Efterrätt till Mello

Hej och godmorgon raringar,
Ja det är fredag igen, och jag hoppas att dagen har börjat extra bra. Idag ska vi laga lite god fredagsmat , och planera inför Nomis barnkalas hon ska ha på söndag. Vi ska åka iväg till godisbutiken och handla massa godis som ska räcka till 15 godispåsar som vi ska ha i fiskedammen.Gissa om hon ser fram emot denna kalasdag, hon har inte pratat om annat i flera veckor nu. Och imorgon är det första  deltävlingen i Melodifestivalen- ser redan fram emot det.  Kollade snabbt upp nu på tablån vilka artister som kommer vara med och det är :  Mahan Moin, Alvaro Estrella, Linus Svenning, Sylvester Schlegel, Elisa Lindström, Ellen Benediktson, Helena Paparizou och Yohio.

 

Även  lillasyster med familj hit imorgon och vi ska äta gott, blandannat ska jag provbaka en ny efterrätt tills dess, hoppas den blir lika god som jag tror.  Det blir något med hackad daim i, och en krämig kolasås.

Baka med daim

Rosorna jag köpte på mataffären i fredags är faktiskt helt otroligt nog lika fina idag. Ibland har man tur, jag har köpt de dyrare varianterna också och det har hänt att de har vissnat efter en dag eller två.
rosor bild

Hepp hepp dags att sätta fart.

Ha bästa fredagen- jag ska försöka kika in lite senare.
Tills dess- ha det bäst.
0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
10 år sedan

Om du sätter dina rosor i hett vatten med växtnäring och snittar om dem med långa diagonala snitt precis innan du sätter dem i vasen så ska du se att de håller länge.
Tips från floristen. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

Jaha- hett vatten. Jag trodde det skulle vara kallt 😀 Jag hade nog bara tur denna gången. Nästa gång ska jag använda dina tips, tack!

10 år sedan

Önskar dej med bästa fredagen♥ Å du, vilket jädrans snyggt hus ni har! Både på bilderna vi fått se inne och ute☺
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Tack söta.
Vi trivs jättebra 😀

Nenne
10 år sedan

Tack för att jag får besöka din fantastiska blogg! Du tar så fina och inspirerande bilder, vad har du för kamera? Velar i mitt beslut om vad jag ska välja då jag verkligen är i behov av en ny.

Jennys_matblogg
Reply to  Nenne
10 år sedan

Vad glad jag blir 🙂
Jag har lite olika objektiv. Men just nu använder jag mest mitt Tamron 28-75mm till min canon 1100D

Lycka till med kamera köpet

Nästa inlägg

Hej Vinterland

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x