Vita ljusbollar och pyssel

Godkväll i stugorna.

Här har vi haft en lugn tisdag, Nomi var ledig från förskolan och har haft sin kusin Lova här på besök. De har målat, klippt, klistrat  och pärlat armband i långa rader.
Jag har fått massa jobb gjort och alla mail besvarade, en riktigt bra tisdag med andra ord. Inköpslistan till julhelgen är klar, och jag och Thelma har lite nytt julgodis som vi ska prova fram i helgen. Denna ljusslingan passade bra till julpynet,och flyttas runt då och då – tycker den är så söt att jag inte kan titta mig mätt på den. Och igår så hamnade den i det vita lilla glashuset, och lyser nu så fint i hela vardagsrummet.

De små bollarna ser ut som vita små garnnystan.

Vit inredningsblogg

Julgrans ljusen reflekteras i glaset – det såg ju nästan photoshoppat ut annars.

Inredningsblogg

Är det något jag tycker är fint att julpynta med så är det ljusslingor och grankvistar. Gran doftar så gott också.

 Inredningsbilder blogg

En vecka kvar till jul, och jag måste säga att julstressen inte har infunnit sig än. Och barnen tycker det är mysigt att fira julafton hemma i nya gamla huset år, liiite synd bara att det inte blir någon snö till dess.  Det är ju så vackert när det är gnistrande vitt utanför fönstret och träden är täckta av snö.  Så vi hoppas på lite snö iallafall på lovet så man kan bege sig till pulkabackarna med lite varm choklad och fika.

Nu stänger jag ner datorn för idag och tar lite ledigt framför tv:n istället.

Tjingeling och på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Var har du köpt de fina ljusbollarna? Jag såg liknande på maxi idag och de gick på batteri så de hade jag velat ha i en lykta men de va ju inte tända så jag såg inte hur de såg ut…
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Nu minns jag inte var butiken hette, Jag googlade bara vita ljusbollar -och hittade dem där.

Lycka till

Malin
10 år sedan

Men så fina! Är ute efter precis såna där. Var är dem köpt?

Jennys_matblogg
Reply to  Malin
10 år sedan

Nu minns jag inte var butiken hette,
Jag googlade vita ljusbollar -och hittade dem där.
Lycka till 🙂

10 år sedan

Så fin, rolig idé med happy lights-en i den glaslådan. Har inga själv, men mamma har sådana hängande lite över allt. =)

Nästa inlägg

Bästa receptet på kladdkaka

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x