Söndagsmiddag

Härligt med söndagar och vi har inte gjort så mycket annat än att skrota runt här hemma, städat, lagat mat och fixat. Nomi har varit iväg på pyjamasparty ett par timmar, och sitter nu planerar sitt egna barnkalas som snart kommer. Hon pratar om regnbågstårta, jättestora godispåsar och världens största kakbuffe- så här får jag snart börja leta lite inspiration för detta tror jag.  Men innan dess blir det lite mera matlagning, nu åkte precis söndagsmiddagen in i ugnen, en hjortstek som legat i marinad i kylskåp i 1 1/2 dag. Nu har vi lagt den i en form med lök , purjolök och morötter och marinaden ( recept kommer) . Tänkte göra potatispure med massor av persilja i till detta och en sås på skyn.

Första gången jag lagar hjort, så jag hoppas att det blir lika gott som det doftar.

IMG_2603

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Mmmmmmmm det ÄR gott med hjort!! Det äter vi ofta här hemma 🙂

Nästa inlägg

Thaisoppa med kyckling

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x