2:a advent och tavlor

Wihooo – så glad jag blev när jag kikade in och såg att alla mina gamla bilder var tillbaka på bloggen igen. Det kändes faktiskt riktigt sorgligt att den första tiden här var försvunnen, det blir  lite som en foto-dagbok. Även om bilderna på den tiden inte var de bästa kan tilläggas – så är det  roligt att gå tillbaka och kolla  vad man lagade för mat och läsa i arkivet lite ibland.  Annars har vi idag har vi roat oss med en julgransjakt – sökandet efter den perfekta piff & Puff- granen. Tidigare har vi väntat med att ta in den tills dagarna innan julafton, men numera blir det allt bra tidigare. Varför vänta? Efter julhelgen så vill iallafall bara jag börja städa ut julen , och se framåt det nya året. Så vi kommer ta in och pynta granen redan innan Lucia i år 🙂

Bara 16 dagar kvar till julafton ….

jul

Julklapparna är nästan alla fixade , och till Nomi har jag blandannat  beställt en tavla som jag vet kommer bli såååå  fin på hennes rum. Konstnären till denna är min tidigare duktiga bloggkollega Madeleine Ilmrud.  Hon har precis nyss  fått en  atelje i Vadstena , och jag är jätteglad att det går så bra för hennes tavlor just nu.  Det är inte så konstigt att det går bra, för hennes tavlor är såååå fina- Maddes blogg hittar ni HÄR ifall att ni råkat missa.

En riktigt fin fortsättning på 2:a advent till er alla.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Birgitta
10 år sedan

Undrar om det inte längre går att söka efter recept. letar efter köttbullsreceptet?

Jennys_matblogg
Reply to  Birgitta
10 år sedan

Hej Birgitta
Kategorierna hittar du under texten : Damernas.
En sökruta är på väg – den borde vara klar i början av nästa vecka 🙂

Birgitta
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Tack! Vad bra, jag hitttade julköttbullarna, jag gjorde dom förra året och dom var väldigt uppskatttade!

Nästa inlägg

Vita porslinskulor till granen

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x