Godmorgon måndag

Godmorgon bloggisar,

Hoppas ni fått bästa starten på veckan och denna måndagsmorgon. Det är iskallt utanför , 11 minus och frost i gräset… men ingen snö. Tyvärr. Något som däremot blev riktigt lyckat igår så var det hjortsteken – så recept på det kommer ska jag ordna fram till er. Nu är det lite tända ljus och nyhetsmorgon på tv:n till frukosten. Ostfralla, kokt ägg och en kopp kaffe sen är jag färdig att jobba av min ”to-do”-lista för idag.

IMG_2548

Och stort tack för alla era mail som ni skickar, ofta är det bara ett litet brev och tack för speciellt recepet, och ibland har ni frågor om recept eller renoveringar….. jag försöker svara på dem alla, men ibland missar jag och det är inte min mening.  Jag får så otroligt många mail varje dag, skulle jag inte svarat på just din fråga hör bara av dig igen.

På återseende vänner-  och då dyker det upp ett  nytt lunch-recept.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Söndagsmiddag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x