Julledighet

 

Vilka rutiner vi har kommit in i nu under julledigheten- för att vi inte ska försova oss helt. Så måste vi ställa klockan på nio…. Zzzzz. Jag var uppe först och väckte resten av familjen sjusovare, undra hur det ska bli om en vecka sen när skolan börjar igen.  Men nu så ska vi försöka ta till vara på dagen och göra lite nytta, Jontahan tömmer förråd och garage och åker till återvinningen med alla kartonger & div som man får över sen jul. Och jag har storstädning inomhus, förutom just nu när jag smiter undan för en paus för att kika in här till er 🙂

Lite dagsfärska foton sen i morse, doftljusen från EM. Doftar nytvättat ungefär som sköljmedel! Gillas.

IMG_1879-001

IMG_1860-001

Och även några som doftar åt citrushållet- det gillas ännu mer. Doftljus, blockljus och värmeljus går det åt i mängder här hemma, brukar passa på att bunkra på IKEA och Gekås när jag är där. Sen är det så såklart att de dyrare märkena doftar mycket längre, så är det ju.

IMG_1865

I eftermiddag har vi tänkt oss att gå på bio med barnen, får se vilken film det blir…. Har ni varit och sett någon bra?
Hepp hepp… nu ropar dammråttorna här – måste fortsätta så jag blir klar idag.

Uppdaterat ett nytt recept och det kommer på bloggen om en kort stund.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Vi har med blivit riktiga sjuksovare, inte så kul för mannen som skulle jobba idag. Fick väcka lillkillen kl 09.00, då sa han, jag sover nog lite till ; ). Håller för fullt på att städa ut julen, men jag tror att granen får stå kvar tills i helgen, den är fortfarande så fin och har inte barrat ett dugg. Ha en mysig eftermiddag på bion, kram kram

sosker
10 år sedan

vi har sett Sune med tre elvaåringar, en tioåring, tre sjuåringar och en sexåring , det var blandade kommentarer men inte så mycket skratt , men kul att det kommer svenska familjefilmer, nu har vi sugna att se dinosariefilmen jag och sjuåringen och hundraåringen med elvaåringen , spännande att höra vilken film ni valde,,,

annette s
10 år sedan

Älskar ljuslyktan visst är den från Gekås! Tittar alltid efter den när jag är där men ännu har den inte funnits.
Jobbar idag och det var inget kul när klockan ringde 05,30, kändes verkligen som mitt i natten. Men det ska bli skönt med lite rutiner igen… Tror det får bli ett träningspass i kväll också.
kram kram

Jennys_matblogg
Reply to  annette s
10 år sedan

Ja, det är den. Hittade den förra julen tror jag 🙂
Ångrar bara att jag inte köpte flera.

Kram

AnnMari
10 år sedan

har varit på Hundraåringen den var jätterolig. rekommenderar verkligen alla att gå och se den.

Nästa inlägg

God fortsättning

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x