Hyacinter i olika färger

Godmorgon solstrålar.

Härligt med ledighet och sovmorgon, men för att inte sova bort hela förmiddagen så ställde jag klockan på kvart över åtta.  Lite sovmorgon men vill inte sova bort hela dagen,vill  hinna med att få lite nytta gjort också. Som att städa ut julen, ja jag vet att många tycker att det är tidigt, men jag tröttnar fort på alla jultomtar och kommer plockas undan alla dessa idag, och julgranen åker ut. Sen kommer lite av det vita / silvriga pyntet få vara kvar till nyår.   Hyacinter hör ju också julen till, och jag har några som blommade lite försent här och först nu blommar de ut för fullt  här hemma, mestadels har jag vita. Men även en och annan färgglad, jag har hört att det är så att de vita inte doftar lika mycket som de med färg?  Någon som vet om det verkligen är så , och vilken det är som doftar mest isåfall ?

Lantligt blogg

Vita stolen som vart ett loppisfynd för 50 :- blev jättefin här hemma med lite vit färg.

Blåa hyacinter

På stolen har jag ett glasfat med lite olika / udda glas och vaser och doftljus.

IMG_0574

Kaffe framför datorn  i lugn och ro på morgon är lite vardagslyx, jag har suttir och sorterat alla  bilder sedan julafton och skickat iväg för framkallning.  Nu duka fram lite frukost och väcka resten av familjen, helgfrukostar är de bästa när man slipper stressa och passa tider.

På återseende , hörs snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lotta Järnil
10 år sedan

Hej!läser varje dag men dålig på att höra av mej! dina recept är kanon! tips plantera ut hyacineterna i trädgården så blommar dom igen! Jag grävde ner mina i går som vissnat!ha en fin helg!

10 år sedan

Hej!! 🙂 god fortsättning! Dom blå hyacinterna doftar mest, dom rosa lite mindre och de vita doftar minst! 🙂

Nästa inlägg

Året med Ernst

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x