Hamrade ljusstakar

Godmorgon,

och hoppas ni har lika mycket vårsol som vi har över lilla småland. Det enda negativa jag kan tänka mig med denna solen är att man ser att det är dags putsa fönstrerna 😉  Iallafall så lovade jag ju att visa de fina ljusstakrna jag köpte häromdagen, hittade dem på blomsterlandet. Och gillade extra mycket den hamrade ytan på dem.

Jag köpte två , i olika storlekar och tror att de ska finnas i tre olika.

IMG_7046-001

Jag har dem egentligen ståendes i glasverandan, men det är svårt att fota dem i motljus,
IMG_7061

Och så en vit stor hortensia –  tycker de är så vackra.

IMG_7054

Jag återkommer snart med nytt recept, men nu ropar Jacob vid dörren- ska åka och lämna honom i skolan.

Tills dess, ha en jättefin dag.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Å snygga ljusstakar!!!! Ja, här behövs med putsas fönster ser jag…. Ska ta tag i det ikväll tänkte jag 😉 Eller kanske inte, kollade väderappen och såg att jag kan nog vänta ett tag till för solen verkar ju försvinna…..
Kram Lotte
http://www.lotte4.blogspot.com

Camilla Dahlström
9 år sedan

Men så snygga!!
Tror minsann det blir ett besök till blomsterlandet =)

Susanna
9 år sedan

Hej Jenny
Vad fina! Undrar lite ang hortensian. Hur länge brukar de hålla hos dig? Hur mycket vatten ger du dem? Mina bara dör….

Jennys_matblogg
Reply to  Susanna
9 år sedan

Jag är usel med blommor men mina hortensior verkar trivas.
De står oftast i köksfönster ( mkt sol ) Och behöver vatten en gång om dagen så de ska nästan alltid vara fuktiga.

Susanna
Reply to  Jennys_matblogg
9 år sedan

Tack jag ska testa att ha dem i fönstret, kanske är det ljuset de saknat. Bjöd på dina kolagömmor på jobbet idag, de gjorde verkligen succe. De ör de godaste kakor jag någonsin smakat. Älskar din blogg.
!

Nästa inlägg

Rosepepparkyckling

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x