstår inte varför du inte har gjort en kokbok” 😉

Therese
10 år sedan

Jag letar efter helgrecept och sen har jag hållt utkik efter KitKat baket som inte har kommit upp ännu, kommer det att komma?

Jennys_matblogg
Reply to  Therese
10 år sedan

🙂 KitKat kommer imorgon – det är till Lindas och mitt vårtema vi har på bloggen.Så håll utkik 😀

Lotta Järnil
10 år sedan

Godmorgon! I dag vart det en citron sockerkaka! Förra veckan din tryffel kaka i bitar farlig! Jag är inne och hälsar på varje dag! Lagar både maten och bakar ! Jag gillar verkligen det du gör ! Ha en fin helg i solen det har vi i Roslagen! Tog en eftermiddagstur med Eckerö linjen och pr en helt underbar blåmögelostsoppa med kycklingrulle ! Dom har så god mat! Hej / Lotta

Jennys_matblogg
Reply to  Lotta Järnil
10 år sedan

Mums vad gott det låter med den soppan.
Ska nog se om jag kan hitta ett sådant recept att prova.
Ha en underbar helg-

Kram

Johanna
10 år sedan

Hej! Har läst din blogg i två veckor bara men redan lagat Sarwomans lax, Falsk fläskfile, Falulåda, Kycklingrullader med bacon och Hallomipaneradkyckling spätt! Gott allt i hop! På kommande veckas meny står Kottletter i sås, Varm smörgåstårta och din Tacopaj. Spelar ingen roll om det är vardag eller fest för mig men tittar mest på matrecept, bakar inte så mycket. Jättebra blogg med bra inspiration och god mat! Tack!

Jennys_matblogg
Reply to  Johanna
10 år sedan

Vaad roligt att du hunnit prova så mycket redan 🙂

Annica
10 år sedan

Mer god mat och mindre godis och bakverk. Din blogg är bra men i mitt tycke för mycket av söta.

Jennys_matblogg
Reply to  Annica
10 år sedan

🙂 Kul att du gillar maten, dock undrade jag bara vad ni söker efter på bloggen- inte vad ni ville jag skulle ändra på…. Jag kommer inte minska ner på bakningen eller ändra något annat här på bloggen- var bara nyfiken på vad ni sökte efter . Du får bara scrolla förbi alla sötsaker bara 🙂
Ha bästa fredagen

Linda
10 år sedan

Hej!
Har följt din blogg i några veckor är helt förälskad! Tycker att du varierar dina recept väldigt bra. Fastnade först för alla dina recept på bakverk och efterrätter men har även hunnit testa ett par middagsrecept och de har varit toppengoda de också!!

Susanne
10 år sedan

Jag letar oftast efter kakrecept o smarriga saker på din blogg eftersom vi inte har riktigt samma smak vad gäller matrecepten, så jag plockar russinen ur kakan dvs dina enormt goa kladdkaketecept tex från din blogg. Kram & ha en hääärlig helg, solen ska ju skina över oss här i Växjö säger de, yeyyy!!!

Jennys_matblogg
Reply to  Susanne
10 år sedan

Det är ju precis så det ska vara 😀
Ja underbart väder idag! Hoppas det håller i sig hela helgen 🙂

Josefine
10 år sedan

Jag hittade din blogg när Bakverk & Fikastunder flyttade till Femme och sen fortsatte jag följa dig.
Jag älskar att baka, matlagning ser jag mer som en nödvändighet men det är en fröjd att läsa din blogg och jag har sparat många recept och även provat några, bl.a. kycklinglasagne och nån tex mex-korvgryta som var jättegoda.
Att jag fastnade för din blogg beror nog på alla vackra bilder (maten ser ju sååå god ut) och att det inte är en massa konstiga ingredienser och svåra moment.
Fortsätt blogga så fortsätter jag läsa 🙂

Ha det gott!

Lotta
10 år sedan

Letar efter lättlagad vardagsmat och har provat mängder av recept. Alla är enkla att följa och går snabbt att laga. Tummen upp för det! Alla sötsaker ser så goda ut, men de överlåter jag till andra att prova på. Ha en härlig helg!

Jennys_matblogg
Reply to  Lotta
10 år sedan

😀

Linn
10 år sedan

Jag letar efter allt som har med mat att göra här. Följa recept (om det inte gäller bakning) är inte min starka sida. Hittar alltid på något annat att ha i eller ta bort. Men din blogg är verkligen toppen när fantasin tryter och man inte har någon aning om vad man vill äta till middag. Hittar alltid något bra och gott här 🙂 Dina kladdkakor är helt fantastiska!

Jennys_matblogg
Reply to  Linn
10 år sedan

🙂 Kladdkakor är det roligaste jag vet att baka ( Och äta) 😛

Elinor
10 år sedan

Lite allmän inspiration är nog det jag söker.. Gillar stort sett allt med matlagning och bakning och vill bara ha lite nya idéer och se hur andra gör och tycker och tänker om mat 🙂

Maria
10 år sedan

Hej Jenny!
Letar nog mest vardagsmat, blir lätt att man fastnar i samma rätter! Brukar också söka bland bakverk:) I helgen ska jag nog prova baka nån sorts biskvi!
Tack igen för en bra blogg härligt befriad från 5:2, GI och LCHF!! Fortsätt så! Jag äter nyttigt men enligt Itrim ( handflatemetoden) och då väljer jag bort det som inte passar så bra och på helgen blir det lite go saker!
Ha en trevlig helg

Anna
10 år sedan

Allt det letar jag efter! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

♥ ♥ ♥

Anna
10 år sedan

Vardagsmat och bakverk 🙂

Mian
10 år sedan

Inredning! Men fått många bra recept, båe middag o dessert på vägen! TACK!

Lollo
10 år sedan

Vardagsmat som också passar barn. Tack för en toppenbra blogg 🙂

Linnéa
10 år sedan

Allt med choklad

Nästa inlägg

Pestobakad lax med fetaostkräm

34
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x