Vita porslinskulor till granen

När barnen var små så hade vi alltid plastkulor i granen, eftersom julgranen på den tiden var väldigt spännande. Men ju äldre barnen blivit så har vi bytt ut  fler och fler, och köpt några riktiga porslinskulor och glaskulor för varje år. De kostar  lite mer än men är mycket finare tycker jag. Dessa vita kulor med isglitter på hittade jag på rusta, annars brukar blomsterlandet har massor av olika fina som är svåra att motstå.

Vitt , silver och glas 

Julgranskulor

Även i år kommer julgranen att bli vit , glittrig med  en del glasprydnader.

julgranskulor

Vi är kvar här på öland men åker hemåt efter lunch, vi ska vara med på Lovas kalas först.  Idag har hon ju dagiskalas för sin vänner, och Nomi ville såklart också vara med. Nu ropar Daries att vi ska fortsätta att packa ner godispåsarna till fiskedammen – så jag måste kila.

Hej på ett litet tag.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
10 år sedan

Åh vad fina! Jag vill också ha mycket vitt i granen…MEN…dottern har inte samma smak som jag 😉 Hon tycker inte att vitt är någon färg 😀 – hon vill ha färger 🙂 Så här blir det kulor i tre olika kulörer. Men julen är ju barnens högtid så jag har inte hjärta att neka henne det 🙂

Nästa inlägg

Tacopaj med krämig osttopping

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x