Julafton i bilder

Är ni också fortfarande mätta idag efter all julmat ? Vad man äter mycket dagar som denna, julmat, julgodis, ris al a malta, ostkaka, och gröt och skinkmacka. Men än så länge har jag inte tröttnat på julmaten- idag blir det julmiddag nummer två.  Väntar hem syskonen och så blir det ännu mer julmat idag, mums.  Vi säjer varje år att vi inte ska ha så mycket, bara det som vi verkligen gillar och äter.  Iallfall så blir det alldeles för mycket alltid , känner ni igen er?

IMG_0454

Pate med fikon blev en vacker färgklick , fårfiol, ostar, janssons, köttbullar, prinskorvar, inlagd sill, strömming, ägghalvor, korvar, var lite av det som fanns på årets julbord.

IMG_0459

IMG_0466Första tallriken från julbordet med sill och strömming.

IMG_0480

Och efter låååång väntan och ett avsnitt av Kalle Ankas Jul så kommer äntligen tomten och knackar på dörren.  Lite nervös var Nomi , sen fick  tomten  både ett målat julkort av henne och en kram som tack för de fina presenterna innan han skulle jobba vidare och dela ut paket till resten av barnen.

IMG_0506

Det var lite bilder från våran julafton – hoppas att ni hade en riktigt bra afton ni också. Nu ska jag börja duka fram för gästerna som kommer snart.

Ha en fortsatt fin jul och på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
A
10 år sedan

God fortsättning! Vad använder du för objektiv till din kamera? /A

Nästa inlägg

God Jul

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x