Mot hufvudstaden

Hej och godmorgon
Tidigast uppe här och snart klar för att åka, ska flyga upp till hufvudstaden tur och retur idag. Ska träffa bloggkollegorna här på Damernas Värld och det är ju både roligt och väldigt lite nervöst. Tur att jag har med mig Anna också som precis som jag är ny här, och henne känner jag lite sen tidigare. Vi var ju i österrike på julbord med resten femmegänget för ett år sedan. Idag ska vi luncha på en restaurang innen i stan, och sedan besöka kontoret och det ska bli jätteroligt att få kika in där.
IMG_5071
Dagens tidiga frukost, ostfralla kokt ägg och kaffe. Proppmätt just nu, men hoppas på att hinna bli hungrig igen till lunch 😉
Handbagaget är klart med en bra bok en deckare jag fick av mormor och morfar när jag fyllde år. Och lite färdkost (läs godis) till hemresan. Så den korta tiden det tar att flyga till stockholm kommer gå jättesnabbt. Jag kommer uppdatera flitigare från instagram under dagen istället @jennysmatblogg


Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Ååå va kul att träffa de andra och se kontoret 🙂 Här va jag med uppe tidigt, blev väckt med sång och kaffe på sängen. Inte var dag man fyller år ju haha.
Hoppas du får en riktigt kulig dag!
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Grattis fina Lotte på din dag 🙂
Hoppas du haft det toppen.

Kram

Nästa inlägg

Skinksnitzel med kokt potatis & gräddsås

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x