Smyckeskrin och presenttips

Jag vet att många vill se lite av mina bästa shoppingfynd från det blå gula STORA varuhuset. Mest var jag där för att handla julklappar till de små, men lite annat fick såklart också plats i vagnen.  Blandannat hittade ett jättefint smyckeskin,. Flera olika fack och lådor för att lättare finna bra ordning bland smyckena.

Stor och rejäl och med ett bra greppvänligt handtag, och så snygg färg och verkar praktisk tycker jag. Och priset…. Jo den kostade faktiskt bara 99 : – väldans bra presenttips om man nu inte behöver ett skrin själv

1
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
10 år sedan

Älskar ullared!! Va där för 3 veckor sedan och köpte ett likadant smyckeskrin, super fint!! Hade dock inbrott för snart två veckor sedan och skrinet tog dom så klart. Med alla smycken precis insatta 🙁 Hur fint det än är så råder jag dig till att inte ha det framme så folk kan se det… Kram Johanna

jennysmatblogg
Reply to  Johanna
10 år sedan

Men fy vad obehagligt Johanna!
Usch – inbrott är ju en fasa.

Kram kram

Anna
10 år sedan

Men åh ett sånt skulle jag haft till min 9-åriga tjej – hon har så mycket smycken 🙂 och billigt var det ju också!

Nästa inlägg

Ljusslingor

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x