Cheesecake på väg in i frysen

Maj gadd vad god smeten blev- denna får jag bara inte misslyckas med nu. Toffee-såsen är på spisen och sjuder för fullt för att bli krämig och den ska toppa denna  daimcheesecake med imorgon. Recept kommer troligtvis på bloggen, alla recept som jag är nöjd med och tycker är goda hamnar i arkivet här. De finns vissa som  jag inte tycker platsar in, så därför blir det ibland ett och annat recept som inte uppdateras.
Glassig efterrätt på väg in för frysning

daimcheesecake

1

7 responses to “Cheesecake på väg in i frysen

 1. Carro skriver:

  Oj vad gott det låter! Ser fram emot recept!

 2. Julia skriver:

  Å ja vill gärna ha recept

 3. Linda skriver:

  Låter väldigt gott. Ser fram mot receptet!

 4. Marie skriver:

  wow, de där låter smarrigt, hoppas receptet kommer !!

 5. Anna skriver:

  Mmmmmm det receptet vill jag gärna ha 🙂

 6. Charlotte skriver:

  Hur blev cheesecaken?? Eftersom du inte lade upp receptet antar jag att den inte blev god.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Hej Charlotte
   Den blev jättegod.
   Men jag försöker vara lite ledig med familjen också så idag har jag inte haft tid att skriva ner receptet. Har recept som kommer i en viss ordning. men någon dag innan helgen kommer den dyka upp här på bloggen:-)

   Trevlig söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *