Bloggtips

Godmorgon söndag

Eftersom jag är både mat och inredningsintresserad så letar jag alltid ny inspiration till det, klipper ut sparar fina bilder & recept bläddrar i kokböcker och läser bra bloggar. Min rara kollega Annas blogg har jag läst sedan länge och hon skriver mycket om vacker inredning och även om god mat.  För ett tag sedan hade hon ett recept på en honung- och balsamico lax som jag bara måste pröva att laga snart. Detta kan ju inte annat än att bli succe.

För att komma direkt till receptet så klickar ni HÄR

Honungs-&balsamico lax

Igår efter att jag bläddrade i Damernas Värld så hittade jag den här lilla artikeln om mig och Anna ,alltid lite konstigt att se sin egen nuna i tidningen sådär.

IMG_7258-002

Men nu ska vi ska  iväg och lämna Melvin & kompis på gymnastiken och sen ska vi heja lite på Jacob som spelar träningsmatch. För er som missat så har jag uppdaterat förslagen till veckans matsedel här i inlägget under.

Önskar er alla bästa söndagen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Jag följer också hennes blogg, den är jättefin! Och laxen, det receptet måste jag klicka mig vidare till, ser jättegott ut! 🙂

anette andersson
9 år sedan

Mmmm det såg riktigt gott ut. Kram Anette

Viola
9 år sedan

Man kan aldrig få för många recept på lax tycker jag, måste prövas! Och på fredag ska jag testa LCHF pizzan – har gjort en annan variant, men denna lät mer spännande!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x