Nyfiken . . .

Statistiken tickar på galet fort här och jämför man bara med för ett par månader sedan så har besöken här på min lilla blogg fördubblats 😀  Wow, det är ju verkligen jätteroligt och liiite nervöst också, det är rätt svårt att föreställa hur många ni faktiskt är som kikar in här varje dag. Cirka 15 000 besök per dag säger siffrorna, helt tokigt mycket….  och nu blir ju jag  lite nyfiken på hur just du hittade hit, och när.

damernas blogg

En liten kaffepaus med Damernas Värld nu så här efter maten.  Och vad är detta för mörkt bord undrar ni nu… Jo , det är nya matbordet vi har fått hem – och ni ska få se bilder på det senare, jag vill bara få färdigt kökskaklet innan dess

Ha en fortsatt jättefin fredag, och tack för du tar dig tid att skriva en rad eller två , det uppskattas jättemycket 🙂

Kram

0
Prenumerera
Notis om

117 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
10 år sedan

Jag hittade dig genom bloglovin, när jag såg dig som en av de populäraste bloggarna genom ”Mat och dryck”. Nu kan jag inte få nog av din blogg! Jag älskar alla dina recept, trots att jag bara provat två av dem. En riktigt stor inspirationskälla när det gäller mat och bakning. Va inte nervös, du har en underbar blogg och kommer säkerligen att utöka din blogg ännu mer i framtiden (om du fortsätter såhär 😉 )

Jennys_matblogg
Reply to  Emma
10 år sedan

Tack snälla rara för de orden!

Hoppas du får en fin fin fredag 🙂

Lisa
10 år sedan

Genom min syrra 🙂 hon tipsa mig om en bra blogg med goda recept. Och håller med, finns mycket som verkar gott o älskar när de e bra bilder på maten o bra skrivna recept. Börja följa dig förra veckan

Jennys_matblogg
Reply to  Lisa
10 år sedan

Kul att du har hittat hit 🙂

Sarah
10 år sedan

Jag letade efter en matblogg att följa och din var den bästa jag hittade typ.

Jennys_matblogg
Reply to  Sarah
10 år sedan

🙂

al68
10 år sedan

Hej igen, kom knappt ihåg hur och när, men tror till och med att det var innan Pernilla Wahlgren tiden. Sökte efter nått kakrecept och som tur var hittade jag din blogg. Bästa bloggen av alla, härligt med en jordnära tjej som tipsar om allt möjlig roligt. Kram kram ❤️

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

❤ Det kan nog vara så att du är den som hängt här längst! Så roligt, och tusen tack för världens bästa recept på pannacotta- gör alltid den numera! 😀

Kram

Ulrika
10 år sedan

Hej! Jag började titta in på din blogg när du var på femme. Läser ganska många bloggar och din är en av mina favoriter!! Helt klart den som ger mig mest och bäst matinspiration! Trevlig helg!

Jennys_matblogg
Reply to  Ulrika
10 år sedan

Tack snälla,

trevlig helg till dig också!

mallan
10 år sedan

Jag har följt dig sen lång tid tillbaka efter att ha hittat dig på bloglovin och gillar den verkligen 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  mallan
10 år sedan

🙂

Linnea
10 år sedan

Jag började följa dig cirka 1 månad sedan då det var en kompis som gillade en av dina bilder på instgram. Jag läser många bloggar och din inspirerar mig otroligt mycket och jag älskar att du lägger ner tid på att ta proffsiga bilder! Kram och fortsätt med att bara vara du, då blir det kanonens!! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Linnea
10 år sedan

Så roligt att läsa hur ni alla har hittat hit! Tack snälla vad glad jag blir att du gillar bilderna.

10 år sedan

Kommer inte ihåg när jag började följa dig, men jag gillar dina recept. Både bakverk och vanlig mat, dessutom vackra bilder till

Jennys_matblogg
Reply to  Pernilla
10 år sedan

🙂

disqus_jQuhIUlfRY
10 år sedan

Gillar din blogg jättemycket, hittade dig via Bloglovin och gillade att du har så pass enkla men grymma recept. 🙂 Extra kul att läsa eftersom du verkar vara en himla trevlig människa. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  disqus_jQuhIUlfRY
10 år sedan

🙂 Ja just det, där kan man ju också hittar bloggar.
Tack snälla, vad roligt att höra.

Sanna
10 år sedan

Kommer ihåg att jag googlade på något recept och hamnade här för någon månad sedan och sen dess har jag följt din blogg dagligen! SÅ BRA!

Jennys_matblogg
Reply to  Sanna
10 år sedan

Tack , vad kul att höra 😀

10 år sedan

Klart jag tar mig tid att skriva en rad när du ber så snällt! 😉

Jag fick tips om din blogg från min syrra när jag beklagade mig om hur tråkigt det är att hitta på nya maträtter, det är väl en månad sen knappt… och här inne får man verkligen inspiration så jag kikar in här allt som oftast, och har lagat Pulled pork (och min yngsta sa att det var det godaste hon hade ätit i hela sitt liv!) och Pad tai (som jag redan lagat två gånger och som också var uppskattat), och så potatisbakelserna (supergott!) och så dina chokladbollar!
Så tack för inspiration, du har fått mig att vilja prova lite nytt och jag ser att det finns ännu mer som jag vill testa!
Kram Gunilla

Jennys_matblogg
Reply to  Rosor och ruiner
10 år sedan

Vad kul att du hunnit laga så många recept redan! 😀

Carina
10 år sedan

Jag började följa dig när du bloggade hos Pernilla Wahlgren. Älskar att hålla på med inredning och tycker det är kul att se dina inredningstips.

Jennys_matblogg
Reply to  Carina
10 år sedan

😀 Vad glad jag blir att du gillar tipsen.

Jenny
10 år sedan

Jag började kolla in din blogg när Nomi gick hos oss. Tycker att den är jättebra o kul med lite varierade inlägg. Har provat några stycken av dina recept men skulle egentligen vilja mer…:)

Jennys_matblogg
Reply to  Jenny
10 år sedan

🙂 Roligt att du gillar bloggen.
Kram

annica
10 år sedan

Hej, hittade dig hos Wahlgren 😀 Du är min favorit bland de bloggare jag följer faktiskt. Och my gaaad..jag misstänker det är det bordet jag vill så gärna ha 😀 kan tro du är nöjd,vet ju du kollat efter ett tag.
Kram och grattis till alla nya, jag vet att jag har vänner som börjat följa dig genom att jag delat på FB, och gillat Insta 😀

Jennys_matblogg
Reply to  annica
10 år sedan

Å vad roligt 🙂
Supernöjd med bordet…. ♥

Kram

Linda
10 år sedan

Började läsa när dom kom till Femme & har hängt med dig vidare 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Linda
10 år sedan

🙂 Då har du hängt här ett tag iallafall. Roligt

Sonja
10 år sedan

Har följt din blogg i omkring 1 år, googlade på kladdkaka recept och hittade in här, efter det var jag fast 🙂

10 år sedan

Jag har följt dig sen du började på femme och jag är fast! Kollar till dig flera gånger om dagen haha.
http://www.lotte4.blogspot.com

Tina
10 år sedan

Hej! Jag är ganska ny sedan 2 mån tillbaka… Jag googlade på något recept och hamnade här på din blogg och fullkomligt älskar din mat! Vi har säkert provat 15 recept och min sambo tycker det är roligt att jag börjat variera maten en del. Köttbullarna var gudomligt goda btw 🙂 Fortsätt precis som du gör med bra variation, enkla och goda recept!
Kram Tina

Pialisa
10 år sedan

Blev nyfiken efter att en kompis gillat bloggen på Fb. Är alldeles ny följare och ser fram emot att få ta del av dina recept och inredningstips!

Jennys_matblogg
Reply to  Pialisa
10 år sedan

🙂 Hoppas du kommer trivas här.

Lena
Reply to  Pialisa
10 år sedan

Jag har följt din blogg några år och tycker den är jättebra. Det var min dotter som tipsade mig 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

🙂 Ni är några som följt med länge. Kul att läsa

Jannike
10 år sedan

Har läst din blogg kanske 1 månad. Var via istagram. Såg något härligt du lagat som nån hade gillat och på den vägen är det. Grymt bra inspo man får från dig med mat och bakning;)

Jennys_matblogg
Reply to  Jannike
10 år sedan

😀 vad glad jag blir, tack!

Rosa
10 år sedan

Jag började följa dig för ett par månader sedan. En bekant till mig lagade o bakade så mycket gott från din blogg. Jag tittade in och blev fast! Nu kollar jag varje dag o får mycket inspiration. Tack för det/ kram

Jennys_matblogg
Reply to  Rosa
10 år sedan

Vad roligt att du trivs här på bloggen 😀
Kram

A Legendi
10 år sedan

Hallå!
Jag har följt i stort sett varje dag sen flera år tillbaka! Ni bodde i det förra huset. Kommer ihåg att jag sökte efter ett recept på pepparkakscheesecake och hamnade hos dig då. Då bloggade du hos Pernilla Wahlgren! Gillar din blogg mycket. Har testat många av dina recept, både mat och bak! Härlig blandning av allt, fortsätt så! Ha en skön fredagskväll och helg! Kram/ Anette

Jennys_matblogg
Reply to  A Legendi
10 år sedan

😀 Då har du hängt här på bloggen länge, vad rolig 🙂
Kram

Malin
10 år sedan

Hej
Du har en fantastisk blogg. Jag började följa dig för flera år sedan. Jag sökte efter olika recept och hamnade alltid på din blogg. Blev så inspirerad, har följt dig sen dess 🙂

sabina
10 år sedan

Jag hittade till din blogg när Tolvbarnsmamman länkade hit. Fastnade direkt och har testat flera recept redan.
Toppenblogg!
Kram Sabina

Jess
10 år sedan

Jag har följt din blogg i några år nu, började läsa när du bloggade hos Pernilla Wahlgren och har hängt med i flyttningarna. Är mindre duktig i köket men hittar massa inspiration i din blogg! Har lagat flera recept och även rekommenderat dig till vänner 🙂 Tack för en toppenblogg!

Anna
10 år sedan

Jag tror att jag sökte på dumlekakor och hittade din blogg. Nu är jag helt fast och provar dina recept på löpande band 🙂

Emilia
10 år sedan

Min pappa gjorde en turné tillsammans med Pernilla Wahlgren och under den perioden läste jag hennes blogg. Såg då ditt namn där och tyckte att efternamnet lät bekant. När jag sedan läste din blogg så kopplade jag. Jag är uppvuxen i Nybro och gick i samma klass som Jonathan. I alla fall så fastnade jag för din blogg och har följt den sedan dess… 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Emilia
10 år sedan

Men va roligt 🙂 Jonathan hälsar!

JosefineA
10 år sedan

Tack för en jättehärlig blogg! Jag hittade hit tack vare en kompis som tipsade, hon hade bakat något av dina bakverk som hon bjöd mig på 🙂 Nu är jag fast o har hunnit laga flera utav dina rätter!

Jennys_matblogg
Reply to  JosefineA
10 år sedan

Låter som en bra kompis som tipsat om min blogg 😀 haha…

liselotte
10 år sedan

Vill passa på att tacka för alla dina härliga recept både på mat och bakverk. Hittade till din blogg när du bloggade på femme, läser några andra bloggar där, och är väldigt tacksam för att jag hittade den. Allt jag har testat har blivit lyckat, igår bakade jag tekakorna för första gången, och det lär inte vara sista, de blev gudomliga, och lika goda idag också. Tack och ha det gott, Liselotte

Jennys_matblogg
Reply to  liselotte
10 år sedan

🙂 Tekakorna är ett av mina favoritrecept- lika goda varje gång.
Kram

MT
10 år sedan

Jag hittade hit för länge sen via Pernillas blogg, som många andra, och blev fast… 🙂 Gillar att du lagar ganska enkel men god mat och att man får tips både till vardag och fest. Kul allt fler hittar hit! Keep up the good work/ MT

Jennys_matblogg
Reply to  MT
10 år sedan

Roligt att jag haft några som hängt med nästa sen start 😀
Kram

SARA
10 år sedan

Vilket sammanträffande, för jag hittade din blogg IDAG! Jag hade tråkigt på en förläsning och googlade matblogg, och hamnade här! Och typ VARJE recept skriker på mig och passar in i min typ av mat! Ser underbart ut! Hoppas kunna få upp gnistan igen att hinna laga mat! Kram

Jennys_matblogg
Reply to  SARA
10 år sedan

Men vad roligt, välkommen hit 🙂

Sosker
10 år sedan

Hittade din blogg när jag letade recept och inspiration som jag ofta gör. Numera följer jag dig , och gillar att hitta tips i vardagen. Har ett par bloggar jag ofta återkommer till och hittar recept och inspiration från och din är ett sådant ”säkert kort”. Imorgon kör vi schlager middag med pulled chicken (dock med recept från Coop , då mina grabbar inte är så förtjust i den söta barbecuesåsen) Sen ska vi prova oss på din Ahlgrens Bilar Pannacotta , det ska bli spännande.
Tack för en bra blogg.

jeanette
10 år sedan

Genom min dotter. Har provat en del recept som har gjort succe. Jobbar på ett av dina barn skolor så därför tycker jag det känns extra kul att jag har hittat hit.

Jennys_matblogg
Reply to  jeanette
10 år sedan

Vad kul, kan det vara på Jacobs skola måntro? 🙂

Suss
10 år sedan

Via Pernilla Wahlgrens blogg när du bloggade hos Mama. Hur kom det sig att du höll till där? Känner du Pernilla?

Jennys_matblogg
Reply to  Suss
10 år sedan

Jag har aldrig bloggat på Mama, utan på Pernillas värld. Jag lärde känna Pernilla lite när vi var bloggkollegor, en jättetrevlig tjej.
🙂

Elinor
10 år sedan

Din blogg kom upp som sidförslag på min Facebook för ett par veckor sen, var inne och kollade lite snabbt och har kommit tillbaka stort sett varje dag sen dess 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Elinor
10 år sedan

Välkommen hit 🙂

Jenny77ax
10 år sedan

Ja hittade dig via femme, när ja följde Toftby. Klickade runt på alla bloggare där, men fastnade på din. Riktigt bra o goda recept!

Jennys_matblogg
Reply to  Jenny77ax
10 år sedan

Kul att du följde med i bloggflytten. 🙂

Solrosen 83
10 år sedan

Hittade din blogg efter att ditt kladdkakerecept med crisptäcke dök upp på min facebook förra veckan. Är mammaledig med min lilla dotter så surfar gärna runt på bra bliggar medan jag ammar och nu har jag lagt till din på listan över de som kollas dagligen. Inte mkt tid för matlagning och bakning just nu men samlar på mig inspiration och recept till längre fram.

Jennys_matblogg
Reply to  Solrosen 83
10 år sedan

Vad roligt, varmt välkommen hit 🙂

Ina @ Dailyinakitchen
10 år sedan

Jag hittade till din blogg för flera år sedan, när du fortfarande bloggade hos bloggfamiljen/femme. Så kul att du fortfarande håller igång med så goda saker! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Ina @ Dailyinakitchen
10 år sedan

🙂 Håll utkik idag för då kommer ett riktigt mumsigt recept upp 🙂

Susanne
10 år sedan

Jag hittade till din blogg när du började blogga på Pernilla Wahlgrens bloggportal. Sedan har jag hängt med för tips på mat och bak.

Cikoria
10 år sedan

För flera år sedan googlade jag något bakrecept och hittade till dig, det var före Femme-tiden. Nu när jag läser kommentarerna så bloggade du tydligen hos Pernilla då. Jag blev fast direkt för din blogg, så många läckra, goda recept! Dessutom verkar du vara en jättegullig tjej med ett otroligt vackert och stilfullt hem, älskar dina bilder från olika rum och detaljbilder på olika inredningstips. Har genom åren kikat in på andra matbloggar, men finns ingen som är lika bra som din! Så roligt att du har så många som följer dig, det är du värd!

Jennys_matblogg
Reply to  Cikoria
10 år sedan

Tack snälla rara, vilka fina ord. Värmer att höra <3

Amanda
10 år sedan

Hej Jenny! Jag har följt dig i säkert 2 år o du är fortfarande lika bra. Kan va kul för dig o veta att några yngre följer dig med, jag är själv 20 år 🙂 Blir mycket inspirerad av både din matlagning, bakning o ditt vackra hem! Fortsätt så 😉 Kram!

Jennys_matblogg
Reply to  Amanda
10 år sedan

Tack snälla… Ja, vad roligt att deet är blandade åldrar här, och kul att du har följt mig så länge 🙂

Kram

Sara
10 år sedan

Jag fick tipset via vänner på Facebook.
Någonting som jag gärna skulle se att du la till på din blogg, vore en ”skriv-ut-symbol”. Ibland vill jag skriva ut ett recept och då måste man göra copy-paste och öppna ett worddokument. Lägg till en liten skriv-ut-knapp så det blir ännu lättare!

Jennys_matblogg
Reply to  Sara
10 år sedan

Bra tips där… Jag vidarebefodrar till min tekniker 🙂

Camilla
10 år sedan

Det måste varit när du bloggade hos Pernilla Wahlgren som jag hittade din blogg. Har följt dig sedan dess. Tycker att din blogg är så bra för att den har lite av varje. Härliga recept, inredning och lite familjeliv och resor… Allt man kan önska helt enkelt =)
Go lördag, Kram!

Jennys_matblogg
Reply to  Camilla
10 år sedan

:)Tack snälla, och ha en riktigt härlig lördag
Kram

alexochcarin.wordpress.com
10 år sedan

Hej! Jag hittade hit via Femme. Tusen tack för all matinspiration, det är för den jag läser din blogg!
Kram

Jennys_matblogg
Reply to  alexochcarin.wordpress.com
10 år sedan

🙂 Tack tack!

Emelie
10 år sedan

Jag fick tips av en kompis på instagram för några månader sedan. Säger som alla andra, din blogg är riktigt bra. Sedan jag hittade hit har det blivit mycket roligare att laga mat. Istället för att köra med samma recept vecka efter vecka blir det mkt större variation. Alltid kul att prova på något nytt! 🙂 Tack för all inspiration!!

Jennys_matblogg
Reply to  Emelie
10 år sedan

Blir glad sååå glad av att höra det! 🙂

Camilla
10 år sedan

Jag har läst din blogg ända sen du bloggade hos Pernilla Wahlgren och älskar dina recept! Har testat massor och inte blivit besviken en enda gång!:) Såå inspirerande!!

Jennys_matblogg
Reply to  Camilla
10 år sedan

Roligt att ni är någta som följt med så länge 🙂

Anna Jansson
10 år sedan

Från Femme hittade jag hit:-)) Du har lätta, goda recept som jag gladerligen delar med mig på FB och i RL !! Tack för en inspirerande blogg<3

Anna Jansson
10 år sedan

Från Femme hittade jag hit! Lättlagade recept som är supergoda! Brukar dela med mig av dina recept på FB och IRL.. mycket uppskattat! Tack för en inspirerande blogg <3

Jennys_matblogg
Reply to  Anna Jansson
10 år sedan

Tack söta du , vad glad jag blir 🙂

Maria
10 år sedan

Hittade din blogg via femme, gillar dina recept och man får inspiration att laga mer mat!

Jennys_matblogg
Reply to  Maria
10 år sedan

😀

Annica
10 år sedan

Det var en slump att jag hittade hit…letade efter nåt recept o hamnade här… Numera rekommenderar jag din blogg till nära o kära som vill hitta goda recept på mat mm.. Det är en superbra blogg där man hitta mycket inspiration… Trevlig helg på dig 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Annica
10 år sedan

Tack snälla du!
Trevlig helg till dig me.

Nästa inlägg

Krämig laxpasta med broccoli

117
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x