Året med Ernst

Hur har ni det där ute i stugorna ? Hoppas bra…. Tycker det är lite väl tyst i kommentarsfältet *Piiik* 😉 fast jag ser när jag kikar in på  statistiken att det tickar på som vanligt.  Jag ville visa er denna jättefina stora tunga boken jag fick av Thomas och Karin ( Jonathans mamma & pappa ) i födelsedagspresent, den heter ”Året med Ernst”.  Alltså denna händiga person, man blir så inspirerad av allt han kommer på och hinner att göra – boken är helt fantastisk och så fin att bara ha att lägga fram på bord eller byrå.  Bilderna är på mat, inreding, trädgård och vackra naturbilder.

Present tips

Ernst bok

Vårbilderna och plantering är ju roligt att redan nu sitta och kika på och planera. Förresten någon som vet när man ska plantera ut sina julrosor, mina börjar bli riktigt hängiga här inne i värmen.

IMG_0558

Och nu blir det en kopp kaffe i soffan med Ernst,
ska kika lite och se om man kan få lite tips till trädgårdet och hemmet.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Jag ska önska mig en egen Ernst som är allt-i-allo och kan allt 😉

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

🙂

Annica
10 år sedan

Kul bok, kanske får lite inspiration av den genom dig då 😉 God förtsättning 😀

Jennys_matblogg
Reply to  Annica
10 år sedan

Tack detsamma Annica:-)
Kram

Viola
10 år sedan

Det Ernst inte kan..om man ändå hade lite av hans skaparfantasi! Läser din blogg (som alltid) men man går liksom bara och ”är” här hemma just nu och njuter av ledigheten. God fortsättning till dig och din familj!

annette s
10 år sedan

Då var julen över, det går ju så fort… har haft fullt ös med barn och barnbarn så nu är det väldigt tomt när dom åkt hem.
Jag gjorde Pulled Pork för första gången men det smakade inte så mycket, kan jag använt för lite kryddor? Har du något riktmärke på hur mycket kryddor man ska ta?
Det blev mört o bra men vi ville haft lite mer smak.
Ha en god fortsättning!
kram kram

al68
10 år sedan

Erkänner, har varit för dålig på att kommentera ; )

Härligt med julledighet fast man har ingen koll på dagarna. Har precis kommit hem från restaurangbesök med ett stort kompisgäng och alla ungarna. Nu skall jag och mannen kolla en film och hoppas att lillkillen och hans två kompisar somnar snart, ha det gott <3

Jessica
10 år sedan

Räcker upp handen! Läser varje dag men väldigt dålig på att kommentera, ska bättra mig för jag tycker verkligen om din blogg 🙂 Den boken ska jag önska mig när jag fyller år.
God fortsättning! /Jessica

wonkan
10 år sedan

Jag tycker han är lite läskig. Allvarligt finns det sådana karlar…

Jennys_matblogg
Reply to  wonkan
10 år sedan

Va, tycker du? Jag tycker han är grym! 🙂

wonkan
10 år sedan

Jo han är duktig men lite ovanlig för att vara man eller hur ha ha

Nästa inlägg

Ann-Maries krispiga knäckebröd

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x