Tvätta händerna med polkagris

Tjingeling på er !

Nu har vi ätit middag ( japp – recept kommer snart)  och  de sista läxorna  innan lovet är gjorda – så då passar jag på att sätt mig en stund fram datorn och kikar förbi bloggen. Det är alltid lika roligt att läsa ikapp alla trevliga kommentarer ni skriver. Sen har jag har sett massor av de här tvålarna de sista veckorna både på instagram och i olika bloggar.  Blev så nyfiken på dem ,så jag var också tvungen att åka och köpa ett gäng. Förutom polkagris så fanns de  även i pepparkaks-doft, apelsin & nejlikor och undra om det inte var en doft till…..

julpynt

  Valet föll på polkagrisen eftersom jag tyckte de här vita förpackningarna  var snyggast- och den doftar så där polkagris mintigt- och fräscht liksom.
Me like a lot! 

julblogg

Och är inte nästan det roligaste med själva julen  julpynt och advenststiden innan, att stå och koka julgodiset och lyssna på julmusiken handla presenter och planera middagarna med släkten. Och att gå runt och kolla i alla butiker, efter julpynt och julinspiration- jo jättemysigt.  Oj, nu rusade klockan ifrån mig – jag ska ju möta upp Ingela för bio om tjugo minuter.

Hepp hepp!

Trevlig kväll


0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Kul tvålar! Såg dem i butiken för några veckor sen men köpte ingen, vi kör fast tål här hemma nu för tiden 🙂

Wonkan
10 år sedan

Måste skryta på dej och tacka för en jättebra mat och inspirationsblogg!! Jag är imponerad över alla recept som du besitter och din känsla för inredning. Sen är jag ju kär i din lilla dotter som är minsann det sötaste lilltjoppa jag sett!! Dessa ögon…. Jag älskar matlagning och inredning så din blogg passar mej som handen i handsken 🙂 God Jul Jenny! Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Wonkan
10 år sedan

♥ ♥ ♥

Vad glad jag blir. Du gjorde precis min dag! 🙂

Kram

Linda
10 år sedan

Den sista doften är äppel och kanel. Den har jag här hemma.
Tack för att du delar med dig av din vardag och dina recept!

Nästa inlägg

Vita ljusbollar och pyssel

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x