Hej Vinterland

Hej hej,
Dessa långa promender jag har börjat med varje morgon nu är verkligen toppen. 1 1/2 timme ut i frisk luften ger verkligen massa ny energi – klart det var lite kallt och blåsigt, men en bra halsduk och mössa till så har man löst det. Och alltså så vackert det är ute nu när det äntligen har snöat massor – hoppas och håller tummarna för minusgrader ett bra tag.
Tog några vinterbilder på huset på vägen in,  husgavlen och lite bit av framsidan.

vit lantligt blogg

Den högra delen är det ”nya” delen, resten är från 1930 – även om det också är renoverat.

IMG_4884

Vedboden  ser lite insnöad ut.

IMG_4892

Hungrig blir man också av all motion, så nu ska jag steka upp mig en ost- och skinkomelett.
Vi hörs om en stund.
0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
10 år sedan

Gud så fint ni bor! Ser riktigt mysigt och fint ut 🙂 aviiis!

Jennys_matblogg
Reply to  Lina
10 år sedan

<3 <3

Pia
10 år sedan

Hej Jenny! Vill bara meddela dig och säga att du är verkligen min inspirationskälla till all min matlagning och mitt bak!! Det har du vart ända sedan jag började läsa din blogg för ngt år sedan.. Varenda dag ”går jag in” till dig och läser vad det än är när det gäller mat o bak! Dessvärre skriver jag aldrig ngt, vilket jag tycker är tragiskt av mig.. Men men, nu skriver jag iaf och berättar läget.
Kram / Pia

Jennys_matblogg
Reply to  Pia
10 år sedan

Hej Pia,
Vad glad jag blir! 😀 Och ännu roligare att du skriver en liten rad.
Tack snälla.

Kram

Pia
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Jaa, jag får skärpa mig=) Ikväll gjorde jag dina tekakor igen.. SÅ JÄ*** GODA O LÄTTA ATT GÖRA. Älskade av SAMTLIGA av barnen 20,18,15 och 8 åringar. Plus min kära make =)

Kristina Persson
10 år sedan

Åh, va roligt att du visar exteriörbilder från ert fina hus! Hoppas på mer sånt framöver, både inomhus- och utomhusbilder!

Lena
10 år sedan

Jättemysigt hus ni har Jenny! Jag önskar att jag vore lika huslig som dig, men jobbar på det;) Tycker du gör så fina dekorationer i ditt hus, samt god mat förstås.

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

Tack söta du! <3

Nästa inlägg

Friterad ananas med vaniljglass och sirap

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x