Pyssellördag

Nomi har alltid varit väldigt pysslig och kan sitta och skapa länge på sitt rum, både med pärlor och puzzel.  Så hennes skrivbord är alltid överfyllt med nya pärlhalsband och nya teckningar som hon gjort.  Så denna bilden visar bara att det är precis nystädat, så här ser det inte ut om en kvart.

Pyssel blogg

Hon var den av de fyra barnen som fick skrivbord allra tidigast  och är den som tycker det är roligast att sitta där, och gärna göra sina ”läxor”.  Det är hennes pysselböcker , där hon övar på alfabetet och läsning.  Jag har en liiiten aning om att hon inte kommer tycka att det är lika roligt med läxor om några år 🙂

IMG_5182

Ett litet tips för er som också har mycket pärlor hemma, här är det nämligen hur-mycket-som-helst. Och de ska  inte blandas för då tycker inte barnen att de är roliga att pärla med, utan ska vara glaspärlor för sig, och plastpärlor för sig, helst färger för sig också- men det går ju inte.  Nu har vi iallfall börjar spara alla doftljus-burkar för att förvara just dessa massa pärlor i och de är även toppen för gem, suddigummi, och hårband. Ett litet tips bara…..
Nu ska jag försöka övertala familjen om att åka och kika på nytt matsalsbord- önska mig lycka till 🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anneli från Västerås
10 år sedan

Det är toppen att få bra tips på mat både på Fb o Insta. Det har blivit många godsaker här hemma både på mat och sötsaker. Barnen 4 st (14-19 år) är nöjda och det var ett tag sen de sa att maten var god här hemma 🙂

Nästa inlägg

Wasabilax med fetaostkräm

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x