Stickat från Gina tricot

Hej igen,
Nu är de flesta punkterna i dagens kalendern klara, och jag tar en paus och kopp kaffe framför datorn. Fotade lite nytt till garderoben förra veckan, hann förbi Gina och hittade både ett par jeans och sedan dessa två tröjor.  Stora stickade tröjor gillar jag massor, och hittade en ljus beige och en i grått jag valde mellan. Men sen har lite för mycket grått så det fick bli denna i beige.  En mjuk kabelstickad tröja, som det liksom stod Jenny på , jag tyckte de var ganska små i storleken så jag tog en storlek M ifall att den krymper lite också.
Riktigt mjuk och ulllig utan att vara stickig.

IMG_5041

Och sen blev det en gråfärgad tisha också, en perfekt sådan att ha när man bara ska skrota runt hemma.

IMG_4599-002

Hepp, kaffe pausen slut. Nu ska jag packa ner och förbereda lite för imorgon när jag ska ut och flyga.

På återseende snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
http://www.bellasvagtillbaka.b
10 år sedan

Så snygg tröja!! Fin färg som passar perfekt nu till våren, måste spana in denna. Var inne på Gina idag, men måste missat tröjan. Tack för tipset!

Hoppas veckan börjat på bästa sätt!

Kram Bella

http://www.bellasvagtillbaka.blogspot.se/

Helena
10 år sedan

Ser ut som tröjan jag oxå provade på Gina i helgen. Såg dock att den innehöll Angora, så blev inget köp!

Nästa inlägg

Kalasdag

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x