Sista i världen

Godkväll i stugorna, 

Gjorde en ny thairätt till middag idag, hot & sour gryta med kyckling, som fick högsta betyg här av middagsgästerna. Jag hade först planerat en räksoppa på meny – men den middagen röstades ner av de små här hemma. Så jag planerar att och laga den nästa vecka istället, räkor i stark sås är ju bara så gott. Vad roligt att de är flera av er som provat de senaste thai-recepten på bloggen !

Lite nya glaslyktor på ljusbrickan,  och jag märkte att jag snart behöver åka en tur till IKEA snart och fylla på med värme ljus och blockljus.  Ånej vad tråkigt 😉 Jippi!!

IMG_2601-002

Sen känns det som om jag är den sista i världen som inte har varit och sett hundraåringen, så idag blir det ändring på det! Biljetterna är bokade och nu blir det varma popcorn och coca cola med Robert Gustavsson.

Har du sett den – vad tyckte du ?

IMG_2763-002

0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
10 år sedan

Du är inte ensam… jag har inte heller varit på den, men skall gå på den i veckan.

mallan
10 år sedan

Tyckte den var så långtråkig! Inte alls vad jag förväntat mig..

Frida
10 år sedan

Nej! Jag har inte heller sett den!! Både jag och mannen vill gå och se den tillsammans eftersom vi båda läst boken, men vi har en liten bebis hemma och har aldrig lämnat bort henne än…och lite trist att gå på bio var för sig 🙁
Blir väl att hyra filmen så fort den kommer ut istället 😉

Lotte
10 år sedan

Vi va i Växjö och såg den i lördags, vi tyckte den va superbra!! Det blev en hel del skratt.

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Ja jag tyckte den var riktigt roligt 🙂

Mia
10 år sedan

Vad jobbar du med?

Lo
10 år sedan

Den var helt okej enligt mig. 🙂

Violina
10 år sedan

Tack Jenny för inlägget Vitmålad plankvägg! Jag har frågat dig tidigare om den för att jag tycker den är så jättefin, skulle så gärna vilja ha den i vår enkla lilla sommarstuga! Men, har några frågor som jag hoppas du kan svara på! För det första, hur breda är plankorna? Vad har ni satt bakom plankorna? Hoppas du förstår sista frågan, min make trodde nämligen när jag visade honom bilderna du tidigare lagt ut, att ni satt någon svart papp bakom plankorna för att det ser så mörkt ut mellan plankorna. Stämmer det, eller är det något annat material ni satt plankorna på?
Tacksam för svar, vänliga hälsningar!

Jennys_matblogg
Reply to  Violina
10 år sedan

Ett ögonblick * springer och mäter * Jo plankorna är : 20 cm breda. Det måste vara ljuset som gör att det blir mörkt. För jag vitmålade tapeten bakom för att det inte skulle synas någon tapet.
Hoppas det hjälpte dig lite 🙂
och ps. jag tror att du ska välja mindre plankor om du har en liten stuga- annars ser nog väggen bara mindre ut.

Kram

Violina
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Tack snälla du för svaret, du är så gullig och rar som alltid svarar på frågor! Roligt att det skall bli ännu mer inredning i din blogg, som du skrev i ett tidigare inlägg! Jag tycker givetvis mycket om alla recept på bakning och maträtter du ger oss och att få ”följa med” på era utlandsresor, men är nog speciellt förtjust över när du ger inredningstips, visar vad du handlat och bilder från ert vackra hem o s v. Sammanfattningsvis så gillar jag allt med din blogg, du är bara bäst!

Jennys_matblogg
Reply to  Violina
10 år sedan

Tack snälla ♥ det värmer enda in i hjärteroten!

Kram

.
10 år sedan

Kan du vara snäll och lägga ut receptet på hot and sour?

Jennys_matblogg
Reply to  .
10 år sedan

Japp- det kommer om ett par dagar 🙂

Kristina
10 år sedan

Hundraåringen var ganska rolig, men jag hade förväntat mig mer. Wolf of Wall Street och Philomena var båda superbra!

Nästa inlägg

Allt-i-ett-gratäng

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x