Fem olika sorters julgodis

Ikväll har jag och barnen eller snarare barnet kokat julgodis. Alla hade varit med och bestämt vad som skulle finnas på godisbordet till julafton, sen försvann liksom alla när det var dags att börja laga allt.  Jacob var på rummet och spelade tv- spel, Thelma åkte hem med en kompis – och de ska bli hämtade sen ikväll för att sova här, Melvin har också kompis här till imorgon men de ville kolla på film istället.  Så kvar blev jag och Nomi – och hon tyckte iallafall att det var jätteroligt, vi har hamrat karameller, kokat kolor , och gjort en jättegod fudge. Och är man med och hjälper till så får man ju provsmaka allt godis också – en väldig fördel tyckte både jag och Nomi 🙂

Jag har inga bilder än, men ska  uppdatera alla nya julrecept under morgondagen , så att ni ev. också hinner prova dem till julafton.  Jag hann ta några bilder på hallen idag,  jag vill ha det ganska tomt i hallen – för att det är lättare att håll ordning då. Men en liten grön ” granväxt” fick bli julpyntet där.

Vit inredning

Tyckte denna vita krukan var supersöt, så den kommer jag plantera någon annan mer lättskött växt i sen.  Och dessa batteridrivna ljus är toppen – verkligen jättebra. De ser  verklighetstrogna ut och det är först man tittar ner i dem som man inser att de inte brinner på riktigt, de är  vitare i egentligen än vad som syns på bilden här. ( Gick inte att få något bra ljus = typiskt denna årstiden med så få soltimmar  )

vitt inredning

Om någon undrar så kommer speglen från Ikea – och ljusstakarna från Ullared.

Julpynt

Det mesta av vårat julpynt är vitt  och även de flesta tomtarna – men dessa två färgglada  gillar jag, tycker de  är så söta.
Röda och gråa.

julpynt

Jultomtar

Nu ska vi sätta oss ner med chipsskålarna och ostbollarna framför Smurfarna. Sedan ska jag och Jonathan leta fram en ny serie att följa nu när vi sett alla ”sons of Anarchy”
Riktigt fin fredagskväll till er också

På återseende !

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Julia
10 år sedan

Jag rekommenderar Under the dome som jag tycker är väldigt bra! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Julia
10 år sedan

Den ska jag kolla in närmare.
Nu började vi med några avsnitt av Breaking Bad igår 🙂

10 år sedan

Åh, jag ligger en hel säsong back på SoA. Jag följer helt klart för många serier. Men kan varmt rekommendera American Horror Story. Gillar verkligen den.

Jennys_matblogg
Reply to  Sarah Adolfsson
10 år sedan

Tack för tipset 🙂
Ska kolla in den serien.

Nästa inlägg

Kvällens middag åkte precis in i ugnen

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x