Årets julgran

Jag lovade ju att visa lite bilder från årets julgran.  I år var det Nomi , Melvin och hans vän Tess som pyntade granen med glitter och julgranskulor. Jag vet att många väntar tills dagen före julafton med att ta in granen, men så länge kan jag bara inte vänta. Jag vill ju hinna titta och tröttna lite på granen innan den ska åka ut igen.

Och vår gran blev vit, silver och även lite glas. 

Vit Julgran

IMG_9363

Två par ballerinaskor köpte jag förra året. Söta!
ballerinaskor

Stjärnor med stora glasdiamanter, köpte jag nog för tre år sedan.

Julgranspynt

Vackra julgranskulor

Tomten och lyktan brevid granen.

Vita lyktor

14 december idag . . . . . Bara tio dagar kvar till julafton. Nog dags att börja skriva listor över julmaten & Godis – så man slipper stressa så de sista dagarna.  I år blir vi hemma och Jonathans syskon och mamma& pappa kommer hit – och vi har bestämt oss för att ha lite knytis- så tacksamt att slippa stå och laga all mat. Mycket roligare också att hjälpas åt.

Firar ni hemma i år eller åker ni bort ?

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
anette
10 år sedan

ÅÅÅÅÅÅH, så vacker gran, MÅSTE bara få veta var du köpt ballerinaskorna?
God jul anette

Jennys_matblogg
Reply to  anette
10 år sedan

🙂 De kommer från blomsterlandet.
Kanske finns kvar även i år.
Kram

Jennie
10 år sedan

Jätte fin gran 🙂 Vi ska fira hemma med sambons släkt i år . Vi har delat upp det vi ska ha julbordet. Så alla kommer med några mat delar . Jätte skönt och jag längtar till julafton 😀 Ha en mysig helg och 3:e advent .

Agneta
10 år sedan

Vi ska vara hemma i år, för jag är ledig i år. Eftersom vi har fem barn så bli vi många. Med alla mina barn och barnbarn blir omkring 20st. Min stora härliga familj.

Jessica
10 år sedan

Hemma!!

Jessica
10 år sedan

Har tre barn och de vill gärna vara hemma på jul, så då är vi det. Mormor kommer och barnens pappa har i dag lovat att vara tomte, det är jag tacksam för att han ställer upp på. Jag sa tack två gånger för jag vet tyvärr inte vem jag skulle ha frågat annars.

Sabine Lindfors
8 år sedan

Hej!
Jag undrar om du vet var du köpt julgransglittret?? Letat som en tok efter just ett sådant!

Nästa inlägg

Polkabräck med vit & mörk choklad

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x