Glitter och paljetter

Nu är barnen på skola och dagis och jag ska fortsätta att leta rätt på alla försvunna bilder i arkivet. Några har jag sparat på datorn, men det verkar som de flesta försvann när tidigare bloggportal hade försvunnit. Det känns som ett evighetsjobb, men nu är jag glad för att jag sparat bilderna till de mest populära recepten iallfall.

Och idag skuttade en väldigt glad Nomi iväg till förskolan med sin nya tröja. Hon tycker att allt som glittrar är fint, så hon blev jätteglad för nya munkiströjan jag hittade på Ullared.  Grå med massa silverpaljetter.

Och förutom allt jobb med mina försvunna receptbilderna, så kommer snart ett nytt recept på bloggen.

På återseende. 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bakverk & Fikastunder
10 år sedan

Fy vad tråkigt, rena mardrömmen ju 🙁 Glitter gå hem även hos mina tjejer, ju mer desto bättre 😉 Ha en bra dag! Kramar

jennysmatblogg
Reply to  Bakverk & Fikastunder
10 år sedan

Ja, bilderna från Pernillas värld var inte riktigt exporterade. Så när den gamla sidan försvann så försvann även alla mina bilder 🙁
Men det löser sig!

Kramar

Och ha en jättefin torsdag

Lena
10 år sedan

Jisses vilken gullig flicka du har! Söt tröja har hon med.

Nästa inlägg

Koka knäck

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x