Någon som kan gissa vad detta ska bli?

Hej fina,

Jag har läst igenom alla era kommentarer i tidigare inlägget och blir helt varm i hjärtat!  Tack snälla ni ♥ Nu ska ställa mig och börja baka efterrätten till helgen, och det är en dessert jag länge velat göra. Har ingen aning dock om jag kommer lyckas med den, eller stå och svära här i köket istället. Det är en hel del recept som inte dyker upp här på sidan de recepten kunde nästan få ett eget litet inlägg 😉 Sockerkakan som sjönk i hop eller tårtan som föll i golvet. hihi….  Ja, de hamnar inte här eftersom de inte blivit bra, inga fina bilder eller bara att jag misslyckats med att få dem att jäsa eller liknande. Och jag och maränger blir sällan bra- phuuu så jag undviker gärna att baka det numera.

Nu hoppas vi på att detta ska bli bra iallafall- kan du gissa vad det är jag ska försöka mig på att baka ?

KitKat

KitKat chokladen är en ingrediens i denna.

Baka

1
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennie
10 år sedan

Gristårta

Jennys_matblogg
Reply to  Jennie
10 år sedan

Nästan 🙂

lilo
10 år sedan

Exakt gristårtan hehe

Jennys_matblogg
Reply to  lilo
10 år sedan

Ha ha… var tvungen att googla på gristårta.
Så söta – men det är inte riktigt det jag ska baka 🙂

Alice
10 år sedan

Jag skulle också ha gissat på gristårta.

Linda
10 år sedan

Kitkat rainbow cake !!! Det har jag länge velat baka:)

Åsa
10 år sedan

Måste va tårta m Kit Kat runt! Har faktiskt gjort den med massor av godis uppå! Blev faktiskt fin men helt hopplös att skära, så fort man skar den ramlade flera pinnar. 🙁

Hoppas det är rainbow cake som någon skrev, tänkte testa det i helgen så det passar perfekt med lite tips! 🙂

Nästa inlägg

Att driva en matblogg

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x