Kalasdag

Tjingeling
Nu är vi tillbaka hemma efter Nomis kalas,och  som hon väntat på detta födelsedagskalas och det blev så lyckat. Väldigt bra att hyra en gymnastiksal när de är så många, det blev 15 stycken barn. Och vi har gjort hinderbanor, lekt lekar , dansat till ”Lollo & Bearnie” sången, ätit lite lunch och massa glass, och lekt ännu mera lekar innan det var dags för fiskedammen. Fiskedamm / eller skattjakt är de lekar som brukar vara mest populära, vem gillar inte godis liksom.
Vi hittade fina rosa påsar på ÖoB, 6 stycken i varje förpackning. Galet billiga:  10 :- / förpackning så skynda att fynda om ni också vill köpa.
IMG_5037
Och nu är Melvin iväg på kalas med sin klass och kommer hem när som helst, en riktig kalasdag.  Vi har precis vinkat av lillasyster med familj som åker hemåt öland idag, och nu blir det en lång frisk skogspromenad med Molly i detta töväder.
Hepp , ha en fortsatt fin söndag.
Hörs snart igen
0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Det låter som ett toppenkalas! Hoppas att ni nu får sitta en stund och varva ner innan veckan börjar igen, ha en fin söndagskväll! 🙂

Ida
10 år sedan

Hej!
Jag måste bara få skriva och berätta att jag gjorde sitt recept på cola marinaden och fläskytterfilen, och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig någonsin fått till sånt saftigt och GOTT kött under hela mitt liv 😛 min syster som ALDRIG äter kött annars åt sammanlagt 5 skivor!!! De är jäkligt bra eftersom hon tycker kött är äckligt och smaklös men inte ditt recept, du är grym! Älskar din blogg, sluta aldrig 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Ida
10 år sedan

Hej Ida,
Tack för din kommentar vad roligt att höra! 😀
Visst blir köttet extra saftigt av denna marinad, jag har gjort den många gånger nu.

Kram

Nästa inlägg

3 snabba efterrätter till mello

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x