Sött på köksbordet

Välkommen soliga onsdag,

Hoppas dagen har startat bra, här har jag fotat lite nu på morgonen, försökt att passa på medan ljuset varit rätt. Ska visa er de söta ljusstakarna sen som jag hittade på blomsteraffären, där jag även köpte lite penseer.  Hur söta är inte dessa små mini blommor- ser ut som små violer.

Ljuvliga

IMG_7067

Härliga färger och jag planterade resten ute på trappen och vid brevlådan.  tillsammans med lite murgrönor och påskliljor. Söta prydnadsskålen från gekås fyllde jag med påskägg. Det är en stund kvar, men tyckte äggen var så söta.

IMG_7085-001

Fina våriga pastellfärger på godiset- och det är ingen som tycker de är särskilt goda – så jag får ha dem i fred 🙂

IMG_7078

Nu ska jag sätta mig och skriva ner receptet på gårdagens middag.
Det dyker snart upp på här på bloggen så håll utkik.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Grekiska grillspett

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x