Mot frisören och nya djurmönstrade byxor

Hejsan där,

Kikar bara in som hastigast då jag alldeles snart ska åka in till stan, äääntligen bär det av mot frisören. Inte en dag för tidigt det kan jag lova, snart är min utväxt ett minne blott 🙂 En liten dagens outfit:  Djurmönstrade byxor och skjorta, ska man sitta i frisörstolen i några timmar så föredrar jag mjukisar.

IMG_3648-001

Riktigt mjuka byxor och lite pösiga byxor ( läs bekväma ) och roligt med lite mönster.

IMG_3750

IMG_3793-001

 Dessa byxorna hittade jag på Grand i helgen, i en liten trevlig butik som hette True Me märket på byxorna är Sofia.

See you soon…

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Heléne
10 år sedan

Hej!
Jättesnygga byxor. Härligt att få gå till frissan, varför är det så att man alltid väntar för länge med att boka tid?! Tänker varje gång jag har varit där att nästa gång ska jag vara ute i god tid, men, men…..Du får visa resultatet sen.
Ha en riktigt bra onsdag.
Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Heléne
10 år sedan

Tack. Ja, väldigt trivsamma byxor som inte sitter åt 😉
Ja, nu var det lääänge sen jag var hos frisören- så det var verkligen på tiden. Ska se om jag kan ordna lite bilder sen 🙂

Kram

Nästa inlägg

Blåbärsglass

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x