Inredning

Tjingeling,

Tänkte visa lite små detaljer från glasverandan nu när julen är utstädad och borta. Vi behöver verkligen komma iväg och köpa lite nya gröna växter till fönstrerna snart det ser alltid så tomt ut när julväxterna och stjärnorna plockas bort. Angående inredningsbiten på bloggen så kommer det  bli en hel del mer inredning nu detta året på bloggen, och ni kommer få följa med mig lite mer  till jobbet och se glimtar därifrån- jag tror att ni brukar tycka det är roligt att se vart jag hittar och köper sakerna till visningshusen som jag inreder. Men mer om det senare, nu till lite dagsfärska bilder från vårat hus :

IMG_2307

Läshörnan där man bara vill krypa upp med en go filt, en kopp kaffe och läsa en spännande deckare, har dock inte hunnit sitta där så mycket. Men det ska snart bli ändring på det, har en hel drös med böcker nu som jag ska läsa.

Inredningsblogg

Tror inte att jag visat taket i glasverandan tidigare, men det var dessa balkarna i taket som var en av de saker som jag föll mest för ni vi tittade på huset första gången, det ger lite mer charm och liv i rummet.

IMG_2317

IMG_2329

 Tyckte om krukan jättemycket, köpte dock bara en… men  ska se om jag lyckas hitta en till.

IMG_2332

Vårat hur är ju väldigt gammalt ( om än nyrenoverat  ) men det byggdes 1931 och den tillbyggda delen bygdes 2007 tror jag.  Jag inreder detta huset på ett annat sätt än vad jag gjorde när vi hade nybyggt, vill ju få en känsla som passar huset. Tycker olika stilar passar olika hus, är ni lite intresserad av mer inredningsbloggar så har min fina vän och nu igen min bloggkollega Anna börjat här på Damernas Värld också. Hon skriver massa om inredning mycket i modern stil, kika in till hennes fina blogg  ”Starwoman och låt dig inspireras.

Vi hörs om en stund , då dyker det upp ett litet recept också.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Stina
10 år sedan

Ser fram emot tips på var du hittar inredning osv!!
Undrar var fåtöljen kommer från ?? Har sett nåt liknande på Mio.

Jennys_matblogg
Reply to  Stina
10 år sedan

Den är faktiskt från IKEA 🙂 Gillar den jättemycket !

Lotta
10 år sedan

Ser fram emot din inredning ,älskar din stil !kram

linda
10 år sedan

jag älskar din inredningsstil och nu när jag själv precis har flyttat till hus så är jag mer än glad om det blir mer inslag av inredning, gillar dina inlägg om mat, resor också, men just inredning är något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag har flyttar från lägenhet till hus och det ekar lite tomt här hemma så inspiration på inredning, tips och idéer mottags väl :)….. jag vet att du har målat ett antal möbler vita, jag har bland annat ett pelarbord att sätta mina händer i men skulle tacksamt ta emot tips och trix för hur du har gjort, skulle gjort annorlunda (om det finns något såklart), vilka redskap mm
Tack för en super bra blogg
Ha en fin kväll
Varma hälsningar
Linda

Hanna
10 år sedan

Var kommer lyktan på golvet ifrån?
Vilket otroligt fint hus ni har, mer inredning ser jag verkligen fram emot.
Tusen tack för alla goda recept du delar m dig av:)

Jennys_matblogg
Reply to  Hanna
10 år sedan

Hej Hanna
Tack Lyktan kommer från gekås 🙂
Kram

Christina
10 år sedan

Hej! Tack för en jätte inspirerande blogg! Vi flyttar snart till vårt hus, också ett äldre hus, gillar charmen med lite äldre hus.
Undrar vart du köpt de höga krukorna någonstans? Hade passat i vårt hus med 🙂

Mvh Christina

Jennys_matblogg
Reply to  Christina
10 år sedan

Roligt med flytt 🙂
Krukorna hittade vi på blomsterlandet.
Lycka till med flytten.

Kram

10 år sedan

Älskar dina inredningsinlägg! Vårt hus är från 1860 och 2,85 i takhöjd, tänk om jag hade vunnit lite pengar så skulle du fått komma hit och inreda hela huset 😉 Haha, tycker det är svårare att få till myskänsla med högt till tak men jag älskar höjden ändå! Men vår bröllopstavla ser urfjuttig ut på väggen ändå är den stor….. Kram
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Härligt med ett sådant gammalt hus, och härligt med högt i tak. Lyxigt!

Kram

9 år sedan

Jättebra blogg 🙂

Nästa inlägg

Singapore eller Malaysia

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x