Ljuslykta

Godmorgon,

Sitter här med min första kopp kaffe och passar på att uppdatera bloggen med lite nya bilder. Kollade igenom lite av fynden sen i måndag, jag brukar vara expert på att köpa massa ljuslyktor och doftljus när jag är på ullared. Men denna gången var det bara en endaste liten lykta som fick följa med hem. Eftersom det inte var så länge sen jag var där, så det var inte mycket nytt denna gången.

Denna skålen blir nog väldigt söt att ha praliner i sen när den brunnit ut.

IMG_5993

Doftar jättegott också.

IMG_6001

Nu ska jag sätta mig och skriva ner ett nytt recept- det kommer alldeles snart på bloggen.
Så håll utkik

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
anna
10 år sedan

Hej! skulle du kunna komma med några goda (som du tycker) efterrätter, kakor eller bakelser osv utan choklad? som inte är för svåra att göra. Jag älskar att baka med choklad men min mamma tål tyvärr det inte, så skulle va kul att få lite tips på sånt som hon också kan äta, om du vill 🙂

Nästa inlägg

Belysning och nytt kakel beställt

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x