Juldagen

Jaha, då försöker vi igen…. Förra inlägget försvann precis när jag skulle publicera det. Typiskt- håller tummarna för att det ska fungera bättre nu.
Jag och Daries kom precis hem från Grand samarkand, och det var så mycket folk- och vilka köer!  Alla ska ju ut och titta på reor och nyårskläder, det hittade jag – ska visa sen. Jo, sen fick jag lite frågor om denna bollslingan, och jag köpte den i en nätbutik. Googla ljussliga bollar så hittar ni den nog- jag  har 35 stycken bollar i slingan.

Helt vit dukning på juldagen och på julafton med vita hyacinter. Julafton hade vi pyntat med granris under ljusslingan för lite mer julig känsla, men tog bort det för det barrar ju så mycket- även om det är jättegullligt.

Vit inredning

Daries tog med sin små vita kroppkakor hon hade gjort- så goda. Brukar ni också ha kroppkakor på julbordet ?   Sedan hade hon gjort ett grymt gott knäckebröd som hon tog med, detta ska tjata till mig receptet på.

IMG_0541

Återkommer snart med tips på god sallad vi hade till julmaten, tycker att man vill ha lite nyttigt till alla den goda maten.

Hörs om en stund.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Hej!

Tänkte att jag ska baka kolakakor med karamelliserad mjölk som jag en gång för länge sedan bakade. Receptet hittade jag på din sida. Läste min gamla kommentar där jag nämnde om att det finns färdig karamelliserad mjölk som man kan köpa i affärer för att slippa koka den i några timmar. När jag för första gången bakade dessa kolakakor, var jag nöjd med kakorna. Tyckte att de var goda. Märket som jag köpte som jag fortfarande använder heter Torsleffs – dansk märke.
Har aldrig kokat burken, kanske man ska göra för att testa vilken som är godare. Färdig eller koka burken i vatten.

God fortsättning!

Johanna
10 år sedan

Iris light heter nog ljusslingan : ) Har den fast i andra färger i mina barns rum….

Linda
10 år sedan

Hej!

Var har du köpt dina superfina silvriga ljusstakar för blockljus?

Nästa inlägg

Julafton i bilder

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x