Belysning och nytt kakel beställt

Hej hej hallå alla bloggisar,


Hoppas eran onsdag varit bra, det har våran – om än mycket jobb framför datorn. Maken och jag vart också iväg och kollade kakel, och till slut bestämt oss för ett. För er som följer mig via instagram ( @jennysmatblogg ) så kan jag berätta att det varken blev det ena eller andra kaklet som ni ser på bilderna – utan någonstanns mittemellan. Och ja, det blev ett vitt och det visste jag redan när vi köpte huset att vi skulle göra om just kaklet i köket – fast vi har trivts med det riktigt länge endå. Jag är så nyfiken på hur slutresultatet kommer bli , och helst hade jag velat haft kaklet färdigt nu, eller ännu hellre redan igår… Nu får vi snällt vänta ett par veckor 🙂 

Satte lite ny belysning häromdagen, små ljusramper som man skruvar fast bakom möblerna. Dessa små ledbelysningsramper finns säkert på många ställen, jag hittade mina på ikea.

inredningsblogg

Belysning gör jättemycket, och jag kan inte förstå varför det tog mig över ett år att skruva upp den där. Lyser jättefint på kvällen, och ger rummet ett annat djup.

IMG_5509-001

Tack för filmtipsen ni gav det var en och annan vi inte hade hunnit se, så nu har vet vi vad vi ska se ikväll.

Ha en riktigt fin kväll.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Heléne
10 år sedan

Hej!
Vilket bra tips om ljusrampen. Håller också på att göra om här hemma, slagit upp en vägg mellan två rum så sonen ska få det större. Jättekul för honom och det blir säkert kanon fint när det är klart men attans vad jobbigt det är med röran och all bygg/slipdamm som letar sig fram överallt.
Gjorde ugnsbakad lax idag samt fetaostsåsen, så gott.
Trevlig kväll.
Kram

Sabina
10 år sedan

Vad heter dem? Hittar inte dem på ’Ikea? Det var ju hur fint som helst :=)

Lina
Reply to  Sabina
10 år sedan

Jag kollade precis, ljuslist sökte jag på 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Sabina
10 år sedan

Sök på ljuslist, annars hittar du dem på lampavdelningen på ikea.

Lena
10 år sedan

Vad mysigt med ljusrampen bakom skänken! Tack för tipset!
Hoppas ni blir nöjda med kaklet! Det vore jättekul att se bilder på det här på bloggen sedan:)

Catarina
10 år sedan

Det skall bli spännande att se sedan vad det blev för kakel 🙂
Vi har sådan ljusramper bakom en TV som sitter på väggen , hur snyggt som helst !!
Ha’ en go’ da’ !

Anne
10 år sedan

Men så mysigt:) Hittade igen dom på ikea men vilken är det du har?
Ser framemot kökets resultat.
//A

Maria
10 år sedan

Hej Jenny! Vad använder du för färg när du målar möbler (vilket märke o kulör)? Jag har för mej att jag läst det nån gång men nu hittar jag det inte. Jag har en skänk som jag ska måla vit. Tack för en jätteinspirerande blogg!

Johanna
10 år sedan

Hej! Vad är det för grön växt i krukan? Mkt fint 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Johanna
10 år sedan

Någon sorts murgröna 🙂

Nästa inlägg

Balsamicofile med klyftpotatis

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x