Hundraåringen och nya doftljus

Hej hej,

Barnen är iväg till skolan, och det är bara Nomi och jag hemma, hon stannar hemma hela veckan eftersom det går magsjuka där. En liten morgonpromenad med Molly, och förbi affären och köpa lite pasta till lunch sen är det städning på schemat.  Men innan vi ska ge oss ut i kylan så tänkte bara skriva ett par rader till dig först.

Tog en bild på tallrikshyllan i köket, tycker den stora trådrullen är så söt (ett tradera-fynd)
IMG_2006

Och ett litet doftljus med vaniljsmak – barnen tycker att det luktar glass om dem. När de har brunnit ut sedan är det bara att diska ur dem, sen kan man förvara strössel, flingsalt eller liknande i dem.

IMG_2008

Förresten bion igår var faktiskt riktigt bra, och både jag och Ingela skrattade oss igenom hela filmen. Film över huvudtaget är bäst på bio, en godispåse eller lite varma popcorn och en stor bild och bra  ljud det kan ju bara bli toppen!  Robert Gustavsson var sååå bra, så har ni inte redan sett ”hundraåringen” så tycker jag att ni ska ta och gå och se den.

Nähe, nu står både Molly och Nomi och väntar på mig vid dörren

Tjingeling- hörs snart.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
10 år sedan

Hej Jenny! Tycker du dessa ljus är bra? De är ju lite billigare än de andra märkena men jag har inte prövat. Har du någon favorit doft? Hälsningar Johanna

10 år sedan

Åh, jag älskar de ljusen, köpte ett par på Gekås sist men jag kommer bunkra mer nästa gång jag ska dit☺
Ja, jag gillade Hundraåringen så jag kan tänka mig se den igen!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Karin
10 år sedan

Satsa på Yankee Candle istället!

Visst är de dyrare men också drygare samt att du har en hel uppsjö med dofter och färger att välja emellan.

Jag kan varmt rekommendera doften ”Summer scoop” från förra årets kollektion som lufktar jordgubbsglass, helt ljuvligt!

http://www.yankeecandle.se/ProductView.aspx?ProductID=2252

Nästa inlägg

Sista i världen

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x