Liten hjälpreda

Hej igen

Nu är vi tillbaka efter en tur på stan, var ju inte helt ensamma i butikerna om man säger så.  Det verkar som många slutar efter lunch på fredagar, och passar på att shoppa och gå i butiker och kika. Vi hittade vad vi skulle, och så blev det en tur till rusta där jag hittade en liten söt ljuslykta som fick följa med oss hem. Ska ta lite foton imorgon och visa er.  Här har precis ställt in maten i ugnen och det doftar jättegott.  En liten hjälpreda var med och lagade middagen idag som blir en potatisgratäng fast med massa kryddig köttfärs i, vet inte om maträtten har något speciellt namn. Men potatis – och köttfärsgratäng har vi alltid kallat den, perfekt att göra om man har mycket köttfärsås över från tidigare middag.

IMG_2371

På återseende vänner !

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ginger
10 år sedan

Det där är exakt min variant på Hachis Parmantier (som egentligen görs med potatismos). Den gör jag rätt ofta när jag har överbliven köttfärssås och det blir alltid uppskattat

Ginger i Genève

Jennys_matblogg
Reply to  Ginger
10 år sedan

🙂

10 år sedan

Den kallas Mussaka sådan rätt 🙂 Ett par skivor med aburgine på toppen är också jättegott!! 🙂

Nästa inlägg

Svartvinbärsglass

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x