Nyfiken . . .

Statistiken tickar på galet fort här och jämför man bara med för ett par månader sedan så har besöken här på min lilla blogg fördubblats 😀  Wow, det är ju verkligen jätteroligt och liiite nervöst också, det är rätt svårt att föreställa hur många ni faktiskt är som kikar in här varje dag. Cirka 15 000 besök per dag säger siffrorna, helt tokigt mycket….  och nu blir ju jag  lite nyfiken på hur just du hittade hit, och när.

damernas blogg

En liten kaffepaus med Damernas Värld nu så här efter maten.  Och vad är detta för mörkt bord undrar ni nu… Jo , det är nya matbordet vi har fått hem – och ni ska få se bilder på det senare, jag vill bara få färdigt kökskaklet innan dess

Ha en fortsatt jättefin fredag, och tack för du tar dig tid att skriva en rad eller två , det uppskattas jättemycket 🙂

Kram

2

117 responses to “Nyfiken . . .

 1. Emma skriver:

  Jag hittade dig genom bloglovin, när jag såg dig som en av de populäraste bloggarna genom ”Mat och dryck”. Nu kan jag inte få nog av din blogg! Jag älskar alla dina recept, trots att jag bara provat två av dem. En riktigt stor inspirationskälla när det gäller mat och bakning. Va inte nervös, du har en underbar blogg och kommer säkerligen att utöka din blogg ännu mer i framtiden (om du fortsätter såhär 😉 )

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla rara för de orden!

   Hoppas du får en fin fin fredag 🙂

 2. Lisa skriver:

  Genom min syrra 🙂 hon tipsa mig om en bra blogg med goda recept. Och håller med, finns mycket som verkar gott o älskar när de e bra bilder på maten o bra skrivna recept. Börja följa dig förra veckan

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Kul att du har hittat hit 🙂

 3. Sarah skriver:

  Jag letade efter en matblogg att följa och din var den bästa jag hittade typ.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂

 4. al68 skriver:

  Hej igen, kom knappt ihåg hur och när, men tror till och med att det var innan Pernilla Wahlgren tiden. Sökte efter nått kakrecept och som tur var hittade jag din blogg. Bästa bloggen av alla, härligt med en jordnära tjej som tipsar om allt möjlig roligt. Kram kram ❤️

  1. Jennys_matblogg skriver:

   ❤ Det kan nog vara så att du är den som hängt här längst! Så roligt, och tusen tack för världens bästa recept på pannacotta- gör alltid den numera! 😀

   Kram

 5. Ulrika skriver:

  Hej! Jag började titta in på din blogg när du var på femme. Läser ganska många bloggar och din är en av mina favoriter!! Helt klart den som ger mig mest och bäst matinspiration! Trevlig helg!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla,

   trevlig helg till dig också!

 6. mallan skriver:

  Jag har följt dig sen lång tid tillbaka efter att ha hittat dig på bloglovin och gillar den verkligen 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂

 7. Linnea skriver:

  Jag började följa dig cirka 1 månad sedan då det var en kompis som gillade en av dina bilder på instgram. Jag läser många bloggar och din inspirerar mig otroligt mycket och jag älskar att du lägger ner tid på att ta proffsiga bilder! Kram och fortsätt med att bara vara du, då blir det kanonens!! 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Så roligt att läsa hur ni alla har hittat hit! Tack snälla vad glad jag blir att du gillar bilderna.

 8. Pernilla skriver:

  Kommer inte ihåg när jag började följa dig, men jag gillar dina recept. Både bakverk och vanlig mat, dessutom vackra bilder till

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂

 9. disqus_jQuhIUlfRY skriver:

  Gillar din blogg jättemycket, hittade dig via Bloglovin och gillade att du har så pass enkla men grymma recept. 🙂 Extra kul att läsa eftersom du verkar vara en himla trevlig människa. 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Ja just det, där kan man ju också hittar bloggar.
   Tack snälla, vad roligt att höra.

 10. Sanna skriver:

  Kommer ihåg att jag googlade på något recept och hamnade här för någon månad sedan och sen dess har jag följt din blogg dagligen! SÅ BRA!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack , vad kul att höra 😀

 11. Rosor och ruiner skriver:

  Klart jag tar mig tid att skriva en rad när du ber så snällt! 😉

  Jag fick tips om din blogg från min syrra när jag beklagade mig om hur tråkigt det är att hitta på nya maträtter, det är väl en månad sen knappt… och här inne får man verkligen inspiration så jag kikar in här allt som oftast, och har lagat Pulled pork (och min yngsta sa att det var det godaste hon hade ätit i hela sitt liv!) och Pad tai (som jag redan lagat två gånger och som också var uppskattat), och så potatisbakelserna (supergott!) och så dina chokladbollar!
  Så tack för inspiration, du har fått mig att vilja prova lite nytt och jag ser att det finns ännu mer som jag vill testa!
  Kram Gunilla

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Vad kul att du hunnit laga så många recept redan! 😀

 12. Carina skriver:

  Jag började följa dig när du bloggade hos Pernilla Wahlgren. Älskar att hålla på med inredning och tycker det är kul att se dina inredningstips.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   😀 Vad glad jag blir att du gillar tipsen.

 13. Jenny skriver:

  Jag började kolla in din blogg när Nomi gick hos oss. Tycker att den är jättebra o kul med lite varierade inlägg. Har provat några stycken av dina recept men skulle egentligen vilja mer…:)

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Roligt att du gillar bloggen.
   Kram

 14. annica skriver:

  Hej, hittade dig hos Wahlgren 😀 Du är min favorit bland de bloggare jag följer faktiskt. Och my gaaad..jag misstänker det är det bordet jag vill så gärna ha 😀 kan tro du är nöjd,vet ju du kollat efter ett tag.
  Kram och grattis till alla nya, jag vet att jag har vänner som börjat följa dig genom att jag delat på FB, och gillat Insta 😀

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Å vad roligt 🙂
   Supernöjd med bordet…. ♥

   Kram

 15. Linda skriver:

  Började läsa när dom kom till Femme & har hängt med dig vidare 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Då har du hängt här ett tag iallafall. Roligt

 16. Sonja skriver:

  Har följt din blogg i omkring 1 år, googlade på kladdkaka recept och hittade in här, efter det var jag fast 🙂

 17. Lotte skriver:

  Jag har följt dig sen du började på femme och jag är fast! Kollar till dig flera gånger om dagen haha.
  http://www.lotte4.blogspot.com

 18. Tina skriver:

  Hej! Jag är ganska ny sedan 2 mån tillbaka… Jag googlade på något recept och hamnade här på din blogg och fullkomligt älskar din mat! Vi har säkert provat 15 recept och min sambo tycker det är roligt att jag börjat variera maten en del. Köttbullarna var gudomligt goda btw 🙂 Fortsätt precis som du gör med bra variation, enkla och goda recept!
  Kram Tina

 19. Pialisa skriver:

  Blev nyfiken efter att en kompis gillat bloggen på Fb. Är alldeles ny följare och ser fram emot att få ta del av dina recept och inredningstips!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Hoppas du kommer trivas här.

  2. Lena skriver:

   Jag har följt din blogg några år och tycker den är jättebra. Det var min dotter som tipsade mig 🙂

   1. Jennys_matblogg skriver:

    🙂 Ni är några som följt med länge. Kul att läsa

 20. Jannike skriver:

  Har läst din blogg kanske 1 månad. Var via istagram. Såg något härligt du lagat som nån hade gillat och på den vägen är det. Grymt bra inspo man får från dig med mat och bakning;)

  1. Jennys_matblogg skriver:

   😀 vad glad jag blir, tack!

 21. Rosa skriver:

  Jag började följa dig för ett par månader sedan. En bekant till mig lagade o bakade så mycket gott från din blogg. Jag tittade in och blev fast! Nu kollar jag varje dag o får mycket inspiration. Tack för det/ kram

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Vad roligt att du trivs här på bloggen 😀
   Kram

 22. A Legendi skriver:

  Hallå!
  Jag har följt i stort sett varje dag sen flera år tillbaka! Ni bodde i det förra huset. Kommer ihåg att jag sökte efter ett recept på pepparkakscheesecake och hamnade hos dig då. Då bloggade du hos Pernilla Wahlgren! Gillar din blogg mycket. Har testat många av dina recept, både mat och bak! Härlig blandning av allt, fortsätt så! Ha en skön fredagskväll och helg! Kram/ Anette

  1. Jennys_matblogg skriver:

   😀 Då har du hängt här på bloggen länge, vad rolig 🙂
   Kram

 23. Malin skriver:

  Hej
  Du har en fantastisk blogg. Jag började följa dig för flera år sedan. Jag sökte efter olika recept och hamnade alltid på din blogg. Blev så inspirerad, har följt dig sen dess 🙂

 24. sabina skriver:

  Jag hittade till din blogg när Tolvbarnsmamman länkade hit. Fastnade direkt och har testat flera recept redan.
  Toppenblogg!
  Kram Sabina

 25. Jess skriver:

  Jag har följt din blogg i några år nu, började läsa när du bloggade hos Pernilla Wahlgren och har hängt med i flyttningarna. Är mindre duktig i köket men hittar massa inspiration i din blogg! Har lagat flera recept och även rekommenderat dig till vänner 🙂 Tack för en toppenblogg!

 26. Anna skriver:

  Jag tror att jag sökte på dumlekakor och hittade din blogg. Nu är jag helt fast och provar dina recept på löpande band 🙂

 27. Emilia skriver:

  Min pappa gjorde en turné tillsammans med Pernilla Wahlgren och under den perioden läste jag hennes blogg. Såg då ditt namn där och tyckte att efternamnet lät bekant. När jag sedan läste din blogg så kopplade jag. Jag är uppvuxen i Nybro och gick i samma klass som Jonathan. I alla fall så fastnade jag för din blogg och har följt den sedan dess… 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Men va roligt 🙂 Jonathan hälsar!

 28. JosefineA skriver:

  Tack för en jättehärlig blogg! Jag hittade hit tack vare en kompis som tipsade, hon hade bakat något av dina bakverk som hon bjöd mig på 🙂 Nu är jag fast o har hunnit laga flera utav dina rätter!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Låter som en bra kompis som tipsat om min blogg 😀 haha…

 29. liselotte skriver:

  Vill passa på att tacka för alla dina härliga recept både på mat och bakverk. Hittade till din blogg när du bloggade på femme, läser några andra bloggar där, och är väldigt tacksam för att jag hittade den. Allt jag har testat har blivit lyckat, igår bakade jag tekakorna för första gången, och det lär inte vara sista, de blev gudomliga, och lika goda idag också. Tack och ha det gott, Liselotte

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Tekakorna är ett av mina favoritrecept- lika goda varje gång.
   Kram

 30. MT skriver:

  Jag hittade hit för länge sen via Pernillas blogg, som många andra, och blev fast… 🙂 Gillar att du lagar ganska enkel men god mat och att man får tips både till vardag och fest. Kul allt fler hittar hit! Keep up the good work/ MT

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Roligt att jag haft några som hängt med nästa sen start 😀
   Kram

 31. SARA skriver:

  Vilket sammanträffande, för jag hittade din blogg IDAG! Jag hade tråkigt på en förläsning och googlade matblogg, och hamnade här! Och typ VARJE recept skriker på mig och passar in i min typ av mat! Ser underbart ut! Hoppas kunna få upp gnistan igen att hinna laga mat! Kram

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Men vad roligt, välkommen hit 🙂

 32. Sosker skriver:

  Hittade din blogg när jag letade recept och inspiration som jag ofta gör. Numera följer jag dig , och gillar att hitta tips i vardagen. Har ett par bloggar jag ofta återkommer till och hittar recept och inspiration från och din är ett sådant ”säkert kort”. Imorgon kör vi schlager middag med pulled chicken (dock med recept från Coop , då mina grabbar inte är så förtjust i den söta barbecuesåsen) Sen ska vi prova oss på din Ahlgrens Bilar Pannacotta , det ska bli spännande.
  Tack för en bra blogg.

 33. jeanette skriver:

  Genom min dotter. Har provat en del recept som har gjort succe. Jobbar på ett av dina barn skolor så därför tycker jag det känns extra kul att jag har hittat hit.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Vad kul, kan det vara på Jacobs skola måntro? 🙂

 34. Suss skriver:

  Via Pernilla Wahlgrens blogg när du bloggade hos Mama. Hur kom det sig att du höll till där? Känner du Pernilla?

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Jag har aldrig bloggat på Mama, utan på Pernillas värld. Jag lärde känna Pernilla lite när vi var bloggkollegor, en jättetrevlig tjej.
   🙂

 35. Elinor skriver:

  Din blogg kom upp som sidförslag på min Facebook för ett par veckor sen, var inne och kollade lite snabbt och har kommit tillbaka stort sett varje dag sen dess 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Välkommen hit 🙂

 36. Jenny77ax skriver:

  Ja hittade dig via femme, när ja följde Toftby. Klickade runt på alla bloggare där, men fastnade på din. Riktigt bra o goda recept!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Kul att du följde med i bloggflytten. 🙂

 37. Solrosen 83 skriver:

  Hittade din blogg efter att ditt kladdkakerecept med crisptäcke dök upp på min facebook förra veckan. Är mammaledig med min lilla dotter så surfar gärna runt på bra bliggar medan jag ammar och nu har jag lagt till din på listan över de som kollas dagligen. Inte mkt tid för matlagning och bakning just nu men samlar på mig inspiration och recept till längre fram.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Vad roligt, varmt välkommen hit 🙂

 38. Ina @ Dailyinakitchen skriver:

  Jag hittade till din blogg för flera år sedan, när du fortfarande bloggade hos bloggfamiljen/femme. Så kul att du fortfarande håller igång med så goda saker! 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Håll utkik idag för då kommer ett riktigt mumsigt recept upp 🙂

 39. Susanne skriver:

  Jag hittade till din blogg när du började blogga på Pernilla Wahlgrens bloggportal. Sedan har jag hängt med för tips på mat och bak.

 40. Cikoria skriver:

  För flera år sedan googlade jag något bakrecept och hittade till dig, det var före Femme-tiden. Nu när jag läser kommentarerna så bloggade du tydligen hos Pernilla då. Jag blev fast direkt för din blogg, så många läckra, goda recept! Dessutom verkar du vara en jättegullig tjej med ett otroligt vackert och stilfullt hem, älskar dina bilder från olika rum och detaljbilder på olika inredningstips. Har genom åren kikat in på andra matbloggar, men finns ingen som är lika bra som din! Så roligt att du har så många som följer dig, det är du värd!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla rara, vilka fina ord. Värmer att höra <3

 41. Amanda skriver:

  Hej Jenny! Jag har följt dig i säkert 2 år o du är fortfarande lika bra. Kan va kul för dig o veta att några yngre följer dig med, jag är själv 20 år 🙂 Blir mycket inspirerad av både din matlagning, bakning o ditt vackra hem! Fortsätt så 😉 Kram!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla… Ja, vad roligt att deet är blandade åldrar här, och kul att du har följt mig så länge 🙂

   Kram

 42. Sara skriver:

  Jag fick tipset via vänner på Facebook.
  Någonting som jag gärna skulle se att du la till på din blogg, vore en ”skriv-ut-symbol”. Ibland vill jag skriva ut ett recept och då måste man göra copy-paste och öppna ett worddokument. Lägg till en liten skriv-ut-knapp så det blir ännu lättare!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Bra tips där… Jag vidarebefodrar till min tekniker 🙂

 43. Camilla skriver:

  Det måste varit när du bloggade hos Pernilla Wahlgren som jag hittade din blogg. Har följt dig sedan dess. Tycker att din blogg är så bra för att den har lite av varje. Härliga recept, inredning och lite familjeliv och resor… Allt man kan önska helt enkelt =)
  Go lördag, Kram!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   :)Tack snälla, och ha en riktigt härlig lördag
   Kram

 44. alexochcarin.wordpress.com skriver:

  Hej! Jag hittade hit via Femme. Tusen tack för all matinspiration, det är för den jag läser din blogg!
  Kram

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Tack tack!

 45. Emelie skriver:

  Jag fick tips av en kompis på instagram för några månader sedan. Säger som alla andra, din blogg är riktigt bra. Sedan jag hittade hit har det blivit mycket roligare att laga mat. Istället för att köra med samma recept vecka efter vecka blir det mkt större variation. Alltid kul att prova på något nytt! 🙂 Tack för all inspiration!!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Blir glad sååå glad av att höra det! 🙂

 46. Camilla skriver:

  Jag har läst din blogg ända sen du bloggade hos Pernilla Wahlgren och älskar dina recept! Har testat massor och inte blivit besviken en enda gång!:) Såå inspirerande!!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Roligt att ni är någta som följt med så länge 🙂

 47. Anna Jansson skriver:

  Från Femme hittade jag hit:-)) Du har lätta, goda recept som jag gladerligen delar med mig på FB och i RL !! Tack för en inspirerande blogg<3

 48. Anna Jansson skriver:

  Från Femme hittade jag hit! Lättlagade recept som är supergoda! Brukar dela med mig av dina recept på FB och IRL.. mycket uppskattat! Tack för en inspirerande blogg <3

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack söta du , vad glad jag blir 🙂

 49. Maria skriver:

  Hittade din blogg via femme, gillar dina recept och man får inspiration att laga mer mat!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   😀

 50. Annica skriver:

  Det var en slump att jag hittade hit…letade efter nåt recept o hamnade här… Numera rekommenderar jag din blogg till nära o kära som vill hitta goda recept på mat mm.. Det är en superbra blogg där man hitta mycket inspiration… Trevlig helg på dig 🙂

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla du!
   Trevlig helg till dig me.

 51. Amanda skriver:

  Hittade hit ganska nyligen då jag av ”misstag” råkade trycka på ditt namn på instagram (tror du hade gillat någon bild). Är glad för missen för direkt jqg såg din instagram förstod ja att de va nå för mig :)! Har blivit inspirerad av både mat- och bakrecept. Jag kommer absolut fortsätta följa och har även tipsat för vänner om bloggen (när de har inspirationstorka med matsedel)

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Tipsa på, bara roligt om fler hittar hit. 😀

 52. Anna skriver:

  Hej! Jag har följt din blogg sedan Pernillas värld. Jag har varit dålig på att kommentera, sorry! Tack för all inspiration du ger! Jag älskar när du visar bilder från ert hem! Kram

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack , mer bilder kommer det bli på hus & Hem 🙂

 53. Annette Andersson skriver:

  Jag letade recept och hamnade på din blogg. Gillar den jättemycket och kommer att följa dig och dina fantastiska recept

  1. Jennys_matblogg skriver:

   😀 Välkommen att stanna hur länge du vill!

 54. Catarina ( Englano) skriver:

  Hejhej.. Hittade dig på Pernillas blogg och följt dig sen dess och även på instagram. Gillar din sida med massa fina recept som lockar en att prova. Sen att du bjuder på så mycket annat som intresserar med inredning mm. Önskar dig en skön lördag.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Det är några år nu, va roligt att du följt med så länge.

 55. Louise Eriksson skriver:

  Min kompis hade sett receptet på dina nutella bullar på instagram å blev helt till sig. Så bakade dom till henne med hjälp av receptet på din blogg såklart och efter det är jag hooked. Vill typ baka varenda recept här hihi
  Har nästan plöjt igenom halva bloggen på ett par dagar nu. Älskar den!!

  http://www.louiseomalltochinget.blogg.se

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Ja nutellabullarna bara måste jag baka snart igen. 🙂

 56. Sanna skriver:

  Letade efter recept och hamnade hos dig när du bloggade hos Pernilla/ tycker du har enkla recept och inga konstiga ingredienser som en del andra/ har gjort masa recept som du lagt ut :-))

 57. Marie skriver:

  Hittade din blogg av en slump för ca 2 år sen. Sen ca 6 mån sen följer jag din blogg i stort sett dagligen! Ibland flera gånger om dagen 🙂 super bra blogg! Älskar din blogg!!! I lördags gjorde jag din kladdkaka med kolakräm med crisp, super gott! Du är min inspirationskälla 🙂 både mat/bak och inredning 🙂 Brukar tipsa mina vänner om din blogg 🙂 Tack för en trevlig blogg! Kram

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Va roligt att du gillade den kladdkakan också, det är min nya favvo 🙂

 58. Erica skriver:

  Hej Jenny!
  Hittade dig först när du bloggade hos Pernilla. Vill passa på att tacka för en mycket trevlig blogg och så fina recept. Jag och min kompis gjorde en massa smaskigt av dina julgodisrecept, förra veckan avnjöts din pulled pork och till veckan blir det lätt att testa kebabsåsreceptet med pizza – ser ju jättegott ut!
  Stort tack för ditt fina jobb med bloggen – det är vi många som njuter av!
  Kram från Kalmar och keep up the good work:)

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack snälla rara 😀

 59. Maria skriver:

  Hej!
  Hittade in till din inspirerande blogg via Anna (Starwoman), för ett par veckor sen. Har redan hunnit göra bla cheesecake-pannacottan och kräftstjärtspajen, vilket var mycket uppskattat av hela familjen. Jättemånga bra och enkla recept både till vardag och fest!!! Gillar din veckomatsedel, sååå bra när idétorkan infinner sig:) Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kram Maria i Myresjö

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Vad roligt, och Anna har ju bara så himla fin blogg.

   Kram

 60. Maria skriver:

  En jobbarkompis tipsade mej!
  Liksom du tycker jag om inredning, matlagning att baka och fotografera!

 61. Maria skriver:

  Hände nåt så jag kunde inte skriva klart mitt inlägg nyss….
  Skulle bara säga att du har fantastiska recept! I helgen bjöd vi på fläskytterfile’ med balcamicosås! Supergott!
  Fått mycket inspiration under de ca 4 veckor jag följt bloggen.
  Ha en trevlig söndag!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Vad roligt att höra, vad glad jag blir.
   Kommetarerna godkänns av en av teknikerna så därför kan det dröja en stund innan de syns 🙂

   Kram

 62. Evelina skriver:

  Jag hittade hit runt nyår via liljor och tulpaner som länkade till din sida, ett recept. Jag uppskattar dina lätta, goda recept!

 63. Jag fick tips av min underbara dotter, Caroline Norman om att din blogg var jättehärlig och hon har såå rätt!
  Det är en fröjd att följa dig, både här och på instagram

 64. Åsa HUSETiBYN skriver:

  Jag hittade din underbara blogg när du bloggade för Pernilla och eftersom jag verkligen gillar dina recept valde jag att följa efter bloggen hit. Just nu är detta den enda bloggen jag följer och det är jag helt nöjd med. Dina recept tilltalar mig och min familj och du verkar verkligen vara en varm och genuin person.

  Hälsningar Åsa, HUSETiBYN
  http://www.facebook.se/husetibyn

 65. Suzana skriver:

  Hej Jenny!
  Suzana här fran Tyskland 🙂 Jag hittade din blogg när jag sökte efter recept till semlor, otrolig längtan efter dessa här sa jag hoppas lyckas med dem 🙂 Tusen tack för en superbra blogg med en massa inspirerande recept samt fina bilder bade vad gäller mat och inredning 🙂

  Trevlig helg pa dig 🙂
  Kram Suzana-Hildesheim

 66. Matilda skriver:

  Jag hamnade här ganska nyligen när en kompis lade upp en länk på Ahlgrens bilar panacottan på Facebook. Något som kombinerar min kärlek för både panacotta och bilar måste ju testas. Vilket jag inte lyckats med ännu. Men jag kikar in här då och då för att försöka väcka matlagningslusten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *