INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Rosepepparkyckling

Ett litet middagstips som är extra bra för att det med enkelthet kan förberedas redan kvällen innan. Dela då kycklingen och lägg ner i en form- häll över såsen låt stå över natten. Sedan är det bara att värma upp ugnen, värma gratängen och koka ris. Volia- Passar lika bra till vardags som till helgmiddag.

Krämig och god gratäng med rosepepparkyckling, gillade ni den tidigare här med grönpeppar så kommer ni tokgilla denna.

kycklinggratäng

Tomma tallrikar efter middagen= bästa betyget.

Rosepeppar kyckling

Det här behöver du till denna gratäng:
1 grillad kyckling
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
200 gram philadelphiaost
2 1/2 dl grädde
2 msk kinesisk soya
1 tsk dijonsenap
1 msk med grovkrossad rosepeppar

Serveras med ris och en god sallad

Gör så här: 
Ställ ugnen på 225 grader, ta fram en ugnssäker form.
Ta bort köttet på den grillade kycklingen och lägg i formen, tvätta och hacka paprikorna över.
Värm upp en kastrull md philadelphiaost, grädde, senap, soya och krossad rosepeppar. Låt sjuda upp och häll över kycklingen.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter, och under tiden kokar du riset.

Servera genast.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Sedan kommer dagens tips från Cervera! För nu har de 40 % RABATT på alla tallrikar
Så behöver du uppdatera i köket eller kanske börjat passa på att köpa julklappar är detta tipset för dig. 



Kraaaam

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Therese
10 år sedan

Ser jättegott ut! Vilken soya kan du rekommendera?

Jennys_matblogg
Reply to  Therese
10 år sedan

Jag har den allra vanligaste ”äkta kinesisk soya,” finns i alla butiker 🙂

Amanda
10 år sedan

Oj så gott! Måste testa 🙂

Elisabet Dahl
10 år sedan

Så jättegott, ville helst slicka tallrikar o fat rena 😉 Tack för goa recept.

Bina
9 år sedan

ser himla gott ut 🙂

Emilia
9 år sedan

Jättegod gryta! Jag körde hela rosepepparkorn i mixern men när man fick en bit i munnen när vi åt blev det en hemsk smak 🙁 kan det vara så att vi inte gillar rosépeppar? Eller ska man ha i hela korn? Funderar på att prova utan, för vi tokgillade själva grytan..

Jenny Warsen
Reply to  Emilia
9 år sedan

Jag brukar ha hela i – men visst kan det vara så att man inte gillar smaken av rosepeppar.

Jennie
9 år sedan

Hur många personer skulle du säga att detta recept räcker till, ska nämligen göra påskmiddag till 5 personer och osäker om jag ska göra dubbelt eller inte 🙂

Sofie
9 år sedan

Det här blev vår fredagsrätt, jättegod o smakar gott även för kräsna mig!! Tack

Caroline
5 år sedan

Supergod!!

Nästa inlägg

Sött på köksbordet

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x